Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když některým vadí, že jim někdo navštěvuje profil, ať už zamčený nebo ne, tak si ten profil nemají vůbec dělat ![]()
@nadus píše:
Jeeee / ono je videt jestli ti nekdo kouka na profil??? dobryyyy / to ja blondyna netusiladiky!
![]()
No to jsem zapoměla dodat - sama jsem to zjistila teprve nedávno, právě díky tady těm podpisům.
Já jsem se na profil někomu podívala asi 2× schválně, jinak vždy omylem přes telefon. Když se někdo dívá na můj, to je mi šumák.
A mně je hrozně líto, když se několik dní nikdo na můj profil nepodívá. mám pak pocit, že jsem odstrčená
@joaska píše:
A mně je hrozně líto, když se několik dní nikdo na můj profil nepodívá. mám pak pocit, že jsem odstrčená
Tak jsem se Ti podívala ![]()
@valkil píše:
Tak by mě zajímalo, stává se Vám, že Vám na profil nikdo jak je tejden dlouhej nekoukne a pak najednou během pár hodiny hafo uživatelek?
Strašně vždycky přemejšlím, co jsem kde napsala kontroverzního, že chcou všichni něco o mě zjistit
přesně ![]()
@joaska píše:
@joaska píše:
@Acinore píše:
přesně
to znám, na můj profil se kouká, jen když mi vyjde deník
Koukám, když má někdo třeba pěkný fotoalbum, tak mě zajímá, jestli má ještě nějaký. A co jako? A je mi fuk, kdo kouká ke mně. Mám tu v podpisu i odkaz na stránky na facebooku, a tam toho o mě zjistí a uvidí víc než na nudnym profilu na emiminu
@avm3 taky to nechápu, řekla bych, že se některé dámy cítí důležité
To je stejný jako ta móda mít v podpisu lekce českého jazyka
Prudění, nic víc ![]()
@bjetuschka píše:
@avm3 taky to nechápu, řekla bych, že se některé dámy cítí důležitéTo je stejný jako ta móda mít v podpisu lekce českého jazyka
Prudění, nic víc
přesně tak… ![]()
@joaska píše:
to znám, na můj profil se kouká, jen když mi vyjde deník
to je fakt, v červenci jsem tam měla plno ![]()
@Krkael zrovna nad. tím jsem dneska přemýšlela u tvého. podpisu.. co vám vadi na návštěvě profilu. Vsak tam dám jen co chci. a může byt veřejné ne? Nebo jsem natvrdla a nedochazi mi smysl.