Extrémní akné na zádech, co by mohlo pomoct? (foto)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.25 10:58

@vokishka no asi tak, kdyby to řekl dřív mohlo se to řešit ale neřekl, chodil v tričku, oblékal se hned v koupelně po sprše, takže byla malá šance aby to táta viděl, začíná mu to fakt na zádech, kdyby na krku tak by si toho možná někdo všiml :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.25 11:01

@Černá Madonna to je pravda ale jak jsem psala, on to řekl teprve včera, nikdo si toho nevšiml, já doma už nežiju, řekl mi to včera..
každopádně jizvy už má no :(

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
4.5.25 11:22

Na koznim to posoudi. U celkove léčby kazdopadne prý ten efekt trva, tak necekejte zazraky na pockani :,(
Zatím urcite cisit plet (je spousta volne prodejnych přípravku, stačí se poradit v lekarne), bavlnena tricka, eliminovat cukr, protein a podobné dobroty a nemackat.

• Citovat
  • Upravit
24734
4.5.25 11:58
@Svetluska55 píše: Více

Ty se svých pubertálních dětí ptáš, jestli mají někde beďary? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22008
4.5.25 12:17

@lucad77 v takovém množství to musí mít i jinde na těle, na obličeji. Má to chudák hrozné, léčba bude náročnější, než kdyby se to podchytilo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24734
4.5.25 12:26
@mado píše: Více

Hele nemusí. Má sestřenice měla takto hrozně chycená opravdu jen záda, v obličeji běžný stav. Dodnes má chudák na těch zádech jizvy, i když u ní se to řešilo na kožním mnohem dřív. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.5.25 14:56

Kromě návštěvy dermatologa by to chtělo projít stravu. Mně zhoršení akné, i v dospělém věku dělalo hlavně kafe s mlikem a obecně větší dávky kofeinu, které můžou být třeba i v energeťácích aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
4.5.25 15:59
@lucad77 píše: Více

Ne, ja to jednak vidim, protoze projit doma bez tricka nedela nikomu problem a jednak když to začalo, tak s tím syn i přišel. Prekvapuje me, ze bych jako rodic o těchto vecech nevedela..

• Citovat
  • Upravit
65312
4.5.25 16:00
@Svetluska55 píše: Více

tak ale tenhle to prostě tajil. Proto bez trička nechodil ani doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
4.5.25 16:34
@vokishka píše: Více

Pochopila jsem, bylo mi vysvětleno.
Omlouvám se, že jsem vyjadrila podiv, ze rodic nevi o problému ditete.

• Citovat
  • Upravit
42357
4.5.25 16:39
@lucad77 píše: Více

Ne, pro jistotu je kontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42357
4.5.25 16:41
@mado píše: Více

Nemusí. Já měla obří akné jen na prsou. Dokonce několikrát se zásahem chirurgie. Obličej a zbytek těla jak porcelánová panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 18:20

@mado nemá to nikde, na obličeji se mu občas udělá pupínek- dva, ale fakt ne takový extrém, má to vyloženě jen na zádech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.25 18:22

@Svetluska55 bohužel neví, nesvěřil se mu, prostě ho to trápilo, styděl se před kamarády ale tátovi nic neřekl, je v pubertě, není ani typ co mi přišel a tátovi by se svěřoval, je to pro něj asi intimní téma, styděl se i predemnou, řešit to budeme bohužel už je to v takovém extrémů že to nebude hned a určitě jizvy zůstanou, ale s tím už nic neuděláme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex