Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
Má to taky tak, na svůj profil běžně nekoukám a na cizí někdy kliknu omylem, jindy ze zvědavosti, ale nevyžívám se v tom.
Jen mě tak napadá. Kdybych čistě hypoteticky chtěla někoho šmírovat v diskusi, proč lézt na jeho profil, když vím, že je zamčený? To si radši zadám do vyhledavače jeho nick nebo jak se to dělá, ne?
přesně tak, pokud jí bude někdo sledovat cíleně, tak určitě ne pod nickem ale tak, aby na to nepřišla přeci ne?
No, jednou jsem byla u -nejmenované- rodinné příslušnice na PC, a přihlásila jsem se tam na svůj účet, pak jsem se zase odhlásila, ale mohla mě dohledat pomocí e-mailu, který jí tam samozřejmě zůstal.. A myslím, že přítel určitě ne
S ním mám upřímný vztah, a do takové slepičárny by se nikdy nepřihlásil, ani ten nick se mi nezdá, že by si ho vymyslel, sedí mi to k té osobě, u které jsem byla na PC, ví sice, že a emimino chodím, ale on v době návštěv mojeho profilu například spal, byl venku, v práci atd. a to se mi opravu nezdá, že by klesl tak nízko, že by šmíroval na netu
.. že já blbá jsem tam vůbec lezla!
Jó, a ten profil ještě ke všemu ani nediskutuje, takže je to fakt šmírovačka a to se mi vaří krev v žilách ještě víc!..
Chápu, že občas se stane něco omylem, překlik nebo tak něco, ale tohle je vyloženě každodenní sledování, a odpovídá to i časovému intervalu, kdy chodí na PC ![]()
No nic, tak to mi asi nezbývá nic jiného, a založit si nový profil..
Každopádně děkuji za odpovědi, chtěla jsem vědět, jestli jste se se sledováním některá setkala. ![]()
PS. prosím pořád anonym, děkuji ![]()
Tak já klidně napíšu pod svým nickem, že setkala, oni mi šmírovali, kdy jsem byla online a počet příspěvků.. i to málo, co jde vidět i „nepřátelům“, se dá použít proti tobě..
Některý úchyláci bohužel nemají asi lepší způsob, jak trávit čas…
![]()
Vyřešila jsem to změnou nicku.. ![]()
Jako mi to treba taky najede omylem, kdyz jsem na tabletu. Pokud mas podezreni, tak proste nic osobniho neres, urcite je lepsi rict osobni veci nejakemu blizkemu cloveku, nez to resit na zdanlive anonymnim netu…