Pronatal - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.2.06 10:21

Ahoj holky, ráda bych vás poprosila o radu, teď si sice chceme dát ve snažení pauzu, čeká nás hodně stresu (konec mojí školy, nový byt, rekonstrukce), ale pak nás asi taky čeká nějaký car, manželovi vyšel horší spg..chci se vás ale zeptat na průběh toho spg…odbírali jsme doma, já to do ordinace vezla, což mi trvalo skoro hodinu (předtím mě upozorňovali, že to musím do hodiny stihnout), a ten dr to pak prohlížel po dalších 3 hodinách :?: 8O Není to nějak pozdě? Neříkali vám při nějakém vyšetření, jaký je správný postup? Mně to připadá divný. Nás ten dr hrozně naštval, choval se dost arogantně, výsledky nám řekl na půl huby, tak bych se ani nedivila … :? Jen abysme se netrápili kvůli horším výsledkům (22mil, prý nižší pohyblivost - % neřekl, další údaje taky ne :twisted: ) z blbě udělanýho vyšetření..
Předem díky moc za info a hodně štěstí :wink:
Přeju pěknou neděli :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.06 10:22

jejej, nejsem přihlášená :oops:
Agata (Aluu mě zná z nových snažilek :wink: )

• Citovat
  • Upravit
2605
19.2.06 11:41

Agátko - ahoj :wink:
to si vůbec nepsala, že to prohlížel po tak dlouhé době…to vliv mít určitě může. Nám Dr. do telefonu předem říkal, že to máme přivést do půl hodiny, max. do hodiny a pak to HNED prohlídl. Jestli na to koukal po skoro čtyřech hodinách, tak to může výsledek ovlivnit.
Fakt zkus manžela přemluvit, zavolej si někam jinam, kde je ten přístup lepší!!!
ahoj na našem fóru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.2.06 09:22

Dobre rano Maceli, Agatko a samozrejme vsechny „Pronatalky“.
Agi , k tomu SPG, ja mela hranicni dobu max. do 2 hodin a vysetrovali jej prakticky ihned. Nemyslim, ze se SPG bude nutny CAR, ale nejsem dr. Jak uz jsem psala, jste na tom 1000× lip nez my. Kazdopadne, jestli tam pujdete, budou jej chtit znova a manzel musi dat spermiky primo tam u nich. My tam jdeme na SPG pristi tyden. Ale kazdopadne vam preju, abyste v zapalu vsech ostatnich aktivit „pocali“ mimiska prirozene, vetsinou to tak byva - kdyz se na to nemysli ..................
Aknel , oni vedi, ze nejsem nova pacientka, ale bohuzel den ma jen 24 hodin a oni maji fakt festovne plno ..................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.2.06 14:31

Aluu , rekli ti vysledky tech testu po telefonu? Zkousela jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.2.06 14:54

Aknel , myslim si, ze na vysledky je jeste brzy. Chlamydie + jeste cosi by melo byt do tydne, coz je az ve ctvrtek, takze to zkusim. Doufam, ze je jinak vse ok a po manzove SPG pujdeme na to .................. :oops: :cry: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.06 14:49

Ahoj holky,
musím se k vám přidat a Pronatal určitě jen pochválit. Byla jsem objednána na 31.1., volala jsem na objednání začátken prosince, objednala jsem manžela rovnou na SPG kde jsem dostala termín a pak znovu volala na recepci a řekla na kdy je objednaný manža byl na 31.1. v 13:00 a mě objednala na ten den taky ale na 13:30, bylo to takhle super a hned nám řekla i Dr. jak na tom manža. Byl to docela fofr, manža je na tom dobře a já jsem hned další uterý šla do nemocnice na laparoskopii, operovala mě přímo dr. z Pronatalu a včera jsem byla na kontrole folikulů. pronatal můžu jen chválit, přístup Dr. je super a na recepci jsou velice hodní, taky jsem se divila kolik tam je lidí a i cizinci.
Přeji všem at se zadaří.
 Anna

• Citovat
  • Upravit
162
22.2.06 10:02

Anicko, dekujeme za podporu. Urcite ji a nejen tu, budeme vsechny potrebovat ............. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 13:32

Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla,snažíme se naší holčičku vypudit ven a jí se nechce.Všechny osvědčené metody selhávají-v sobotu jsme byli na horách,teplé koupele,generální úklid,manželské radovánky a nic,drží se.V pondělí jsme měli první TP a včera v poradně rozhodli,že jestli nevyleze do týdne sama,začnou jí vyhánět dr.-haha,před 9 měsíci to nešlo tam,teď nechce ven.....a to jsem celou dobu na šíleně rizikovým těhu s hrozbou předčasného porodu.

Moc vám držím pěstičky,je to krásný pocit po tolika nervech a starostech povalovat se a pozorovat boulící břucho.Pořád si představovat,jaká bude,komu bude podobná…jen by asi budou chybět ty kopance a šťouchance.

PS:ty výsledky by vám po telefonu říct mohli,myslím,že i nám něco takhle řekli,dokonce jsme je tenkrát prosili,až budou,ať nám zavolají,že jim to zaplatíme.Nejen,že volali,ale hned nás i objednali.
S tím objednáváním-není to přímo protekce,ale jakmile se zařadíte mezi „klienty“ a rozjedete cyklus,budou vás objednávat třeba hned druhý den-tam je to i potřeba.Ten první termín je šílený,ale pak,až se to rozjede,bude to fofr.

Mějte se fajn,já jdu zase spinkat.

• Citovat
  • Upravit
226
22.2.06 13:49

Novoborko, komu by se z tebe chtelo, kdyz je ji v tobe tak pekne :)

Ale neboj, ona se na vas bude chtit jit podivat i z venku :)

Preju hodne stesti a bezbolestny porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.4.06 17:46

ahojte…
nevite nekdo, jak dlouho trva nez zpracujou v pronatalu spg?
manzel jde zitra na „odber“ ,ale nezeptal se za jak dlouho budou vysledky…
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
6.4.06 09:39

Zdeni ,výsledky jsou tak za dvě tři hoďky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.18 13:05

Napoprvé?

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se některé z vás podařilo otěhotnět v Pronatalu po IVF napoprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí