Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímnou soustrast. Mě se stalo něco podobného- s dědou. Chtěl jsem k němu jet, když jsem měl dovolenou. Nakonec vše dopadlo jinak- onemocněl kolega a musel jsem do práce. Můj děda žil sám a zrovna ten den- možná den před tím zemřel ve spánku u televize- infarkt. Našla ho sousedka, s kterou se navštěvovali, protože mu dlouho svítila stolní lampa, kterou rozsvěcoval…
Pokud jsi měla s sebou tenkrát i dceru, tak je možná i dobře, že jste tam nešly. Určení data úmrti zpětně je jen přibližné, mohlo to být plus mínus den klidně.
A co by se změnilo? Pokud to byl alkáč se vším, cos napsala, umřel by za krátký čas stejně, nebo by mu už v tu dobu ani nebylo pomoci. Tak si to přestaň převalovat v hlavě, que sera será
O jeden otřesný zážitek méně. Pro tebe a hlavně pro dcerku. Co se mohlo stát jinak, to bylo něco mnohem dříve, a ne v poslední den jeho života
![]()
@vokishka nebo by ten byt otevřel soused, měl klíče od něj, jelikož co zjistila kamarád tak prý ho sousedka slyšela křičet ale nereagovala na to, jelikož u něj to nebyla novinka, televize nahlas. Tak tomu nepřikládala zřetel.
@Anonymní píše:
@vokishka nebo by ten byt otevřel soused, měl klíče od něj, jelikož co zjistila kamarád tak prý ho sousedka slyšela křičet ale nereagovala na to, jelikož u něj to nebyla novinka, televize nahlas. Tak tomu nepřikládala zřetel.
Tak já to brala tak, že když k někomu přijdu, je tam ticho a nikdo neotvira, beru že není doa. Původně nezaznelo, že tam celou dobu hrála televize.
@vokishka já k němu ani nedošla jen co jsem se dozvěděla že asi umřel v bolestech protože křičel, sousedka ho slyšela, ale neřešila to, jelikož to u něj byla normálka furt hluk atd.