Návštěvy na profilu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
9.1.14 12:26

Když některým vadí, že jim někdo navštěvuje profil, ať už zamčený nebo ne, tak si ten profil nemají vůbec dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
9.1.14 12:31
@nadus píše:
Jeeee / ono je videt jestli ti nekdo kouka na profil??? dobryyyy / to ja blondyna netusila :) diky! :mrgreen: :mavam:

No to jsem zapoměla dodat - sama jsem to zjistila teprve nedávno, právě díky tady těm podpisům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.1.14 12:32

Já jsem se na profil někomu podívala asi 2× schválně, jinak vždy omylem přes telefon. Když se někdo dívá na můj, to je mi šumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
9.1.14 12:42

A mně je hrozně líto, když se několik dní nikdo na můj profil nepodívá. mám pak pocit, že jsem odstrčená

• Citovat
  • Upravit
8781
9.1.14 12:43
@joaska píše:
A mně je hrozně líto, když se několik dní nikdo na můj profil nepodívá. mám pak pocit, že jsem odstrčená

Tak jsem se Ti podívala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.1.14 12:43
@valkil píše:
Tak by mě zajímalo, stává se Vám, že Vám na profil nikdo jak je tejden dlouhej nekoukne a pak najednou během pár hodiny hafo uživatelek?
Strašně vždycky přemejšlím, co jsem kde napsala kontroverzního, že chcou všichni něco o mě zjistit :-D

přesně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
9.1.14 12:44
@joaska píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
joaska
9.1.14 12:47

@AngelLilly hned je mi líp a taky už vím, kde bydlíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
15977
9.1.14 12:47
@joaska píše:
:mrgreen: To já se ani nekoukám, jestli ke mně někdo nahlídne. Ale zrovna dneska se mi podařilo 2× kliknout na něčí profil. Ani jsem se nekoukla, u koho jsem a hned mazala pryč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
9.1.14 12:48
@Acinore píše:
přesně :lol:

to znám, na můj profil se kouká, jen když mi vyjde deník

• Citovat
  • Upravit
897
9.1.14 12:58

Koukám, když má někdo třeba pěkný fotoalbum, tak mě zajímá, jestli má ještě nějaký. A co jako? A je mi fuk, kdo kouká ke mně. Mám tu v podpisu i odkaz na stránky na facebooku, a tam toho o mě zjistí a uvidí víc než na nudnym profilu na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
9.1.14 13:08

@avm3 taky to nechápu, řekla bych, že se některé dámy cítí důležité :-) To je stejný jako ta móda mít v podpisu lekce českého jazyka :-D Prudění, nic víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
9.1.14 13:11
@bjetuschka píše:
@avm3 taky to nechápu, řekla bych, že se některé dámy cítí důležité :-) To je stejný jako ta móda mít v podpisu lekce českého jazyka :-D Prudění, nic víc :-)

přesně tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.1.14 13:38
@joaska píše:
to znám, na můj profil se kouká, jen když mi vyjde deník

to je fakt, v červenci jsem tam měla plno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2435
9.1.14 13:55

@Krkael zrovna nad. tím jsem dneska přemýšlela u tvého. podpisu.. co vám vadi na návštěvě profilu. Vsak tam dám jen co chci. a může byt veřejné ne? Nebo jsem natvrdla a nedochazi mi smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová