Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den,profertil je velice předražený.Nic proti látkaám v něm obasaženým.Ty jsou opravdu velice prospěšné zejména l arginin ,ale mnohem levněji Vás vyjde si jednotlivé látky koupit samostatně.Př. multivitamíny od med farmy 107 tab cena 140kč obsahují mimo jiné selen ,zinek.Přírodní vitamin E (větší účinek než syntetický) o dnatures bounty 100tab -60mg v jedné,cena 160kč.L arginin vychází na necelých 300kč a l-karnitin na asi 600kč jedno balení které vydrží 3 mědíce,ALE NUTNO POZNAMENAT ŽE TYTO LÁTKY JSOU V TĚCHTO PREPARÁTECH OBSAŽENY V DALEKO VĚTŠÍ MÍŘE A PROTO MAJÍ I O DOST VYŠŠÍ ÚČINEK NEŽ PROFERTIL!Cena je však mnohem nižší.Koenzym Q 10 67 tab od med farmy v jedné tab 60mg což je téměř desetinásobek jež má profertil!!A cena 180 kč.Je tedy zcela jasné že je prodejnost stojí hlavně na dobré reklamě …
Mohu potvrdit že tyto látky skutečně pomáhají
Přiznám se, že mi to připadá jako reklama, zvlášť když to zakladatelka ve stejném znění nakopírovala do dvou dalších diskuzí ![]()
Ale jinak nepolemizuju s tím, že je Profertil drahý, bohužel ne každý chlap je ochotný polykat každý den hrst prášků, jako třeba ten můj.
Jo zakladatelko to máš pravdu..už sem otom četla jinde,že je lepší si to namíchat tabletu po tabletě a vyjde to mnohem levněji.
My jsme měli profertil 2 měsíce a pak sem našla jednu holčinu odsud a ta mi poslala co kde levněji nakupuje..
jo, je to predrazeny. sehnala jsem to v jednotlivych tabletach za zlomek ceny ALE tech tablet by bylo na den asi 30!!!!! donutte to nektera chlapa jist a je to na nobelovku
povzbuzení mužské sexualní touhy.
CATUABA (Erythroxylum catuaba) je středně vysoký listnatý strom se silným,provazovitým kmanem a krásnými žlutými květy rostoucí v deštných pralesích na severovýchodě Brazílie.Jeho kůra se tradičně konzumuje ve formě čaje (jedna polévková lžíce na litr vroucí vody,pět minut vařit a 15 min. luhovat).Při pravidelném konzumaci 3-4 šálků se dostavují první účinky:erotické sny a následně zvýšená sexualní touha,proměňující je mnohdy v realitu. Současná brazilská fytomedicína považuje catuabu za významný stimulant centralního nervového systému s afrodisiakálními účinky,který posiluje především mužsképohlaví orgány.Doporučujeme se při léčbě impotence,nespavosti,ztráty paměti a dalších psychických poruch.Podstatné je,že se ani při dlouhodobém užívaní neprokázaly žádné vedlejší účinky.Předmětem vědeckého zkoumání je vliv catuaby na obranný systém.Japonští vědci nedávno potvrdili významné antibakteriální a antivirové účinky catuaby např. u infekce Escherichia coli a viru HIV,zatím však pouze na myších.To však dává tušit,že budoucnost využití catuaby může být velice zajímavá.Zatím se k ní stálevíce lidí obrací především jako k prostředku zlepšení svého sexualního života.Jeho afrodisiakální účinky přitom působí nejen na muže ,ale i na ženy.Proto nejlepší způsob jak konzumovat catuabu,je s partnerem a a v příjemné,tak jak to ostatně brazilští domorotci po staletí úspěšné praktikují.
@Jahru píše:
@admin
Dobrý den,
děkuji za upozornění. Uživatele jsem okamžitě smazala.
Ještě jednou děkuji za spolupráci
Jana ![]()