Když nedočerpám RP, propadne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@shipwreck píše: Více
Ano, přesně tak jak píšete. Ve chvíli, kdy vám skončí rodičovská dovolená, vám ÚP celou zbývající část rodičovského příspěvku vyplatí. Tzn laicky řečeno o nic nepřijdete a stát si,, vaše,, peníze nenechá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@H171 píše: Více
Jo, ale předtím musíš začít pobírat RP na mladší dítě, jinak ti nedoplatí nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná to někomu vyjde, že si stačí včas částku dostatečně navýšit, aby to vybral vše, když se vejde do měsíčního max limitu, ale pokud mu to nevyjde, zbytek mu bez dalšího dítěte nedoplatí.
Příspěvek upraven 16.01.26 v 19:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ti asi nezbývalo tolik a vešla ses do maximální měsíční částky, abys to všechno vybrala. Ale kdyby ti zbývalo třeba 100 000 na tři měsíce, tak je prostě bez dalšího dítěte celé nedostaneš, co na tom není jasné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 Mně vyplatili vše! Píšu to sem, kdyby někdo řešil podobnou situaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vse je tolik kolik jsi nestihla vycerpat z tech 300 nebo 350 tisic. Mne tu tabulku takto napocitali a nijak se neresi zadne dalsi dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš pravdu. Automaticky se vše nevyplácí. Už ti to tu psalo několik holek a ty jsi jak kafemlejnek. Tohle nikomu neraď, někdo jiný by na to mohl spoléhat a šeredně na to doplatit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Někde psala, že ji tam zbývalo 5 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiaBea píše: Více
Aha, to jsem přehlédla a beztak ji to prostě jen početně sedlo a dělá, jak nad tím vyzrála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Jj, přesně tak. Doplatili jí to, protože tam zbývala nízká částka. Jinak by to tak nebylo. Proto se jí tu všichni ptali na konkrétní částky. Ale teď bude všem radit, jak je to automaticky. Jestli si tu řadu vezme někdo k srdci, muzeu být jednou nemile překvapen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiaBea píše: Více
Taky si nejsem vedoma, ze by to doplatili i bez dalšího dítěte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit