Promoklé dítě a zápal plic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
8.5.15 10:39

Promoklé dítě a zápal plic

Dobré dopoledne,
včera odpoledne při přechodu na hudebku promokla má sedmiletá dcera. Bohužel nikdo mi nedal vědět a dcera tam seděla v mokrých ponožkách v suchých bačkorách dvě hodiny. Měla dost mokré i oblečení, ale spodní triko a elasťáky pod sukní snad ok, hlava byla mokrá jen trochu.
Prosím, jaká je pravděpodobnost zápalu plic a kdy by se jí udělalo špatně. Jsem jak na trní, před 14 dny měla spálového bacila a teď zase toto. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15414
8.5.15 10:52

Neděsila bych se dopředu zrovna zápalu plic. Já myslím, že je reálná šance, že to přežije ve zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.5.15 10:54

Prosímtě, tak za normálních okolností bych řekla že z toho max. bude mít rýmu, jako po spále asi bude oslabená, tak možná nemocná bude, ale zas takové drama bych z toho teda nedělala :mrgreen: Statistickou pravděpodobnost, pokud jsi to tak myslela, ti tady asi nikdo nesdělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.5.15 10:57

Ahoj, urcite se tak nestrachuj. Urcite je oslabena po nemoci, ale proc hned to nejhorsi? Dbej na to, aby dobre jedla, dostatek zeleniny a ovoce, dej ji vitaminy a omez sladkosti (cukr jak znamo oslabuje imunitu nejvice :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.5.15 10:59

Proč hned zápal plic? Jako je Adi oslabena, ale pokud už to nějak odnese, tak na chlazením, nemyslí hned na to nejhorší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
8.5.15 11:13

Prosím tě, moje dvouletá se minulý týden vyválela v kaluži tak, že byla mokrá od pasu dolů úplně durch, do toho ještě začalo mrholit Měla smůlu musela v tom vydržet 3 hodin. No a nestalo se vůbec nic :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 11:33
@vichad píše:
Dobré dopoledne,
včera odpoledne při přechodu na hudebku promokla má sedmiletá dcera. Bohužel nikdo mi nedal vědět a dcera tam seděla v mokrých ponožkách v suchých bačkorách dvě hodiny. Měla dost mokré i oblečení, ale spodní triko a elasťáky pod sukní snad ok, hlava byla mokrá jen trochu.
Prosím, jaká je pravděpodobnost zápalu plic a kdy by se jí udělalo špatně. Jsem jak na trní, před 14 dny měla spálového bacila a teď zase toto. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi.

neřešila bych to vůbec. Můj byl teď 3× na fotbale, hráli normálně v dešti, mokrý jak sviňa.. max bude marodit, no.. Ale abych nad tim takhle přemýšlela, to mi nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
8.5.15 12:41

Dvě hodiny měla ve škole mokré ponožky a dokonce trochu i hlavu?

A to jsi nezavolala záchranku, když jsi to zjistila?

Ne, ok, konec srandy a zpátky na stromy, resp. k diskusi - pravděpodobnost zápalu plic pokládám z objektivního hlediska za skutečně velmi nízkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí