Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koupila jsem si na lozniobchod jednovrstve bavlněné roušky. Cítím aspoň trochu cirkulaci vzduchu, když jsem měla vicevrstvou, tak se to nedalo, myslela jsem, že padnu. ![]()
Už začínám být pěkně vzteklá, snad ta rouskova komedie brzy skončí.
@j.a.n.i1 píše:
@pe-terka Tak poleti na zem i druha… pripadne pata, nez to sestre dojde. Kdyz si vzpomenu na sebe pri porodu, tak by pravdepodobne pri druhem pokusu o jeji nasazení koupila jednu dobre mirenou, v te chvili by mi to bylo srdecne jedno.Příspěvek upraven 11.04.20 v 20:00
no já bych taky za náhubek při porodu vraždila, mě to nepovídej
V tomto případě mi to přijde až absurdní, ptž málo která situace je tak náročná na kyslík a tak nebezpečná, když se ho nedostává… A jde tu hned o dva životy…
@lleennttiillkkaa píše:
Já od začátku říkám, že je to plán. Nechají nás udusit v rouškách přes léto
si piš, koronáč je jen záminka, a jak rafinovaná
![]()
@Hoa Mai píše:
Presne, vzdyt to rikaji i v tech oficialnich instruktaznich videich od ministerstva, ze muzes pouzit satek a primo to tam ta slecna ukazuje. To si asi trapni cajti zase honili ego. Muz vcera nesl veci do auta, jeli jsme na zahradu, a u dveri zjistil, ze si zapomnel rousku, tak si kolem pusy utahl kapuci od mikiny. Prechazel cestu, primo proti nemu policajti, ja jsem to nahodou videla z okna, tak si rikam ajaj, bude mit prusvih a oni prosli, ani okem nemrkli. A to bych ja osobne zrovna moc neuznavala, bezne takto ledabyle nechodime.
to víš, někdo je urputnej puntičkář a někdo už toho má plný zuby…A podle toho volí i profesní přístup…Ale těhuli na poli bych neřešila, ani kdyby neměla roušku. Potřebuje dýchat a mimčo taky, polní zajíc ji nenakazí.
Twl.. Rodit v rousce..ja s ní nevyjdu ani do druhého patra.. Masakr ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Já od začátku říkám, že je to plán. Nechají nás udusit v rouškách přes léto
Ano, přežijí jen ti nedisciplinovaní anarchisti, co jim na předpisy kašlou
Ale teda při představě porodu s ní mě opravdu polejvá studenej pot.
@ugluk hele já rodila podvakrát císařem, ale z tý představy je mi taky úplně zle.
@lleennttiillkkaa já měla porody v pohodě, dost rychlý, ale furt jsem tlačila 4 kila a na to člověk potřebuje vzduch na dýchání, hodně vzduchu ![]()
@pe-terka píše:
no já bych taky za náhubek při porodu vraždila, mě to nepovídejV tomto případě mi to přijde až absurdní, ptž málo která situace je tak náročná na kyslík a tak nebezpečná, když se ho nedostává… A jde tu hned o dva životy…
Asi tak… A malokdo si dovoli se snazit rousku na rodicce udrzet. Na druhou stranu, narizeni o zakryti dýchacích cest splňuje i kyslíková maska ![]()
@martina.se píše:
Twl.. Rodit v rousce..ja s ní nevyjdu ani do druhého patra.. Masakr
Tak druhe patro mi nevadi, ve ctyrvrstve jsem nakladala dlazbu a dalsi stavebni material a krom toho, ze si zamlzim bryle, tak dobry, ale rodit v ni, to musel vymyslet chlap.
@martina.se píše:
Twl.. Rodit v rousce..ja s ní nevyjdu ani do druhého patra.. Masakr
snad se to zruší, než budeš v termínu. Neztrácej naději
![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak druhe patro mi nevadi, ve ctyrvrstve jsem nakladala dlazbu a dalsi stavebni material a krom toho, ze si zamlzim bryle, tak dobry, ale rodit v ni, to musel vymyslet chlap.
to si piš! Vojtěch s Babišem to spunktovali a ted jim to posvětil Křeček
Ženská by na tohle nepřistoupila…
Koupila bych perlan, stejně využiješ pro mimino, z něj vystřihla jednorázovou roušku, je to super prodyšné, jen tak naoko. Dávala jsem to dítěti, které odmítám udusit na procházce, kde jsem třicet metrů od lidí jen proto, že se papaláši zbláznili.
@j.a.n.i1 píše:
Já mám fakt problém už teď a to su 3. Měsíc.. Rodit.. To bych neudychala.. Máš pravdu..
@pe-terka píše:
snad se to zruší, než budeš v termínu. Neztrácej naději![]()
No to ju. Mám termín až v říjnu ![]()