Prodejna dětské - botičky Ostrava Bělský les

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
16.3.14 17:10

Vím, že tam jsou jezdící schody, ale kočár bych na nich sama neudržela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cit
29
16.3.14 17:53

Malému jsme tam koupili první botičky, byli jsme moc spokojení. Jen ty schody jsou tam dost problématické. Musíte s někým jít, atˇ někdo drží miminko a druhý kočárek. tak jsme řešili s manželem, jak jsme do prodejny šli. Tedˇ už chodíme pro botičky do Avionu do Dachtainu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.14 17:10

Z boku Obchodního domu ve vedlejším vchodu je výtah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.14 18:09
@Skimr píše:
Z boku Obchodního domu ve vedlejším vchodu je výtah.

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cit
29
29.3.14 19:57

Je to jsem nevěděla, už tam více jak dva roky jsem tam v prodejně nebyla. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.3.14 20:06

Ahojky, my tam chodime nakupovat. Holky vytah je z bocni strany, celem k hlavnimu vchodu se date doprava, obejdete hrusku az najdete bocni vchod.. Vytah neni nejhezci a zrovna moc nevoni. Dalsi vytah je ze zadni strany, jak je sazkova kancelar, projdete dvoje dvere, ale pozor vytah je extra maly, notno sklopne nebo prehazovaci rukojeti, a kdyz vytah dojede do nuly zmacknete ho jeste parkrat… Je trosku zabrzdeny. :)
Pracovala jsem tam, mam to vocihle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.1.15 12:19

Výtah v budově pro kočárek je od hlavního vchodu vpravo. Tudíž není žádný problém se do prodejny dostat i s kočárkem. Pokud by jste cokoliv potřebovaly poradit, ráda pomůžu. Jsem zaměstnankyně dětských botiček MTG, momentálně na mateřské a práce mi moc chybí. ;) Výtah v zadní části bych moc nedoporučovala, občas se zasekne a nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková