Návštěvy na profilu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
897
9.1.14 12:58

Koukám, když má někdo třeba pěkný fotoalbum, tak mě zajímá, jestli má ještě nějaký. A co jako? A je mi fuk, kdo kouká ke mně. Mám tu v podpisu i odkaz na stránky na facebooku, a tam toho o mě zjistí a uvidí víc než na nudnym profilu na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
9.1.14 13:08

@avm3 taky to nechápu, řekla bych, že se některé dámy cítí důležité :-) To je stejný jako ta móda mít v podpisu lekce českého jazyka :-D Prudění, nic víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
9.1.14 13:11
@bjetuschka píše:
@avm3 taky to nechápu, řekla bych, že se některé dámy cítí důležité :-) To je stejný jako ta móda mít v podpisu lekce českého jazyka :-D Prudění, nic víc :-)

přesně tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.1.14 13:38
@joaska píše:
to znám, na můj profil se kouká, jen když mi vyjde deník

to je fakt, v červenci jsem tam měla plno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2435
9.1.14 13:55

@Krkael zrovna nad. tím jsem dneska přemýšlela u tvého. podpisu.. co vám vadi na návštěvě profilu. Vsak tam dám jen co chci. a může byt veřejné ne? Nebo jsem natvrdla a nedochazi mi smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.1.14 13:56
@Granda píše:
@Krkael zrovna nad. tím jsem dneska přemýšlela u tvého. podpisu.. co vám vadi na návštěvě profilu. Vsak tam dám jen co chci. a může byt veřejné ne? Nebo jsem natvrdla a nedochazi mi smysl.

No ale kdo tu tvrdí něco o tom, že mu to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.15 13:18

Oživuji diskuzi a zároveň moc prosím o zachování anonymu, nechci, aby to případně daná osoba četla. Předem mockrát děkuji za odpovědi :)

Mám delší dobu (cca měsíc, možná i dýl) problém s tím, že mi jakási osoba chodí na profil téměř každý den, nevadí mi návštěvy na profilu, ať si mě prohlídne kdo chce, nastavila jsem si i to, aby mi do profil viděli jen přátelé, ale ona osoba tam pořád chodí :zed: docela mě to už rozčiluje, kdyby něco chtěla-proč nenapíše? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Myslíte si, že mě může někdo „sledovat?“ :think::nevim: co s tím :(
Myslíte, že bych té osobě měla napsat a zeptat se??
Nebo bude založení nového profilu tím nejlepším řešením??

BTW: mám podezření o koho se jedná, možná je to jeden rodinný příslušník, který ovšem zrovna nemusí vědět o čem tady píšu či diskutuju :roll: a proto děkuji za ponechání anonymu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15413
25.9.15 13:24

Tak pokud máš profil uzamčený, tak na něm stejně nic moc nevykouká. Ale samozřejmě, že může podle Tvého nicku vyhledat Tvé diskuzní příspěvky ve veřejných diskuzích. Tak to prostě na internetu je, anonymita je jen iluze a prostě musíš dávat bacha, co kde řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
25.9.15 13:27
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi a zároveň moc prosím o zachování anonymu, nechci, aby to případně daná osoba četla. Předem mockrát děkuji za odpovědi :)

Mám delší dobu (cca měsíc, možná i dýl) problém s tím, že mi jakási osoba chodí na profil téměř každý den, nevadí mi návštěvy na profilu, ať si mě prohlídne kdo chce, nastavila jsem si i to, aby mi do profil viděli jen přátelé, ale ona osoba tam pořád chodí :zed: docela mě to už rozčiluje, kdyby něco chtěla-proč nenapíše? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Myslíte si, že mě může někdo „sledovat?“ :think::nevim: co s tím :(
Myslíte, že bych té osobě měla napsat a zeptat se??
Nebo bude založení nového profilu tím nejlepším řešením??

BTW: mám podezření o koho se jedná, možná je to jeden rodinný příslušník, který ovšem zrovna nemusí vědět o čem tady píšu či diskutuju :roll: a proto děkuji za ponechání anonymu :kytka:

TAky bych tipla, že to bude někdo z rodiny, nebo manžel :mrgreen:
A ten dotyčný nick aspon taky diskutuje, nebo si ho někdo založil, jen aby tě šmíroval? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
25.9.15 13:34

Zakladatelko, může to být manžel nebo jiný rodinný příslušník, který tě „šmíruje“. A nebo to může být třeba někdo z uzavřené skupiny? Nebo jsi třeba diskutovala v nějaké „žhavější“ diskuzi :think:
Může to být cokoli :think:

Já třeba každou chvíli omylem vlezu někomu do profilu, když jsem na mobilu nebo tabletu. To se potom cítím jako pitomec a nejraději bych každému takovému človíčkovi psala omluvu, že to nebylo cílené slídění :mrgreen:

Ale pokud máš profil uzamčený jen pro přátele, tak stejně nikdo nic nevykouká ;-).
Ovšem, pokud tě někdo špehuje a ty píšeš do všech témat pod svým nickem, tak si každý v pohodě vyhledá tvé příspěvky podle nicku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
25.9.15 13:37

Radši bych úplně zrušila, aby se ukazovaly návštěvy profilu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 13:42
@Yeska píše:
Radši bych úplně zrušila, aby se ukazovaly návštěvy profilu :mrgreen:

přesně, já taky. Nevadí mi když mi někdo vleze na profil, popravdě na to ani nekoukám, občas taky nechtěně někomu tam vlezu a vím, že spousta uživatelek to tu hodně řeší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.15 14:02
@Tom-Jerry píše:
přesně, já taky. Nevadí mi když mi někdo vleze na profil, popravdě na to ani nekoukám, občas taky nechtěně někomu tam vlezu a vím, že spousta uživatelek to tu hodně řeší :think:

Má to taky tak, na svůj profil běžně nekoukám a na cizí někdy kliknu omylem, jindy ze zvědavosti, ale nevyžívám se v tom.
Jen mě tak napadá. Kdybych čistě hypoteticky chtěla někoho šmírovat v diskusi, proč lézt na jeho profil, když vím, že je zamčený? To si radši zadám do vyhledavače jeho nick nebo jak se to dělá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
25.9.15 14:03

Zakladatelko, resis kraviny. To ani nejde jinak rict.

Ja casto vlezu z mobilu nekomu na profil, klidne se muze stat ze i stejne osobe. Umysl to neni, proste se prekliknu.

Staci si profil uzamknout. Pokud mas velkeho stihomana, tak na internet nechod. Jina rada na to neni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
jezzz
25.9.15 14:05

PS: pokud te fakt nekdo sleduje a nahodou sem nakoukne, tak te stejne podle stylu pisma pozna.

Jen teda nechapu, proc bych nekoho sledovala koukanim na profil. Staci si vyjet tve prispevky, na to profil nepotrebuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová