Profesionální bělení zubů Ostrava

211
21.6.15 21:35

Profesionální bělení zubů Ostrava

Ahoj holky,

prosím vás, máte některá zkušenost s profesionálním bělením zubů v Ostravě (a okolí)? Jsem rozhodnuta nějaký ten zákrok podstoupit, ale nerada bych vyhodila těžce našetřené peníze za něco, co nebude fungovat.

A proto vás moc prosím o jekékoli zkušnosti (ať už ty dobré, nebo špatné). Nemám přesně vybranou metodu, ale domácí pokusy nedopadly, a tak jsem si jistá, že potřebuji odborníka, teď „jen“ najít toho pravého.

Mějte hezky zbytek neděle a prosím podělte se o zkušenost tady nebo i prostřednictvím zpráv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1025
21.6.15 22:38

Já si nechala nelit zuby v Praze, má Flóře, ale slyšela jsem, že svá centra mají i v Ostravě v Karolíně, nebo ve Futuru. Jinak zákrok nenolestiby, příjemný personál, zuby kranse bílé, ALE tak citlivost po tom. Nemohla jsem se ani nadechnout. Vzduch mi šel přes zuby a bolelo to. Napot se Fanty, nebo čaje by byla sebevražda :lol: Cena 5000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.6.15 22:43

@sebaanez spíš vyhozené peníze. Po bělení by se měla dodržovat tzv. bílá dieta a do té Fanta ani čaj (možná bílý ano) nepatří… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.15 22:44

@sebaanez děkuju za reakci :kytka: takže spokojenost? a jestli se můžu zeptat, neměla si už před zákrokem bíle zuby? :) protože já je mám teď vážně žluté (a to nekouřím, víno skoro nepiju, zuby čistím :) ), tak aby i u někoho jako jsem á ten výsledek byl znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.15 22:45

@Malaga jj, bílá dieta je samozřejmost, já se jen bojím, aby ten výsledek fakt šel vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.15 22:50

@sebaanez a prosím tě, jak se vlastně jmenuje ten „podnik“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.6.15 22:50

Ze zkušenosti bych řekla, že je účinnější domácí bělení. Nechat si udělat bělící dlahy a koupit od zubaře či hygienistky bělící gel a aplikovat doma. Ovlivníš intenzitu, pokud jsou zuby citlivější, tak ho budeš mít kratší dobu, jsou i různé koncentrace gelů a jednou za čas si to můžeš dát na dobělení…jinak má dobré výsledky pasta Opalescence.Ale počítej, že po bělení zuby šednou a křehnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.15 22:53

@Malaga Šednou a křehnu? No, tak to je velké mínus, snad by to šlo nějakou pečí minimalizovat? Víš, já už jsem si kdysi zuby zkoušela bělit pomocí gelu, ale nebyla jsem vůbec spokojená, proto bych raději ten zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.15 22:58

bělení Ostrava

toto mě zaujalo, dostupnost, rychlost, cena - není tady někdo, kdo byl na klinice LLC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.6.15 23:00

@Ivettevi tak ono to hned nepoznáš, ale prostě ten zákrok není na furt. A když si zvykneš na bílé zuby, tak se jich těžko budeš vzdávat.
Je hodně stomatologů, kteří by si nedali vybělit zuby ani za nic…
Jinak péčí se toho dá ovlivnit dost.Jen je prostě dobré vědět, že nějaké mínusy to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.15 23:04

@Malaga Já už se právě za ty své současné hrozně stydím, opravdu se o zuby starám, nejsem žádná špindírka, ale prostě nemůžu se bez rozpaků usmát, a proto jsem se rozhodla, že do toho půjdu. Už je to takový extrém, že kolikrát nechci raději mluvit, a to jen, aby si někdo nevšiml, jak mám tu zuby žluté. Otálela jsem s tím jen kvůli financím. Jen se fakt obávám, aby to nebyly vyhozené peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
22.6.15 08:48

No byhozene peníze to určité nejsou. Já zuby neměla žluté, ale chtěla jsem je prostě snehobile, že začátku to byl nezvyk, vypadalo to nepřirozeně, ale pak jsem si zvyklá a mám je bílé doteď, ale už samozřejmě ne jak předtím. Jsem obcasny kurak a ráda si dopravam černý čaj, a i červené víno občas. Nevím jak se to jmenovalo. Vím akorát, že to belili laserem. Teda první mi tam dali ten gel, a pak asi na třikrát to belili. Takže práce asi na hodinu. Ale fakt ty zuby byly až moc citlivé a trvalo docela dlouho. Dokonce i když jsem dychala nosem, tak to i přes to bylo citlivé. Kvůli tomu bych do toho už nesla. Ale tak je to asi u každého bělení. Ať chceš, nebo ne, sklovinu Ti to zničí. Ale pokud jsi ve stádiu, kdy se stydis usmat, beuz do toho, litovat rozhodne nebudeš, a po tomhle zákroku zuby nebudou už tak žluté, jak předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.