Prodej přes facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
29.4.18 07:53

Ještě je dobrý mimibazar :) aspoň mě se vždy na prodej/koupi osvědčil… Jinak na tom facebooku máš plno skupin, když inzerát vlozis jednou, můžeš to pak jen skopirovat a vložit do další skupiny znovu.. Mě to taky zabírá plno času vzdycky :mrgreen:, takže tě chápu.. A nebo třeba zkus někoho z okolí, že je to víc věcí ať se přijde prohrabat a vybrat si.. A nebo je fajn oblečení prodat po více ks :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
29.4.18 09:44

@Judynka33 Mne se právě nechtělo řešit poštovné. Už kvůli tomu, že nikdy dopředu nevím, kolik bude postovne, musím to zabalit, dojít na postu. To je pro mě lepší to někomu předat. Známá prodává hodně věcí a za ceny, které jsou pro mě vysoke. Občas jsem si něco koupila, ale už to nedělám, protože to seženu za skoro stejnou cenu nové. Má hodně známých a setká se s hodně maminkama v práci, takže vše prodá. Ona šaty za 100 - 200 Kč, já za 10 Kč. Prostě to neumím. A nemám ty známé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.4.18 10:00

@Sára 1 tak ono to poštovné si můžeš nacist.. Mají to na stránkách pošty:) a nebo jen osobní předání.. I to funguje… U mě hlavně přes letgo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.4.18 10:01

@Sára 1 a nebo ve skupinách na Facebooku.. Kde jsou maminky z tvého okolí.. Nevím teda odkud přesně jsi.. Ale určitě něco najdeš ve svém okolí a tam se pak s maminkama domluvis na předání..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
29.4.18 11:01

@Judynka33 Jsem právě ve skupině mého okolí a nikdo se neozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
8.5.18 17:05

Mé zkušenosti jsou opravdu špatné. O jednu věc bylo více zájemkyň. S jednou jsem se domluvila. Čekám na peníze a nic. Na zprávu přestala reagovat. Napsala jsem druhé zájemkyni a taky nereaguje. :nevim: O další věc byly taky dvě zájemkyně. Chtěly jen něco upřesnit a po upřesnění se už neozvaly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák