Prosba za kamaráda a jeho pejska?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petr154 píše: Více
Píšeš na fórum z 90 let. Jako troll nic moc, dávám ti maximálně 2 stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co my s tím? Radeji dám peníze na nemocné dítě než psa, sám jsi socka co žebrá o peníze na nemocného čokla a budeš tady urážet? Ty si paštiku nedávej, vem si suchej rohlík a penize za paštiku věnuj psovi ty hrdino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, čím to je že každá žebrota je vždycky stejně sprostá, přesně jako ty. Když neudržíš poker face ani jednu stránku, tak nevyžebráš ani vindru, to ti nedošlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradím ti, vezmi si brigádu, ty i tvůj „kamarad“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když něco chci, tak se chovám slušně a neurážím. Teď jsi odradil i ty, které by byly ochotné přispět ![]()
A mimochodem, somrovat peníze od těch, které vyhlíží dávky a alimenty, to už je skoro oxymóron, jestli teda myslíš, že jsme tu všechny socky, tak jsi asi na špatném místě!
- Citovat
- Upravit
Tak po tom co si tady předvedl bych ti neposlala ani korunu.
- Citovat
- Upravit
@Petr154 ajejej, tady se někdo čerti za pravdu. Bral si ho už nemocného, takže je jasné, že bude stát peníze 😁. A podle reakci jde vidět, dejte peníze a hotovo a na nic se neptejte. Já mám přeci nemocného pejska a nemůžu chodit do práce 😂 😂.
Jinak proč na odpovědi nepoužiješ AI, jak v úvodním příspěvku??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš, ale dobrý přehled. Tak nějak chodí rodičák ![]()
Zaběhnu si na nehty, kadeřník, nějaký nákup a je to fuč. ![]()
- Citovat
- Upravit
Myslim že jsi jediný, který v této diskusi ví, kdy chodí dávky
.
Ty jeden kamaráde
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejhorší bylo, když mi z domova přišel kdysi mail a na prvním místě byla sbírka na psa, a až pak na nemocné lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex chápu. Jsem pejskař tělem i duší, ale vždycky budu mít na prvním místě lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty si radši děti ani nepořizuj, vždyť se nezvládáš postarat ani o psa
dospělý chlap a jde žebrat o peníze u matek s dětmi, měl by ses za sebe stydět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!