Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Sháním byt do pronájmu 3kk nebo 3+1 nevíte náhodou o něčem??? Dekuji…
@Šarlota4 Tak podle typu bytu a velikosti. Víte o něčem??? Nejlépe v osobním vlastnictví a s trvalým pobytem.
@Terinecckkaa o jednom vim 3kk, pomezi Vysocan a Libne, garaz na 2 auta, ostraha/vratny 24hod denne, balkon
@Hanka1 Část Prahy nemám vyhraněnou. Vůbec se nedá žádný slušný sehnat a když tak přes realitku a to jsou šílené ceny co si říkají. Pokud o něčem víte budu ráda za bližší info ☺
@Šarlota4 A bližší info či fotky??? A cena včetně poplatků???
Ahojky, taky shanime..do 14tis nezarizeny..jsme tri a maly pes
v Prate 10 nebo 4 nebo klidne i jinde
kdyby nekdo vedel..
Osobně si myslím, že za tak velký byt bude nájemné spíš od 15tis., že se do 14tis. nevejdete.
@Keltka no my platíme 13500 za 2+1 a už je to pro nás malý. Ale opravdu hezky být za slušnou cenu bez r ealitky je umění sehnat. Tak to zkouším aspoň touto cestou. A počítám že 15000 a výš a když už bude u hezčí tak 18000.
@Terinecckkaa píše:
@Keltka no my platíme 13500 za 2+1 a už je to pro nás malý. Ale opravdu hezky být za slušnou cenu bez r ealitky je umění sehnat. Tak to zkouším aspoň touto cestou. A počítám že 15000 a výš a když už bude u hezčí tak 18000.
Moji přátelé mají většinou byty v Praze 2+kk, 2+1, a taky to pod 13 000,– nejde (včetně poplatků). O větším bytě bohužel nevím, ale myslím, že za 15-16tis. už něco seženete, navíc na Praze 4 je krásně a je tam spousta paneláků - tedy spousta bytů, tak držím palce! ![]()
@Keltka Mě je vlastně jedno kde v Praze. Když ten byt bude stát za to. Tak snad najdu. Měla jsem možnost hezkého ve vršovicích ale družstevní a to mi nepomůže. Tak budu věřit že do toho září se odstehujeme.
Zkus ještě Prahu 7 a 8, Praha 4 je hodně oblíbená kvůli zeleni. Praha 10 bývá o něco málo dražší, než Praha 4. Na Praze 4 je hodně míst k bydlení například na Opatově, Zahradním městě-zkus hledat přímo tyto čtvrti.