Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
eva valoi píše:Barunka maminka píše:No však jo, soutěž o nejkrásnější miminko. Přeci nemůžeš za to, že máš nejkrásnější miminka dvě.
bouhžel sem se dozvěděla že jsem hrozná matka právě mě jedna osoba o které sem si teda nemyslela že tohle dokáže napsat tak mě napsala že tohle se nedělá abych psala nemoce mých dětí a vydělávala na tom peníze že je to soutěž o nejkrásnější miminko a ne o nejmocnejší miminko že si mám raději zajít na pojišťovnu aby mě daly prachy a neměla bych bránit ostatním matkám aby vyhrály že je plno jinej rodin které peníze potřebují
pokud to tedy takhle je tak se omlouvám že chci zachránít svým dětem život tím že potřebuji peníze na jejich přístroje omlouvám sepromiňte mi
Poslala jsem hlas a posílat budu dál. Holčičky jsou krásné a po přečtení diskuse pod hlasováním je mi na
Naprosto nechápu logiku toho osočení že maminka na tom chce vydělat peníze…a co jinýho tam dělají všechny ty ostatní maminy co tam kupčej s hlasama? ![]()
Sbírka…ráda se připojím! ![]()
http://prozeny.blesk.cz/…2011/diskuse Tak si to maminky prectete jakou dokazou bejt zensky zli!!! hned jak doctru pisi tam svuj komentar
Já teda doufám, že jsem tu duskusi nepochopila, protože jestli, to, co se tam děje, je pravda, tak to mi hlava nebere … ![]()
Poslala jsem hlas, budu hlasovat dál a velmi ráda se připojím do sbírky …
ještě jsem Barunko chtěla napsat, že by bylo opravdu dobré co nejdřív pro holčičky zařídit webovky s informacemi a taky konto kam by mohly lidé posílat peníze, určitě by se našla spousta lidí, co by o to stály.
je mi jasné že na to nemáš asi moc myšlenky, ale fakt by to stálo za to - ušetřila by sis výlevy od různých idiotů v podobných soutěžích…lidé jsou různí ![]()
jo a přesně jak psal už kdosi výše - máš nejkrásnější holčičky, ta fotka je super, tak co bys nemohla vyhrát ne? ![]()
guticek: Naprostý souhlas! Mrzí mě, že jsem se nechala unést a syna přihlásila. Už ho stahovat nebudu, ale nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a myslet si, že to bude fair play (02. 11. 2011 08:07)
reagovat
slamovaa: Redakce stáhněte prosim syna ze soutěže
zlaticka/2011/profil/5110/dominik/ (02. 11. 2011 08:04)
reagovat
simka-06: Dobrý den.Souhlasím se všemi,kteří si myslí,že tato soutěž je o tom ,kdo má nejvíce přátel a známých a umí si to zařídit tak,aby svému "zlatíčku " posílali hlasy.Taky jsem si naivně myslela,že tato soutěž je o nejhezží,nejmilejší,nejzajímavější foto dítka.Spousta dětí nemá vůbec šanci! (02. 11. 2011 08:04)
reagovat
daginka01: na hujerovce prostě nenisouhlasím (02. 11. 2011 08:01)
reagovat
daginka01: tak až dnes jsem přišla do této diskuze.já nevím,jsem na mateřský dovolený a ted abych si vzala ještě dovolenou na tuhle soutěž…i když by relativně mohli ty krásný děti vyhrát,tak vyhrajou ty,jejichž rodiče šmelí s hlasama a je jim jedno,komu hlas dávaj…je mi to hrozně líto,už kvůli moji dcerce a ostatním dětem,které nemohou mít tolik hlasů aby se dostali do první 50-ky.
(02. 11. 2011 08:00)
reagovat
chic: SPATNA SOUTEZ A REKLAMA PRO BLESK…UZ JSEM TU JEDNOU PSALA, ZE JE TO VSECHNO JEN PODVOD. NAPROSTO SOUHLASIM S „slamovaa:“ CO PISE O TOM,ZE JE PLNO KRASNYCH DETI, KTERE NEJSOU ANI VIDET A ANI JE NIKDO NEOCENI…holt jen ti, co vi, ze sve ratolesti prihlasili..uz jsme soutez tak trochu vzdali, protoze proti „HUJEROVCUM“ asi neni evidentne sance…nebo ze by protekce? (02. 11. 2011 07:55)
reagovat
mesice: http://prozeny.blesk.cz/…330/ondrasek
odhlasováno: elinka/2368 (02. 11. 2011 07:55)
reagovat
michaela125: od ellinky pro ondráška 65 hlas.děkujeme (02. 11. 2011 07:57)
reagovat
mesice: Ještě jedno dítko:
http://prozeny.blesk.cz/…4334/terezka (02. 11. 2011 07:57)
reagovat
michaela125: Kdo vymění ?
