Produkty pro miminko PEPCO

439
12.12.21 23:03

Produkty pro miminko PEPCO

Ahojte, co si myslíte o produktech (kosmetice) na miminko z Pepca? Všimla jsem si nedávno, že prodávají už i dětské šampony, krémy, mýdla…vlhčené ubrousky a i plínky :)
Máte některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
12.12.21 23:05

Neriskovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.12.21 23:09

Já osobně bych tam kosmetiku nekoupila z principu nikdy, ale když zadáš název do Googlu tak zjistíš, že se tahle kosmetika prodává běžně i jinde. Jelikož je to vyráběné v EU, mělo by to splňovat normy. Ale není v porovnání s ostatní o moc levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.12.21 23:11

@Aduš8
Tak nejde mi o cenu i v DM jsou levne věci. Spíš mě zajímalo co si o tom ostatní myslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.12.21 23:21

Krome plen nic z toho na mimco nepotrebujes :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.12.21 23:41

@Nika. Al tak informace se dají najít slušně na webu. Navíc většina kosmetiky zakoupená v ČR je vyrobena v Polsku. Podle mě to takový rozdíl nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.12.21 01:52
@Lucie_Sx píše:
Krome plen nic z toho na mimco nepotrebujes :nevim:.

Presne na tohle se zakladatelka ptala :roll:

Zakladatelko, snad necekas, ze se tady dozvis na tema Pepco cokoliv uzitecneho :lol: vetsina mistnich matek ho pomluvi, ale ve finale se tam porvou o gaťky za petikorunu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.12.21 05:22

Ne, nekoupila bych kosmetiku pro děti v Pepcu, stejně jako bych pro sebe nekoupila jakoukoliv kosmetiku (např. dekorativní) z Lindexu, CA, HM atd… složení produktů jsem nezkoumala, asi to bude dost podobné jako jiné produkty z drogerie, ale nemám potřebu to zkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
13.12.21 06:00

Na webu pepca nemají přesně složení, to je pro mě varování. Nicméně si myslím, že to bude dost podobné, jako jiné drogerkove výrobky, takže za mě na miminko vůbec, ale pro spoustu jiných lidí to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
13.12.21 06:55

Plíny bych asi vyzkoušela, kosmetiku ne - používám na holky šampon (obě vlasatice od narození), něco na natření kůže (není vůbec potřeba, starší jsem jako miminko nemazala ničím, později jsme zavedly masáž před spaním, tak na tu) a krém do chladu. Všechno z toho kupuju v lepší kvalitě. Zadek mažu tím, co je zrovna po ruce (Rybilka, Infadolan, kalciovka…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
13.12.21 06:56

Ne. Nekupovala bych tam pro miminko nic - kosmetiku, hračky, oblečení. Do Pepca chodím nakupovat jen dekorace. Šetřit zvládnu na jiných věcech než na svém dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
13.12.21 10:00

Děkuji za názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.12.21 11:23

Vlhčené ubrousky z Pepca jsou úplně super na prach! Dítěti bych tím zadek nikdy neutřela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
14.12.21 21:13

Pepco, prokletá zkáza z Polska.. :lol: :lol: :lol: je vtipný, jak proti němu houfy matek broji :lol: bobini kosmetika je složením skoro stejná jako Nivea, dove apod., v základních řadách. Ve složení jsem nenašla žádné jedy, savo, ziraviny, apod. Takže bych se nebála použití, dítě to ve vaně nerozpusti. S alergickou reakci to je jiný, to může mit ale po čemkoliv. Ale existuje mnoho lepších značek, které se dají použít, to rozhodně. Obleceni s Pepca je v celku normální oblečení, na hřiště nebo doma na zem docela dobře stačí :oops: jo, hračky jsou docela snadno rozbitelne, ale co chce člověk za 150 Kč za traktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.12.21 01:41
@Jogrr píše:
Presne na tohle se zakladatelka ptala :roll:Zakladatelko, snad necekas, ze se tady dozvis na tema Pepco cokoliv uzitecneho :lol: vetsina mistnich matek ho pomluvi, ale ve finale se tam porvou o gaťky za petikorunu :mrgreen:

Sice se neptala, ale myslim, ze je fajn se dozvedet, ze nic z toho kupovat vubec nemusi.
Ani v Pepcu, ani jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport