Potřebuji se vypsat, zemřel mi kamarád...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JVP
568
16.2.10 17:41

Poslala jsem Ti SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.10 22:28
JVP píše:
Poslala jsem Ti SZ :wink:

POsílala jsem odpověď, můžu se zeptat za jak dlouho si se stím vyrovnala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
30.9.10 20:50

Nám právě dnes nad ránem… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
1.10.10 07:27

Pláč a slzy…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.10.10 11:08
EliPetrEva píše:
Pláč a slzy…ach jo…
:-( :hug:
Smutné, držte se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
1.10.10 19:03

PETISA, moc děkuju, je to tk moc těžké, že nemůžu ani psát…dneska už visí parte…není to možné, taková tragedie…PROČ???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 00:12

Dobrý večer

Ráda bych se svěřila. Nedávno mi umřel kamarád a můj bývalý partner. Začnu asi takto: 5.srpna jsem jela do města kde můj ex partner a kamarád bydlel, jela jsem tam za účelem vyřizování úřadů, chtěla jsem se u něj zastavit, ale nechala jsem si to rozmluvit, jelikož ex na tom byl zle, nic si nepamatoval, prostě byl mimo a dost pil a měl i jiný zdravotní problémy. Tak jsem si teda řekla že tam nepůjdu, nechala jsem se ukecat. Stejně tam dcera posledně ztropila scénu, že tam nebude. Tak jsem tam nešla, 13.srpna jsem se dozvěděla že umřel, pitva určila datum že 5.srpna a já si vyčítám že jsem tam měla jít, že i kdybych mu nepomohla tak tam nemusel ležet 8dnů. Oni ho i soused měl kontrolovat každý dva dny. Poprosila ho o to kamarádka ex partnera i klíče měl. Ale furt si to vyčítám, že kdybych tam šla mohl tu být a nebo by se tam nerozkládal 8dnů i kdyby mu nebylo pomoci. I když mi dvě kamarádky napsali že to není moje chyba tak mě to furt mrzí. Stalo se to už někomu?

• Citovat
  • Upravit
13197
23.8.20 00:24
@Anonymní píše:
Ráda bych se svěřila. Nedávno mi umřel kamarád a můj bývalý partner. Začnu asi takto: 5.srpna jsem jela do města kde můj ex partner a kamarád bydlel, jela jsem tam za účelem vyřizování úřadů, chtěla jsem se u něj zastavit, ale nechala jsem si to rozmluvit, jelikož ex na tom byl zle, nic si nepamatoval, prostě byl mimo a dost pil a měl i jiný zdravotní problémy. Tak jsem si teda řekla že tam nepůjdu, nechala jsem se ukecat. Stejně tam dcera posledně ztropila scénu, že tam nebude. Tak jsem tam nešla, 13.srpna jsem se dozvěděla že umřel, pitva určila datum že 5.srpna a já si vyčítám že jsem tam měla jít, že i kdybych mu nepomohla tak tam nemusel ležet 8dnů. Oni ho i soused měl kontrolovat každý dva dny. Poprosila ho o to kamarádka ex partnera i klíče měl. Ale furt si to vyčítám, že kdybych tam šla mohl tu být a nebo by se tam nerozkládal 8dnů i kdyby mu nebylo pomoci. I když mi dvě kamarádky napsali že to není moje chyba tak mě to furt mrzí. Stalo se to už někomu?

wow, smutny pribeh, to byl otec tve dcery?… s tim dotazem to asi nemyslis vazne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 00:49
@Anonymní píše:

Ano, stalo se mi něco podobného, akorát ten, kdo umřel, byl můj táta. Chtěla jsem ho navštívit a vytáhnout ho na výlet, jenže jsem to odložila, že jindy bude také čas. Nebyl, sáhl si na život. Vyčítala jsem si to. Milovala jsem ho. Jenže člověk není vědma a nemá zodpovědnost za činy druhého. Po té, co jsem to přijala, přestala jsem si to vyčítat a už na něj jen vzpomínám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.20 00:51

@markytka3
Ahoj děti jsme spolu neměli, kdysi jsme ale spolu chodili a já u něj bydlela. Ale prostě jako partnerům nám to nefungovalo. Ale občas jsme se sešli a pokecali. Pak vím že měl hnis pod plícema a pak ještě další trable, bral antidepresiva a ještě do toho alkohol a prostě on správně pít něměl, jelikož neměl výdrž i já zvládla dva až 3 panáky a dokázala ho dovézt domu (pěšky, nebo jsme si vzali taxi) když nebyl schopen kroku. Dost jsme prožili, jen byl moc žárlivý a to mi vadilo. A psali jsme si a volali přes Messenger, pohoda, ale pak se s ním přestala bavit jedna kámoška, pak já jsem si s ním přestala psát a pak jeho známá se s ním pohádala. A mě to dost mrzí, že jsem k němu nešla toho 5.srpna. Sice jsem to nemohla tušit, ale měla jsem tam jít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.20 00:53
@Anonymní píše:
Ano, stalo se mi něco podobného, akorát ten, kdo umřel, byl můj táta. Chtěla jsem ho navštívit a vytáhnout ho na výlet, jenže jsem to odložila, že jindy bude také čas. Nebyl, sáhl si na život. Vyčítala jsem si to. Milovala jsem ho. Jenže člověk není vědma a nemá zodpovědnost za činy druhého. Po té, co jsem to přijala, přestala jsem si to vyčítat a už na něj jen vzpomínám.

Snad si to časem přestanu vyčítat ale mrzet mě to bude.

• Citovat
  • Upravit
13197
23.8.20 01:04
@Anonymní píše:
@markytka3
Ahoj děti jsme spolu neměli, kdysi jsme ale spolu chodili a já u něj bydlela. Ale prostě jako partnerům nám to nefungovalo. Ale občas jsme se sešli a pokecali. Pak vím že měl hnis pod plícema a pak ještě další trable, bral antidepresiva a ještě do toho alkohol a prostě on správně pít něměl, jelikož neměl výdrž i já zvládla dva až 3 panáky a dokázala ho dovézt domu (pěšky, nebo jsme si vzali taxi) když nebyl schopen kroku. Dost jsme prožili, jen byl moc žárlivý a to mi vadilo. A psali jsme si a volali přes Messenger, pohoda, ale pak se s ním přestala bavit jedna kámoška, pak já jsem si s ním přestala psát a pak jeho známá se s ním pohádala. A mě to dost mrzí, že jsem k němu nešla toho 5.srpna. Sice jsem to nemohla tušit, ale měla jsem tam jít.

co na to rici, byt tebou vinu davam te tve kamosce, co se s nim prestala bavit a diky tomu i ty jsi se nim prestala psat a nebo te zname, co se s nim pak pohadala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 01:12

@markytka3 ta kamarádka si s ním přestala psát jelikož ta jedna žena na ní žárlila a napsala jí ať ho nechá být a já si s ním přestala psát protože si už nebylo o čem, jen si stěžoval, nic si nepamatoval díky alkoholu a bylo to s ním na draka. Jen mě mrzí že jsem k němu toho 5.srpna nešla a on zrovna v ten den umřel

• Citovat
  • Upravit
65139
23.8.20 06:43

Pokud jsi neměla klíče od bytu, tak bys stejně nevěděla, že tam je a šla pryč, když neotevrel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
23.8.20 07:04
@Anonymní píše:
@markytka3 ta kamarádka si s ním přestala psát jelikož ta jedna žena na ní žárlila a napsala jí ať ho nechá být a já si s ním přestala psát protože si už nebylo o čem, jen si stěžoval, nic si nepamatoval díky alkoholu a bylo to s ním na draka. Jen mě mrzí že jsem k němu toho 5.srpna nešla a on zrovna v ten den umřel

Víš, ono je to možná dobře. Pár mrtvých lidí už jsem viděla a je to pohled na který se nezapomíná. Teď to možná vyzní zle, ale mrtvému člověku je jedno jak dlouho kde leží, ale ty by si s tím, že si viděla mrtvolu kamaráda musela žít a jedno by ti to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová