Promoření ve školce - kdy přestane být nemocný?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66798
29.2.16 10:06

Můj předškolák měl minulý víkend problém, 2× zvracel, stolice též nic moc. Doma byl tedy v neděli a v pondělí, už bez potíží. Úterý, středa ve školce v pohodě. Ve středu večer se znovu poblil, nechala jsem ho doma do konce týdne. Dnes jsme oblítali logo a alergologii, zítra fičí do školky. Proč to píšu. jeho stav jsem prostě jako matka zkrátka dobře neodhadla. Příznaky alergie má odmalička, testy mu dělali až teď, prý by dříve byly málo průkazné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 10:20
@matkabagristy píše:
@Valeria2013 no, ona v tom je denně, tak toho ví trošku víc než ten, kdo všechno vidí zvenčí

No právě, člověk by očekával více profesionálnosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
29.2.16 11:18

@Valeria2013 no, a já si zase vážím názorů učitelky, která je natolik silnou osobností, že se ke své profesi přihlásí a je ochotná své postoje zveřejnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.2.16 12:24
@Valeria2013 píše:
No právě, člověk by očekával více profesionálnosti. :roll:

A která část jejího projevu ti připadá neprofesionální?

Ona stojí na straně dětí, dětí, které mají právo být v době nemoci v klidu, i těch, které mají právo nebýt neustále bezohledně nakažovány. A to by podle mě měla slušná učitelka dělat.

Navíc popisuje komplikovanou situaci, v níž je, protože nemá možnost, jak nemocné dítě poslat domů, ale zároveň to po ní rodiče vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.2.16 13:42
@Valeria2013 píše:
nastartovaná? Spíš bych to viděla na syndrom vyhoření a totální sebestřednost. Koukněte se na své příspěvky…já, já, já, já, já…všude jsem byla, všechno znám, od všeho mám klíče…

no to je zas příspěvek, fakt :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.2.16 13:56
@Valeria2013 píše:
No právě, člověk by očekával více profesionálnosti. :roll:

A v čem jsem neprofesionální? V popisu reality…? V hledání řešení problému? V tom, že chci aby byli všichni spokojení…tedy VŠICHNI rodiče i děti? Ano…já, já, já…já to řeším. Možná by byla lepší učitelka co NIC neřeší…rodiče pošle někam, uvaří si kafe a prdí na děti…to by byl profík jedna radost.
Já (opět já, pardon) jsem holt jiná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.2.16 13:58

Holky děkuju za zastání…nečekala bych to. :hug: :kytka: @matkabagristy @Bábrdl @Pam12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.2.16 14:53
@Valeria2013 píše:
nastartovaná? Spíš bych to viděla na syndrom vyhoření a totální sebestřednost. Koukněte se na své příspěvky…já, já, já, já, já…všude jsem byla, všechno znám, od všeho mám klíče…

Sorry, ale já to tak nevnímám.
Být učitelka v MŠ musí být (zejména v době zimních nemocí ;) ) hrozné. Jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Jedni rodiče strčí do školky dítě s teplotou a „úča do toho nemá co mluvit, není dr.“, a druzí na tu samou učitelku štěkají, že „ona má přece zajistit, že jiné nemocné děti nebudou zdrojem nákazy pro ty jejich zdravé“..
Myslím, že není nic špatného na tom, když učitelka chce, aby děti ve školce neměly skoro 100% jistotu chycení nějakého bacila a ty nemocné, aby měly právo odpočívat doma… Ano, píše o sobě, protože ona tou učitelkou je, na rozdíl od nás.

Tvůj popis by se hodil na leckoho, spousta lidí tady snědla moudrost světa.. :mrgreen: ale zrovna v tomhle případě mi přijde dost mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.2.16 15:00
@SIMONA1234 píše:
Holky děkuju za zastání…nečekala bych to. :hug: :kytka: @matkabagristy @Bábrdl @Pam12

každý normální na to snad musí reagovat, protože to co napsala je opravdu hodně mimo mísu. Já bych s tebou neměnila ani za zlatý prase, já vidím jak je práce učitelky náročná, jak každý rodič má naprosto jiné představy a když se sejde pár pár rýpalů, tak je to katastrofa. Mám kamarádky, který učitelkám dělají vyloženě peklo, prudí je se vším, všechno je blbě. Dřív jsem se jich zastávala, ale když jsme měly děti ve stejné školce, tak jsem fakt žasla nad tím, co všechno jsou schopné řešit (že se dítě vrací z vycházky špinavé, když je venku bahno, že mu přidají jídlo, nebo naopak nepřidají, některé dokonce ráno nastoupí před učitelku se denním harmonogramem, co má dnes s dítětem dělat atd :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.2.16 18:40

@Pam12 Tak kromě harmonogramu znám vše… :mrgreen:
Ono je to fakt těžký, taky mám zkreslené představy o práci pošťaček…vždyť jen sedí za okýnkem nebo si procházkou roznese dopisy, složenky…pohoda, ne? A pak si prubnu brigádu a po dvou dnech si říkám…zlatá školka!! Pokud si danou práci nevyzkoušíš, nevíš. Teď bylo v TV novinách, že nám z ČR odcházejí kvalifikované sestry do Německa…mají tam dvojnásobný plat co tady…chápu…naprosto. Protože za 20 tisíc hrubého bych to taky nedělala!
Jsou samozřejmě náročnější povolání než je učitel…třeba rubat do dolu uhlí bych fakt nešla :mrgreen: :roll:
A vím, že v některých diskuzích můžu působit „drsně“…to je to, že psané není slyšené a já často používám kvůli důrazu hoooodně!!! a hooodně??? a moje milované tečky v souvětích, tedy odmlky… :roll: :mrgreen: Pak to může vypadat, že mám třeba arogantní projev. :nevim: Jdu s kůží na trh, ale je tu několik holek, které mě znají i osobně a vědí, že ve skutečnosti jsem jiná. :jazyk: :jazyk: (horší, samozřejmě :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.2.16 18:43

@Nataša Jj…a chceš vyjít všem vstříc a nechceš aby to vypadalo, že někomu nadržuješ…že někdo může a jiný ne. Se srandy tomu říkám:„Procházka po minovém poli“ (diskuze s rodiči) opatrně našlapovat, usmívat se a být diplomat… 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí