Proměna a úklid domácnosti

3
20.1.21 20:28

Proměna, organizace a úklid domácnosti

Ahoj holky!!

V nedávné době jsem se přestěhovala ze starého bydlení, bohužel díky koroně jsem si nestihla dovybavit byt nábytkem a navíc se začalo všechny rozbíjet (první týden mne zradil odpad a teď ose rozbila myčka nádobí a není tu pořádný dřez). Díky tomu že pracuji v nemocnici jsem se domů chodila spíše jenom vyspat. Během té doby mi nepořádek začal přerůstat přes hlavu a když se to tu snažím srovnat mám pocit že jenom všechno přendám z jednoho místa na druhé ale uklizené to pořád není. Když jsem se sama snažila navrtat poličky, tak jsem akorát trefila elektriku a poličky mám od té doby složené u stěny (byt i já jsme to naštěstí přežily).

Teď bych ale potřebovala pomoct to tu dát dohromady, bohužel nemám rodiče ani nikoho v blízkém okolí kdo by mi s tím dokázal pomoci a zůstala jsem v tom sama. Nevíte kde hledat někoho šikovného kolo by dokázal dát byt doxořádku a uklidit???

Já u toho ráda pomůžu a i zaplatím. Jenom nevím jak se takoví lidé hledají a také se dost stydím že jsem to dokázala zajít tak daleko :( :( :(

Moc děkuji za jakoukoliv radu!!!

Příspěvek upraven 20.01.21 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
20.1.21 20:36

Koukni jestli mas v okolí nějakého hodinového manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
20.1.21 20:39

Napiš odkud jsi, třeba se i tady někdo najde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
20.1.21 20:39

Vygoogli si v okoli hodinoveho manzela, pomuze s polickami, odpadem apod. a nasledne bych se vubec nezdrahala si dat oraz a pozvat si na jednorázový velky uklid firmu :) nebo se poptej na fb skupince města/obce, urcite se nekdo sikovnej na brigadku najde, u nas nekdo casto hleda ci nabizi drobnou vypomoc u domu, zahrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
20.1.21 20:45

Napiš, odkud jsi :kytka: Nedávno tu byla podobná diskuze a pomocnice se nabízely :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.21 20:48

@dee.pes Ahoj. Pokud jsi z okolí Plzně tak klidně rád pomůžu. Poličky i oprava elektroinstalace a odpad není problém ;) Něco dobrého na zub a káva za to stačí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.1.21 20:54

No jsem z Prahy ale asi mi jde spíš o nějaké organizování a úklid. Koukala jsem teď i do nějakých starých diskuzí. Ta myčka na to už měla svůj věk :D takže se ani nedivím že se jí rozbilo čerpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.1.21 20:59

@dee.pes tak čerpadlo v myčce určitě není její konec :) s tou Prahou je to trochu horší :? Hodne záleží z kterého konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.1.21 21:50

@dee.pes
A odkud z Prahy. Já ráda organizuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...