Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
bouhžel sem se dozvěděla že jsem hrozná matka právě mě jedna osoba o které sem si teda nemyslela že tohle dokáže napsat tak mě napsala že tohle se nedělá abych psala nemoce mých dětí a vydělávala na tom peníze že je to soutěž o nejkrásnější miminko a ne o nejmocnejší miminko že si mám raději zajít na pojišťovnu aby mě daly prachy a neměla bych bránit ostatním matkám aby vyhrály že je plno jinej rodin které peníze potřebují
pokud to tedy takhle je tak se omlouvám že chci zachránít svým dětem život tím že potřebuji peníze na jejich přístroje omlouvám se
promiňte mi
Barunka maminka píše:
bouhžel sem se dozvěděla že jsem hrozná matka právě mě jedna osoba o které sem si teda nemyslela že tohle dokáže napsat tak mě napsala že tohle se nedělá abych psala nemoce mých dětí a vydělávala na tom peníze že je to soutěž o nejkrásnější miminko a ne o nejmocnejší miminko že si mám raději zajít na pojišťovnu aby mě daly prachy a neměla bych bránit ostatním matkám aby vyhrály že je plno jinej rodin které peníze potřebují
pokud to tedy takhle je tak se omlouvám že chci zachránít svým dětem život tím že potřebuji peníze na jejich přístroje omlouvám sepromiňte mi
to Ti fakt napsala ženská, která si říká matka????
měla by se stydět ona!!!! Ty děláš pro svý děti to nejlepší co můžeš!!! věř mi a nic si nevyčítej!
co se týče té sbírky…mám známého, co dělý reportéra na nově…mám se ho zeptat, jak to do televize dostat a tím sbírku založit? ![]()
Barun hlas poslán,a to nemyslíš vážně že ti tohle někdo napsal ![]()
máma pro své dítko udělá cokoliv a toto byla nějaká pipka.držím palečky ať to vyhrajete a z té …si nic nedělej,všichni tu klikaj a vždycky se najde nějaký blb,který prudí
drž se ![]()
![]()
asik teď ne teďka mě dostalo tady tohle sem nadně
ještě jednou se všem omlouvám
Baru z toho si nic nedělej. Když jde o peníze tak se vždycky najde nějaký závistivec. Holčičky máš moc hezký, poslala jsem hlas. Přeju ti ať vyhraješ a holčičkám je líp ![]()
barunko,z té namyšlené kdákající slepice(četla jsem diskuzi přímo na stránkách blesku) si nic nedělej!!!!
neví co prožíváte!
hlasuju pro vás znovu,sdílím na FB ![]()
Barun nedělej si z toho nic,děláš dobře že se snažíš,rvala bych se taky všemi směry,jen aby to prcky zachránilo,co je cennější život holčiček,nebo nějaká zakomplexovaná kráva,která má málo hlasů v soutěži
jasně že dvojčátka
a pokud jí to chceš vrátit,hod tu na plac co ti napsala a my ji sejmem hromadně ![]()
Normalne neposilam hlasy, ale ted ano a jestli se da hlasovat vickrat, rada to udelam.. jsi uzasna, jak za ne bojujes a drzim Vam palce.. mam doma taky dvojcatka, brzo narozena a bojovali jsme, ale jsou zdrava a nevim, co bych delala na Tvem miste.. drzte se..jsou krasne
Hlidat nestiham, ale pry se da hlasovat po osmi hodinach a nejaka stastna hodinka?? Necham si zasilat reakce na mail a budu to hlidat a budu se snazit zase hlasovat
Barunko držím moc palce, holčičky jsou nádherné, kouzelné a osud je pěkná svině že jim postavil do cesty takovou nemoc!!!
Drž se, jsi správná máma a na kecy lidí kašli! Ta nova a sbírka jsou rozhodně skvělý nápad - rvy to kam můžeš, jen ať mají to nejlepší co můžou mít.
Hodně sil a držím moc palce!!!!!
Barunko Děláš pro své berušky to nejlepší co můžeš, snažíš se jim pomoci všemi směry - ty se nemáš za co omlouvat a nemusíš z toho být na dně… Já osobně hlasuji dál a je mi úplně jedno co si o tom nějaká namyšlená slepice myslí
![]()
Baru: nic si z těch nega hlasů nedělej. Myslím, že každá máma by ve tvé situaci jednala stejně. A co se peněz týká, ruku na srdce, kdo je dneska nepotřebuje ![]()
Ach jo, lidi jsou různí, takovéhle názory neber vůbec vážně. Holčičky jsou moc krásné a peníze potřebujete. Dobře, že soutěžíte.
Hurá jste první
poslala jsem včera, dnes a BUDU posílat dál!!!!!!!!Prosím tě na všechny rádoby matky se vykašli
.Žádná z nich neví co prožíváš
posílám moc síly at to společně zvládnete co nejlíp!!!!!! ![]()
Barunka maminka píše:
pokud to tedy takhle je tak se omlouvám že chci zachránít svým dětem život tím že potřebuji peníze na jejich přístroje omlouvám sepromiňte mi
No však jo, soutěž o nejkrásnější miminko. Přeci nemůžeš za to, že máš nejkrásnější miminka dvě. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat