Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
já myslím, že jak začnou horka, většina národa přejde na jednu vrstvu.
tak to jsem zvědavá, na co budu přecházet já, když jedu v jednovrstvých od začátku a stejně je neudýchám.. a to ani nejsem těhotná.. s teplem se začíná projevovat mé anarchistické já, když nikoho nevidím, sundávám, a to i mezi baráky.. a dokonce k tomu přemlouvám i děti, já chuligánka ![]()
@Lama Lama píše:
zas se to víc lepí na hubu a uslintá se to.
nevím, nosím pouze na koloběžce, takže těžko říct jak by to vadilo/nevadilo při chůzi. Ale co se týče vlhnutí, tak mnohem horší je rouška (a to mám jednovrstvou bavlněnou). Ten šátek mi přijde lepší jak je funkční, tak uschne hned. Doma vždy v ruce přeperu a na další jízdu je ready ![]()
Damy ze to vubec resite, uvazte si to hala bala, jako kazdej, a dychejte okolo. Lidi si to sijou neprodysne, vymysli ptakoviny, vrstvy, kapsy, klidne by ji mohli mit z plechu. Videla jsem diskusi, kde si doporucovaly nalepit si tam damskou vlozku. A kazdyho zajima jen, jestli rousku mate, ze je to jen imitace, je kazdymu fuk. Hlavne sterilizovat ![]()
Mohu doporučit tyto. Jsou velice prodyšné a ještě se stříbrem. Zdály se mi prodyšné až moc, ale například na kolo jsou super.
@Tamtama píše:
tak to jsem zvědavá, na co budu přecházet já, když jedu v jednovrstvých od začátku a stejně je neudýchám.. a to ani nejsem těhotná.. s teplem se začíná projevovat mé anarchistické já, když nikoho nevidím, sundávám, a to i mezi baráky.. a dokonce k tomu přemlouvám i děti, já chuligánka
neboj, rozhodně nejsi sama…Takových lidí kolem sebe vidím čím dál víc…Nejčastější nešvar je, že si lidi stáhnou roušku „na půl žerdi“, leze jim z ní nos, aby mohli dýchat…