Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Žádala jsem o proplacení v únoru nebo březnu letošního roku taky složenkou a peníze přišky přesne za 14 dnů. Pojišťovna stejná jako ty. Proplatili 1000.
@ninusska píše:
Mám ZPS 209 a přišlo to do týdne 1200 Kč
Ahoj, čekám první dítě a teď mám jít na nějaké první testy kvůli nemocem mi bylo řečeno, ale nevím zda to je ten screening teda, ještě nemám žádné zkušenosti. Mam stejnou pojišťovnu, takže to teda v pohodě proplácí musím mít jen doklad od doktorky teda? Já právě vůbec nevěděla že se něco takhle platí
. Ještě že jsem se podívala abych nebyla za blbce pak
.
@Sweet dewil ahoj já platila 1200 Kč to ti da pak doktor doklad a s tím zajít na pojišťovnu, chodí se ve 12 TT vezmou krev +podrobnější ultrazvuk ![]()
Já jsem u vojenské také a posílala jsem žádost poštou 8.3.2018 a doteď také nic
Tak by mě taky zajímalo, jak dlouho to trvá ![]()
@ninusska Mockrát děkuji za info, já v tomhle nejsem vůbec zběhlá tak jsem vůbec nevěděla tak vám moc děkuji za info
.
@Radka89 já to měla do týdne proplacene..
@Sweet dewil není zač
+400 Kč proplácí po porodu za pleny, nebo krémy z lékárny, otec u porodu atd ale musíte mít účtenky
@ninusska No tak to by bylo fajn
,tý jo moc děkuji za info to si budu pamatovat to je paráda když na něco aspoň přispějí když už člověk nedostane ani porodný v dnešní době.
@Sweet dewil tak já porodné dostala na druhé na první ne. jeste dávají kufřík když se narodí dítě ![]()
@ninusska To jsem myslím někde četla že dávají nějakou první vybavičku pro dítě. A pak se dostává jestli to ještě pořád je každý rok k Vánocům pro dítě od pojišťovny dárek. Na porodný bych se nevešla ani s druhým dítětem s přítelem stejně překročíme tu jejich sumu určenou i tak.Ale je to smutný že na to nemá nárok každý, přitom se pak hodí každá koruna.
@sweet dewilabi i k Vánocům dávají loni to bylo sušené ovoce, předtím kartáčky zubní letos ještě nevím to se většinou až v Listopadu dozvíte. Já u druhého dostala jelikož se počítal jen příjem manžela já měla jen rodicak. ale měla by to dostat každá žena
@ninusska jo aha to jsem nevěděla že se do toho pak rodicak nepočítá takhle.To je pro mě zase novinka
.Já když jsem se jeden den tak začala o všem informovat sama tak můžu říct že jsem z toho všeho jako jelen kolik toho je všeho najednou pak. Peijde mi to jako kdyby ty mámy chtěli ještě uštvat kvůli samým papírum.