Když nedočerpám RP, propadne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Propadnutí RP
Nedočerpání rodičovského příspěvku.
Zjistila jsem, že mi zabývá vyčerpat vyšší částka RP než mi pravidelně chodí. Poslední dávka mi má přijít nyní v prosinci. Znamená to, že mi zbytek RP propadne? Nebo, když pobírám RP od roku 2022 mi pošlou vše najednou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud nemáš další mimino, tak propadne. Měla sis to včas navýšit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@H171 píše: Více
Kolik ti chybí vyčerpat? Když má dítě 4 roky, tak jsi brala nízkou částku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik ti zbývá? Měnila jsem rodičák opakovaně a vždy mi to rozpočítali tak, aby to vyšlo akorát.
Jinak pokud má 4 v prosinci, tak by měl dojít teď RP za listopad a v lednu za prosinec.
- Citovat
- Upravit
Zbývá mi více než mi chodí. Mně nikdo nic nechtěl spočítat. Teď jsem to náhodou zjistila. Nejsem si jistá jestli tu poslední dávku nespojí do jedné. Tzn že v lednu už za těch pár dní v prosinci nepřijde, ale i tak se nevyčerpá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně si tam zajdi a oni ti spočítají aby ti to vyšlo, když člověk řekne pomůžou, nenechavej to náhodě a propadnutí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, kdy u vás odchází rodičák, ale u nás to bylo vždy kolem 10tého. Takže touto dobou bych ve tvé situaci ještě měla v Jendě 2 platby.
- Citovat
- Upravit
Ale o kolik vice? To jsi nevěděla, na kolik to vychází mesicu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Mohla bys mě navést, kde v jendovi uvidím kolik mi zbývá plateb? Já vidím částku, která mi zbývá vyčerpat a měsíční částku příspěvku, která je ve výši té nevyčerpané částky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik uz ti prislo celkem? Secti si to v bankovnictvi.
Pokud tam mas, ze ti zbyva stejne jako je mesicni platba, tak o nic nepřijdes, ne?
- Citovat
- Upravit
2× jsem se ptala, kolik tam máš ten zbytek a kolik ti chodí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počet plateb tam, pokud vím, není. ale tak to je v pořádku ne? Jedna platba přijde teď v prosinci za listopad a jestě by tam měla zbýt jedna za prosinec.
- Citovat
- Upravit
Tedy název diskuse mě poněkud zmátl, šel jsem si přečíst, proč by měl někomu propadnout řidičský průkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit