Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Dobrý den, máte někdo zkušenost s půjčkou od Profi credit v rámci toho, komu půjčí? Mám rodičák plus přídavky 4300, chodím na DPP do práce na 4ky a mám 3000Kč plus do 26let mám od svého otce na sebe 6000za to, že studuji…myslíte si, že mi s takovým příjmem něco půjčí?
Hele - jaký máš příjem? Možná tak ten rodičák bez přídavků. Osobně bych tomu moc šancí nedávala, ale s touhle společností nemám zkušenosti.
Druhá věc - kolik chceš?
@zoe546 @zvidavajanca potřebuji tak dvacet, ale už mi volal, že mi půjči max.5000Kč, nebo 50tisíc, ale na zástavu, ale do toho NIKDY nepůjdu-zástava je konečný řešení. Tak nevím no, nevíte o něčem jiným holky? @Krasavicaa to mi můj říkal taky. že je neuvěřitelná debilita půjčovat si a dělat si dluhy na splacení jiných dluhů…má pravdu, ale já teď momentálně nevím, jak to jinak řešit ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, máte někdo zkušenost s půjčkou od Profi credit v rámci toho, komu půjčí? Mám rodičák plus přídavky 4300, chodím na DPP do práce na 4ky a mám 3000Kč plus do 26let mám od svého otce na sebe 6000za to, že studuji…myslíte si, že mi s takovým příjmem něco půjčí?
Tvůj souhrnný příjem je 13800, tolik nemá leckdo ani na hrubé mzdě a přesto potřebuješ jít a půjčit si? Nerýpu, jen se ptám
Si půjč od rodičů. Nepiš potom tady později, že máš dluhy a jak z toho ven.
Nevím, jestli půjčí, v této oblasti se neorientuju, ale zajímá mě jedna věc a byla bych ráda za odpověď
Čistě se zvědavosti. Pokud si půjčíš 20 tísíc a víš, že jsi schopna je pak splatit a navíc i přeplatit, proč si ty samé peníze (splátky) nedáváš bokem už teď a nešetříš takhle? 20 tisíc není moc (samozřejmě ani málo, ale nejedná se o 100 tisíc) a během pár měsíců to našetříš… Pokud musíš splatit dluh třeba na energiích nebo u jiné velké instituce, můžeš poslat písemně žádost o splátkový kalendář. Nebo se dá půjčit od rodiny, pokud je ta možnost. I to se dá sepsat a potvrdit notářem, aby to bylo zdokumentováno. Všechno je lepší, než si půjčit od těchto lichvářů ![]()
@Anonymní píše:
@zoe546 @zvidavajanca potřebuji tak dvacet, ale už mi volal, že mi půjči max.5000Kč, nebo 50tisíc, ale na zástavu, ale do toho NIKDY nepůjdu-zástava je konečný řešení. Tak nevím no, nevíte o něčem jiným holky? @Krasavicaa to mi můj říkal taky. že je neuvěřitelná debilita půjčovat si a dělat si dluhy na splacení jiných dluhů…má pravdu, ale já teď momentálně nevím, jak to jinak řešit
A na co to potřebuješ? Co potřebuješ tak nutně zaplatit a kolik to je?
Nemůžeš to řeši s rodinou? Víš ono plácat dluhy dluhama je to nejhorší, a můžeš se dostat ještě do větších sraček…
![]()
Navíc tady píšeš, že máš přítele… ten by nevypomohl?
Jéjej, další člověk bez mozku půjčující si na dluhy… Holka, no tak, zajdi za odborníky a ty ti poradí, ale NIKDY si nepůjčuj
@lleennttiillkkaa
Promiň, ale není to nijak prokazatelný příjem. To, že jí dá otec 6000,– - nemusí.
@Anonymní píše:
@zoe546 @zvidavajanca potřebuji tak dvacet, ale už mi volal, že mi půjči max.5000Kč, nebo 50tisíc, ale na zástavu, ale do toho NIKDY nepůjdu-zástava je konečný řešení. Tak nevím no, nevíte o něčem jiným holky? @Krasavicaa to mi můj říkal taky. že je neuvěřitelná debilita půjčovat si a dělat si dluhy na splacení jiných dluhů…má pravdu, ale já teď momentálně nevím, jak to jinak řešit
20.000,– ti nepůjčí rodina ani nikdo? Není to zase tolik.
A spočítej si kolik zaplatíš navíc.
Profi credit půjčí snad každému, ale připravte se na to, že musíte dodržovat splátky a bude to něco stát. Já u nich měla krátkodou, řádně spaltila, vše OK.
Ale radši se na vše zeptejte, třeba už mají jiné podmínky dnes.
Potřebuji radu abych začala chceme si vzít s manželem od Profi creditu půjčku ale nevíme jestli nám to vyjde.ja mám rodičák 9000-,rovných i s pridavkama ale jsem v registru kvůli jedné blbine ale všechno už mám zaplacené a nic nemám. a manžel 19 až 20000-, plat ale má exekuci ještě než jsme se poznaly ale už tam chybí kolem deseti tisíc a je s toho venku.ale teď otázka půjčí nám chtely by jsme to společně, někde jsem i četla že u té exekuci přivřou oči a půjčku dají. ptam se těch co od nich půjčku máte nebo ji máte už splaceno.jsme v naléhavé situaci a rodina a přátelé to vůbec nejde… Prosím o zachování anonymu jinak smazat