Pronatal Teplice uměle oplodnění

16
29.5.21 14:56

Pronatal Teplice uměle oplodnění

Jsem tu nová chci se zeptat jestli někdo chodí do pronatalu Teplice a jdu na na první uměle oplodneni ma stim někdo zkušenost dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
559
1.6.21 21:43

Ahoj, nevím jestli to pomůžu, ale do Pronatalu chodím a jsem hrozně spokojená jsem přímo u pana doktora Lojky a ten je za mě úplně skvělý ;) ty už jsi tam měla nějaké vyšetření, že už jdeš na na umělé oplodnění? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.6.21 22:54

@Lionly ano už mám všechno za sebou i manžel má vše… Ja mám vždy jiného doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.6.21 07:18

@Bakulacka taky už mám všechno za sebou :) příští týden mě čeká první IUI tak jsem na to zvědavá :) doktora mám stejnýho protože jsem si ho vyžádala chodím k němu i do klasické gynekologické ordinace, tak jsem nechtěla jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.21 07:25

@Lionly tak to přeji hodne stesti mě to bude čekat snad za 14 dni uvidím jak mi zaberou hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.6.21 09:43

@Bakulacka děkuju, taky držím palce ☺️️ Přijde mi jen že se to děsně táhne to čekání je na nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.21 10:44

@Lionly dekuji to čekání je na nic. A ty mas jaky problem jestli se smím zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.6.21 13:29

@Bakulacka no všechny výsledky máme s manželem úplně v pořádku, jediný problém, který mám je, že mám chronicky zánětlivý čípek… takže jak se mi na něm dělá ten “ochranný” hlen tak je pravděpodobně neprůchodný pro spermie, proto budeme zkoušet IUI. :) Jaký problém máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.21 19:13

@Lionly u mě je problem málo vajíček a nepravidelná MS tak si musím píchat hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.22 00:42

Přechod z gennetu

Zdravím děvčata, myslíte že by byl problém mi poradit jak zařídit přechod z gennetu z Liberce do prontalu Teplice… V lbc nejsem moc spokojená s dr. Mění nálady jak počasí… Hlavně mám nepravidelnou menstruaci a neustále se diví když jim volám ohledně termínu na průchodnost že to mám dlouho a poměrně často za sebou a nijak to neřeší… A navíc mi zjistili že mám silnou imunitu a revma… Tak mě poslali do Prahy do gennetu na imunologii kde jsem dostala prášky se slovy, že až se corona zlepší že mám napsat abych je začala brát a vypsali mi neschopenku. A co jsem koukala na mapu tak Teplice jsou i o nějakých 20 km blíže než lbc. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.2.22 12:49

@Peťule1992 ahoj, do Teplic chodím, stačí k nim zavolat problém to nebude se vším ti poradí, čekačky tam jsou krátké a průchodnost řeší rychle :) Jen možná budeš po přechodu z Gennetu trochu koukat to prostředí tam není zrovna moderní a nějak extra pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.22 18:14

@Lionly dekuji prostředí neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.2.22 18:33

@Peťule1992 není zač pokud můžu doporučit pokud půjdeš sem do Teplice tak se objednej k panu doktorovi Lojkovi, je tam nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.