Propocené mimi

186
22.2.16 17:28

Propocené mimi

Ahoj holky dnes jsme byli se synem (6m) na procházce a bylo dost teplo, dala jsem kombinézu a do fusaku, bez deky…když jsem ho vytahla z kočárku měl zpocené bodyčko na zádech a podpaží a úplně mokrou čepičku…nemůže se mu nic stát?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8660
22.2.16 17:31

Pokud nebyl mokrý někde v průvanu tak se mu nic nestane. Já jsem teda děti nikdy moc nenabalovala…no půlroční už je dost velké dítko…teplou kombinézu+fusak bych volila možná v arktickém mrazu, vždycky jsem děti oblékala tak, že měli max. o 1 vrstvu více než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.16 17:35

Ne to nebyl, hned jsem ho převlékla do suchého v teplé ložnici…:-) možná by byl v pohodě, kdybych s ním nebyl v obchodě, přece jen je tam teplo vic než venku
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
22.2.16 17:38

To se divím, že se ti malej nevztekal. Ale kombinezu a fusak beru jen když jsou teploty pod bodem mrazu. Dneska kupříkladu bylo 10 stupňů, takže malej byl normálně oblečen triko, kalhoty, mikca a byl ve fusaku, ale neměl ho zapnutý úplně nahoru. A v obchodě se mi vztekal, že mu je vedro. Musela jsem ho celýho rozepnout a sundat čepku :D

• Citovat
  • Upravit
186
22.2.16 17:43

Vztekal malinko až doma, než jsem si vyslekla bundu a vyndala ho z kočárku…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
22.2.16 18:10

V kombinéze a fusaku jsme jezdili v kočárku tak maximálně my, když jsme byli malí a teploty byly přes den v zimě běžně -5,–10.U svých dětí jsem to nikdy nepoužila, když jsou teploty až na vyjímky kolem nuly.
Roční dcera měla dnes ve fusaku jen zateplené legínky, šaty a fleesovou mikinu(sedí).Zatím jsem fusak nevytahovala z kočárku, protože toto teplo je přechodné, ještě se má ochladit.To bude zase nemocných.
Půlroční dítě je už dost velké, oblékáš ho moc.Ani miminko bych dnes do fusaku nenabalila, maximálně fleesový overal na domácí oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.16 18:27

No jo no asi ho oblékám moc, ale už se stalo, tak nemuze se mu nic stát, když se tak zpotil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
22.2.16 18:50

Neboj, opravdu pokud ho neofouklo, tak se nestane. Já taky oblékám moc..když byl celou dobu v tom fusaku a pak jsi ho vyslékla až doma, tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.16 19:27

No, co už teď naděláš. Ale hlídej si to, není dobrý to dítě přehřívat. A přestaň ho tak navlíkat. Dneska bylo v průměru kolem 15 stupňů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure