Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosim o radu…mam cyklus dlouhy 33 dnu, posledni MS 23.12…myslite, ze oplodnujici souloz mohla byt uz 5.1.(prerusovana souloz) nebo je pravdepodobnejsi ta 8. a 10.1.(se vsim vsudy dovnitr)? Moc dekuju..je to pro me dulezite ![]()
@kamca9 nejsem věštec, ale pravděpodobnější je to dle mého názoru z těch pozdějších styků. Já mám cyklus 28-30 dní a ovulací mívám kolem 17DC. Z toho usuzuji, že 5.1. je u tebe příliš brzy na ovulaci. Ale možné je cokoliv
.
@kamca9 to skoro vypadá, že máš ve hře dva tatínky
Ale taky si myslim, že je pravděpodobnější pozdější plnohodnotná soulož. Ta přerušovaná je brzy. I když čert nikdy nespí, stát se může cokoli.
Pravděpodobnější je to pozdější datum, ale pokud tak chceš zjistit, kdo je otec, doporučuji spolehlivější metodu ![]()
Někdo může mít ovulaci dříve a 5.1 a 8.1 není zase tak daleko od sebe ![]()
Bohuzel nevypada ale je
to uz je ted ale jedno…budu doufat…aspon to tak cejtim…ze to bylo toho 8.
a diky moc ![]()
Bohužel to ti řekne jen test otcovství. Já mam třeba lutealni fázi docela dlouhou, takže ovulace je delší dobu před ms
a mas tam jen tři dny pauzu mezi styky, muze to byt kterýkoli z nich
Tak 5. by ve me teoreticky nic zustat nemelo..jako rok a pul…a 8. a 10. to bylo naplno..s muzem…uz mame spolu 2 deti… ![]()
@kamca9 to stejně nic neznamená. Spíš z toho druhého, ale já mám osobně taky ovulaci dost brzy. Někdy 8-9dc, takže za mne možné je vše a navíc rozdíl jen 3 dny není tolik. Tohle fakt nepochopim
@lachtanice86 u prvniho ditete jsem mela ovu 19 DC tak…snad je to nejak tak 17-19 den…i vzhledem k delce cyklu..ja uz to ted taky nechapu ale…stane se bohuzel
@kamca9 teda ty rok a půl podvádíš manžela a nechráníš se? Jestli existuje nějaká karma, tak to dítě je milencovo. Ale přeji ti, aby ne. Kvůli zbytku rodiny.
Ovulace určitě proběhla nekdy kolem toho 8.A 10. Toho 5.je brzy.
Tak tohle je docela prekerni situace
vubec ti to nezavidim…protoze 3 dny mezi stykem, to asi nejde s urcitosti rict, ktera spermie mohla pockat a ktera vajicko oplodnila…navic ovulace nemusi byt kazdy cyklus ve stejny den toho cyklu no
tak uz jen kvuli rodine a manzelovi ti preju, at je to jeho, ale s jistotou ti rekne asi jen test otcovstvi ![]()