http://prozeny.blesk.cz/…368/ellinka/ (02. 11. 2011 07:39)
reagovat
veragrussova: http://prozeny.blesk.cz/…94/karolinka
(02. 11. 2011 07:39)
reagovat
desina: OMLOUVÁM SE 200,MĚ TAM NABĚHLA JINÁ TU JSEM TAKY ODHLASOVALA (02. 11. 2011 07:56)
reagovat
desina: KARLIČKA 55 OD 4945 (02. 11. 2011 07:54)
reagovat
kacka_kaci: Počet zobrazení: 1788
Pozice: 90
Počet hlasů: 199
ood Terezky http://prozeny.blesk.cz/…ka-balinova/ (02. 11. 2011 07:45)
reagovat
veragrussova: vráceno (02. 11. 2011 07:47)
reagovat
nojminek: Jak poznam ze j HH? (02. 11. 2011 07:38)
reagovat
janiprokopova: Opět soutěž na nic, není možné aby za necelé dva dny soutěže měl někdo už 3000 hlasů, opět podvod na lidi....... (02. 11. 2011 07:34)
reagovat
lenca86: mi by se příčilo přihlási dítě do soutěže. napsat že je nemocné a sbírat z lítosti nad jejich osudem hlasy. na to jsou jiné prostředky. třeba založit konto na charitu. (02. 11. 2011 08:32)
reagovat
branany141: Plně souhlasím,kdybnych věděla jak to tady chodí,také bych nikdy dceru nepřihlásila!!!!!!!!!!Měli by jste se nad sebou zamyslet!!!
(02. 11. 2011 07:34)
reagovat
queenja: Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu, tímhle šmelením po jednom nebo i deseti hlasech nedosáhnete nic. Jen děláte dobře Blesku, že získal vaši pozornost. Ta ovšem bude mít jepičí život, skončí „soutěž“ skončí zájem. Nebo možná zase vymyslí ještě méně férovou hru… (02. 11. 2011 07:29)
KOPNOU TY KRAVY DO PRDELE!!!!! J BUDU PRO BARUSKU A HOLCICKY HLASOVAT DAL !!
To jsou takový hnusný svině co nemají cit. Kdyby ted oni stali předemnou tak jim asi jednu fakt plesknu!!!! Fakt nepochopitelný..
Holčičky krásné, poslala jsem vám svůj hlas a posílám i hodně síly
![]()
Baruško máš krásný holčičky..Z těch pipek si nic nedělej,oni vůbec neví co obnáší mít dvojčata a k tomu když jsou takhle nemocný..Holčičky jsou krásný tak proč by nemohli vyhrát
Jsou tam ty nej nej ![]()
Ahoj, já jsem taky znovu hlasovala a sdílím na fb, na závistivé matky se vykašli a snaž se je přehlížet. Jsou to sobecké pipiny co si myslí,že krása jejich dětí je všechno ![]()
Barunko,
nic si z toho nedělej. Lidi jsou zlí, závistiví svině, které si leckdy nevidí do huby a nebojí se kopnou do ležícího. Je mi z nich na blití!!!
Takže klíd, neřeš to a mysli na děti a sebe. Hlas jsem poslala a pošlu další, jakmile mi to dovolí. Poslala jsem to i dál, aby hlasovali.
A jinak souhlasím s holkama, založ nějaké webové stránky, číslo účtu a sbírku. Klidně bych se obrátila na televizi. Nebo na administrátora na emiminu nebo nevím kam. Myslím, že kontaktů a nápadů tu padlo dost, tak něco z toho využij.
Dneska jsem opět hlasovala a budu hlasovat dál, sdílím i na FB. A z trapných komentářů a poznámek si nic nedělej, mohou ti být ukradený.
Lidi jsou zlí a závistiví.
Teda lidi dokazou byt neuveritelne zli,Baro nic si z toho nedelej a nevsimej si jich
j
Jé a co jste čekali? Co by se nedohadovali, když mají příležitost. nebo jste si mysleli, že se do soutěže Blesku přihlásí závisti prostí lidé se smyslem pro solidaritu a s vysoce duchovními životními hodnotami?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat