Prosím o radu - oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
5.3.18 11:08

@Kukacka123 dekuji…no z toho prvniho styku by tam zadna spermie byt nemela, tak mu budeme verit…a na testy jit nechci nejspis…dite si chci urcite nechat stejne…a kdyby milenec zjistil, ze je dite jeho, chtel by abych byla s nim…to zas nechci ja…takze tak…obcas se tyhle eskapady proste stanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.3.18 11:18

@kamca9 tak snad tam nebude no, ona neni prerusovana souloz uplne spolehliva…kamaradi si takhle vyrobili dceru :mrgreen: jinak ty eskapady sice nechapu (min ses mela chranit :mrgreen: ), ale proste jen zijeme kazdej jinej zivot…nastesti :mrgreen: tak at je vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.3.18 12:23

Tak mozna je i ta prvni moznost, ta druha je ale pravdepodobnejsi tim, ze to bylo se vsim vsudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
5.3.18 15:52

Ahoj..zkušenost z velmi blízkého okolí…,,nevhodná soulož" se udála den po skončení ms, dotyčná doufala že z toho nic nebude… nebylo, ms přišla dokonce o tyden dřív, tim pádem si užívala přímo v ovulaci..ty tydny nervů ji ovšem vyškolili…pravdepodobnost je jistě vyšší při ejakulaci ale preejakulat spermie též ubsahuje..když jsme hledali informace na nettu tak odborníci uvádějí že je to 50:50 a nezáleží kdy styk proběhl. jistota je až dva měsíce po styku, studie dokonce počítají i falešnou ms…přeji ti ať se v tom milenec nezačne vrtat a nebude chtít jistotu že jeho to není..to už jsem totiž taky viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.3.18 15:56

@Oplatečka ahoj…no on by chtel asi spis jistotu ze to jeho je ale prej na zazraky neveri…a proste nevi o nicem ze by se stala chyba…veri ze je to muze kdyz jsme se snazili…a ja v to taky nejak tak verim ale obcas me to proste napadne…jinak diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
5.3.18 21:58
@kamca9 píše:
@Oplatečka ahoj…no on by chtel asi spis jistotu ze to jeho je ale prej na zazraky neveri…a proste nevi o nicem ze by se stala chyba…veri ze je to muze kdyz jsme se snazili…a ja v to taky nejak tak verim ale obcas me to proste napadne…jinak diky ;)

Tak hlavně aby milencovi nehrablo ze žárlivosti a nebezel za manzelem..to už jsem taky viděla…ale tam šlo o jednorazovou akci a ne o dlouhodobý dvojí život a milenec si usmyslel že když se rozhodla pro manžela tak jí to pěkně opepří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.18 19:05

Ahoj holčiny, jsem konečně po 1,5 roce snažení těhu :). Vím, že to bude znít šíleně, ale chceme se s přítelem jednou vzít a praštit do toho na datum oplodnění našeho dítěte, jenže toť oříšek :D. Posledni MS 8.-12.3. Cyklus 28 dni +-. Ovulační bolesti chodily pravidelně cca 17-19 den cyklu, krásně jsem ro vždy cítila, jenže tentokrát bolesti vůbec nepřišly. Který z těchto datumů je pravděpodobný k oplodnění?6.3.,13.3. (hned po menzes a dva dny na to jsem mela ukrutne bolesti podbrisku), 22.3. (zde nekde jsem musela i ovulovat, ale nebyla zasna bolest, to mi je divny),31.3. Pokud netusite, myslite, ze to na gynde pri UTZ pozna?:) A pokud to bylo toho 22.3., proc me uz ovulace nebolela? Dekuji mooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.4.18 19:15

@Todinka Ne nikdo to nepozna. Jedine ti reknou stari plodu a od toho se to da dopocitat, ale stejne to bude teoreticke, protoze to nemusi sedet presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
17.4.18 19:18

@P4ja Jo jo a presne kvuli tomuhle jsem trikrat teoreticky prenasela a chteli me hnat na vyvolavacku. Kdyby tohle nekdo umel rict s jistotou na den presne, vydelal by balik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.4.18 19:25

@MartinaIrena Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.4.18 19:25

@Todinka Dopočítáš to zpětně podle ultrazvuku. A už zkoušejte vymyslet, co podniknete na datum splození druhého dítěte, ať mu to není líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
17.4.18 19:31

@Karleon Myslis podle toho ultrazvuku, podle kteryho treba me v kazdym tehu trikrat menili termin porodu? :lol: ( aby se pak ditko narodilo stejne jako dalsich 95% deti mimo tento termin) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.4.18 19:35

@Karleon Nedopocitas, protoze je to jen teoreticke a hlavne staci, kdyz doktor nenameri presne a uz je rozdil. Stari plodu se v podstate resi jen kvuli terminum utz a screeningu a pak samozrejme porod a podle toho se pocita odchod na materskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.4.18 19:41

@MartinaIrena @P4ja Asi jsem tedy měla štěstí na lékařku, ale vždy mi to perfektně vycházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.4.18 19:42

@Karleon To neni o doktorce, ale o tom, ze ne vsichni to maji tabulkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí