Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Černá Madonna to je pravda ale jak jsem psala, on to řekl teprve včera, nikdo si toho nevšiml, já doma už nežiju, řekl mi to včera..
každopádně jizvy už má no ![]()
Na koznim to posoudi. U celkove léčby kazdopadne prý ten efekt trva, tak necekejte zazraky na pockani ![]()
Zatím urcite cisit plet (je spousta volne prodejnych přípravku, stačí se poradit v lekarne), bavlnena tricka, eliminovat cukr, protein a podobné dobroty a nemackat.
@Svetluska55 píše: Více
Ty se svých pubertálních dětí ptáš, jestli mají někde beďary? ![]()
@lucad77 v takovém množství to musí mít i jinde na těle, na obličeji. Má to chudák hrozné, léčba bude náročnější, než kdyby se to podchytilo dřív.
@mado píše: Více
Hele nemusí. Má sestřenice měla takto hrozně chycená opravdu jen záda, v obličeji běžný stav. Dodnes má chudák na těch zádech jizvy, i když u ní se to řešilo na kožním mnohem dřív. ![]()
Kromě návštěvy dermatologa by to chtělo projít stravu. Mně zhoršení akné, i v dospělém věku dělalo hlavně kafe s mlikem a obecně větší dávky kofeinu, které můžou být třeba i v energeťácích aj.
@lucad77 píše: Více
Ne, ja to jednak vidim, protoze projit doma bez tricka nedela nikomu problem a jednak když to začalo, tak s tím syn i přišel. Prekvapuje me, ze bych jako rodic o těchto vecech nevedela..
@Svetluska55 píše: Více
tak ale tenhle to prostě tajil. Proto bez trička nechodil ani doma.
@vokishka píše: Více
Pochopila jsem, bylo mi vysvětleno.
Omlouvám se, že jsem vyjadrila podiv, ze rodic nevi o problému ditete.
@mado píše: Více
Nemusí. Já měla obří akné jen na prsou. Dokonce několikrát se zásahem chirurgie. Obličej a zbytek těla jak porcelánová panenka.
@mado nemá to nikde, na obličeji se mu občas udělá pupínek- dva, ale fakt ne takový extrém, má to vyloženě jen na zádech
@Svetluska55 bohužel neví, nesvěřil se mu, prostě ho to trápilo, styděl se před kamarády ale tátovi nic neřekl, je v pubertě, není ani typ co mi přišel a tátovi by se svěřoval, je to pro něj asi intimní téma, styděl se i predemnou, řešit to budeme bohužel už je to v takovém extrémů že to nebude hned a určitě jizvy zůstanou, ale s tím už nic neuděláme
@vokishka no asi tak, kdyby to řekl dřív mohlo se to řešit ale neřekl, chodil v tričku, oblékal se hned v koupelně po sprše, takže byla malá šance aby to táta viděl, začíná mu to fakt na zádech, kdyby na krku tak by si toho možná někdo všiml