Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem tu nová chci se zeptat jestli někdo chodí do pronatalu Teplice a jdu na na první uměle oplodneni ma stim někdo zkušenost dekuji za radu
Ahoj, nevím jestli to pomůžu, ale do Pronatalu chodím a jsem hrozně spokojená jsem přímo u pana doktora Lojky a ten je za mě úplně skvělý
ty už jsi tam měla nějaké vyšetření, že už jdeš na na umělé oplodnění? ☺️️
@Lionly ano už mám všechno za sebou i manžel má vše… Ja mám vždy jiného doktora…
@Bakulacka taky už mám všechno za sebou
příští týden mě čeká první IUI tak jsem na to zvědavá
doktora mám stejnýho protože jsem si ho vyžádala chodím k němu i do klasické gynekologické ordinace, tak jsem nechtěla jiného ![]()
@Lionly tak to přeji hodne stesti mě to bude čekat snad za 14 dni uvidím jak mi zaberou hormony
@Bakulacka děkuju, taky držím palce ☺️️ Přijde mi jen že se to děsně táhne to čekání je na nic ![]()
@Lionly dekuji to čekání je na nic. A ty mas jaky problem jestli se smím zeptat?
@Bakulacka no všechny výsledky máme s manželem úplně v pořádku, jediný problém, který mám je, že mám chronicky zánětlivý čípek… takže jak se mi na něm dělá ten “ochranný” hlen tak je pravděpodobně neprůchodný pro spermie, proto budeme zkoušet IUI.
Jaký problém máš ty?
@Lionly u mě je problem málo vajíček a nepravidelná MS tak si musím píchat hormony
Zdravím děvčata, myslíte že by byl problém mi poradit jak zařídit přechod z gennetu z Liberce do prontalu Teplice… V lbc nejsem moc spokojená s dr. Mění nálady jak počasí… Hlavně mám nepravidelnou menstruaci a neustále se diví když jim volám ohledně termínu na průchodnost že to mám dlouho a poměrně často za sebou a nijak to neřeší… A navíc mi zjistili že mám silnou imunitu a revma… Tak mě poslali do Prahy do gennetu na imunologii kde jsem dostala prášky se slovy, že až se corona zlepší že mám napsat abych je začala brát a vypsali mi neschopenku. A co jsem koukala na mapu tak Teplice jsou i o nějakých 20 km blíže než lbc. Děkuji za odpověď
@Peťule1992 ahoj, do Teplic chodím, stačí k nim zavolat problém to nebude se vším ti poradí, čekačky tam jsou krátké a průchodnost řeší rychle
Jen možná budeš po přechodu z Gennetu trochu koukat to prostředí tam není zrovna moderní a nějak extra pěkné ![]()
@Peťule1992 není zač pokud můžu doporučit pokud půjdeš sem do Teplice tak se objednej k panu doktorovi Lojkovi, je tam nejlepší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.