Pronájem modemu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
catch-22
11.12.21 19:34
@renduli píše:
Jo, v tom je chápu a neměla bych s tím problém. Co mi ale vadí, že si ten jejich modem nemůžu odkoupit a nutí člověka platit pronájem.

Jestli máš spočítané že by sis ten modem koupila za nájemné za pár měsíců, to jo, to naštve.
Co si vzpomínám na tu Podu, tam to vyšlo ani ne na roční nájemné za můj vlastní modem a ten jejich model nebyl nikde v prodeji. Mám dojem, že to bylo dokonce něco bez uvedené značky, asi nechtěli, aby si to lidi mohli spočítat. :think:
Zase na druhou stranu, jestli to vyjde odhadem na cca dva roky nájemného, tak to bych bral, pokud ho při poruše bezplatně vymění.

• Citovat
  • Upravit
11376
12.12.21 10:41

Je to přesně, jak píšete. Já jsem někdy od roku 2005/2006 na xDSL připojení od O2, používal jsem ve dvou případech jejich modemy (Huawei a Comtrend) a od 1. ledna 2018 jsem si koupil Asus DSL-N17U. Přesně, jak tu někteří píší, modemy z volného trhu si musíte nastavit samy. Často to bylo tak, že modemy od O2 mají upravený firmware, ale dost lidí je shledává né moc kvalitní. Já neměl problém ani s modemy od nich, ani s tím Asusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák