Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Barunka maminka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asik teď ne teďka mě dostalo tady tohle sem nadně
ještě jednou se všem omlouvám
Prosimtě, neblázni! Ty dáš na jednu rejpalku? Koukni zpátky do téhle diskuze, kolik maminek za tebou stojí, fandí ti a chce vás podpořit. Na tu rejpalku se zvysoka vykašli. Jí se to mele. My tu za tebou stojíme!
Baru, lidi jsou zlí, závistiví, sebestřední ![]()
Ale Ty děláš pro holčičky vše, co můžeš a každá správná máma by nejednala jinak. Prď na komentáře hloupých husiček. Oni mlýny melou…
Máš moji plnou podporu, budeme na Vás v hlasování pořád myslet, dala jsem k nám do diskuse i na FB a přeji pevné nervy a hodně moc šťastných dnů s Tvými holčičkami. Musíš být strašně silná pro Tvé holky a podporu zde máš velikou, proto se neohlížej zpět na zlé jazyky, ale jdi kupředu ![]()
Baru, lidi jsou zlí, závistiví, sebestřední ![]()
Ale Ty děláš pro holčičky vše, co můžeš a každá správná máma by nejednala jinak. Prď na komentáře hloupých husiček. Oni mlýny melou…
Máš moji plnou podporu, budeme na Vás v hlasování pořád myslet, dala jsem k nám do diskuse i na FB a přeji pevné nervy a hodně moc šťastných dnů s Tvými holčičkami. Musíš být strašně silná pro Tvé holky a podporu zde máš velikou, proto se neohlížej zpět na zlé jazyky, ale jdi kupředu ![]()
Barči: překopírovala jsem ti jeden komentář. Aby jsi věděla, že plno lidí stojí při tobě. Nic si z nich nedělej.
„rebekka: Milé ne-dámy je vidět, že jste zřejmě žádná z vás nečetla pravidla soutěže, kde se výslovně píše:
Pro získání většího počtu hlasů mohou soutěžící zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních serverů i na svých osobních stránkách.
Pokud jste tedy negramotné, nemáte šanci vyhrát.
Nařčení rodičů vedoucích dvojčátek, je vysloveně hyenismus, stejně tak by jste mohly osočovat rodiče postiženého Lukáška. Vždyť která maminka by pro své děti neudělala všechno, aby jim těžky život aspoň trochu usnadnila?
Každá koruna se přeci hodí! Pokud se některá z Vás domnívá, že je v hlasování nějaký podvod, zřejmě (díky své negramotnosti) nedokáže odhadnout sílu internetu a solidarity ostatních převážně maminek!
Souhlasím s tím, že je o tom, kdo má nejvíce přátel a známých a umí si to zařídit tak, aby svému dítěti posílali hlas. A která soutěž o tomto není?
Spousta dětí nemá šanci - samozřejmě do SMS hlasování postupuju prvních 50
Zahod'te svou závist a neschopnost pochopit princip těchto soutěží, osobně si myslím, že cílem soutěže je zviditelnit stránky Blesk.cz a zároveň ukázat světu svého potomka. Ale pokud se naskytne sebemenší příležitost někomu, kdo to potřebuje takto pomoct, tak není důvod neposlat hlas čitelným způsobem 1× za 8 hodin z jedné IP adresy - toto je tu ošetřeno poměrně důkladně!
A že někdo brnká na city? A vy ostatní snad ne svýma přestylizovanýma fotkama? Na tom nevidím nic špatného. Každého z hlasujících osloví jiná fotka.
Konto na charitu se samozřejmě založí, ale to už každého bude stát víc než 3× denně kliknout myší!
Uvidíme, jak bude vypadat další SMS kolo, kde už to začne hlasujícím lézt do kapes.
Tak se vzpamatujte, a vaše spekulace si nechte někam jinam.“
EvaG píše:
Barči: překopírovala jsem ti jeden komentář. Aby jsi věděla, že plno lidí stojí při tobě. Nic si z nich nedělej.„rebekka: Milé ne-dámy je vidět, že jste zřejmě žádná z vás nečetla pravidla soutěže, kde se výslovně píše:
Pro získání většího počtu hlasů mohou soutěžící zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních serverů i na svých osobních stránkách.
Pokud jste tedy negramotné, nemáte šanci vyhrát.
Nařčení rodičů vedoucích dvojčátek, je vysloveně hyenismus, stejně tak by jste mohly osočovat rodiče postiženého Lukáška. Vždyť která maminka by pro své děti neudělala všechno, aby jim těžky život aspoň trochu usnadnila?
Každá koruna se přeci hodí! Pokud se některá z Vás domnívá, že je v hlasování nějaký podvod, zřejmě (díky své negramotnosti) nedokáže odhadnout sílu internetu a solidarity ostatních převážně maminek!
Souhlasím s tím, že je o tom, kdo má nejvíce přátel a známých a umí si to zařídit tak, aby svému dítěti posílali hlas. A která soutěž o tomto není?
Spousta dětí nemá šanci - samozřejmě do SMS hlasování postupuju prvních 50
Zahod'te svou závist a neschopnost pochopit princip těchto soutěží, osobně si myslím, že cílem soutěže je zviditelnit stránky Blesk.cz a zároveň ukázat světu svého potomka. Ale pokud se naskytne sebemenší příležitost někomu, kdo to potřebuje takto pomoct, tak není důvod neposlat hlas čitelným způsobem 1× za 8 hodin z jedné IP adresy - toto je tu ošetřeno poměrně důkladně!
A že někdo brnká na city? A vy ostatní snad ne svýma přestylizovanýma fotkama? Na tom nevidím nic špatného. Každého z hlasujících osloví jiná fotka.
Konto na charitu se samozřejmě založí, ale to už každého bude stát víc než 3× denně kliknout myší!
Uvidíme, jak bude vypadat další SMS kolo, kde už to začne hlasujícím lézt do kapes.
Tak se vzpamatujte, a vaše spekulace si nechte někam jinam.“
Barunka maminka píše:
bouhžel sem se dozvěděla že jsem hrozná matka právě mě jedna osoba o které sem si teda nemyslela že tohle dokáže napsat tak mě napsala že tohle se nedělá abych psala nemoce mých dětí a vydělávala na tom peníze že je to soutěž o nejkrásnější miminko a ne o nejmocnejší miminko že si mám raději zajít na pojišťovnu aby mě daly prachy a neměla bych bránit ostatním matkám aby vyhrály že je plno jinej rodin které peníze potřebují
pokud to tedy takhle je tak se omlouvám že chci zachránít svým dětem život tím že potřebuji peníze na jejich přístroje omlouvám sepromiňte mi
ktera husicka ti tohle napsala???
za nic se neomlouvej,ja bych jednala asi stejne jako ty.na negativni reakce nereaguj, uzivej si holcicek a nemysli na to. ![]()
Jooo, lidi jsou asi rozdělení na dva tábory, ti co se snaží je v soutěži protlačit a na ty, kteří jsou naštvaní, že vyhrávají
![]()
Za mě osobně, ať je to, jak je to, neumím si představit, že bych byla v její situaci.
Taky jsem včera poslala hlas a té madam, která ti tohle napsala bych ráda vzkázala, aby si dala pár facek, protože takhle bych jí ohodnotila já, kdyby mi přišla pod ruku.
BARUNKOja se takhle rozhodla soutezit s BLESKEM a kamaradky pejskem na nejpes a taky jsme vyhravali a narkli nas z podovodu, kravky jedny
znam to.nakonec nas vystipali jen proto, ze pejsek vyhraval, lidi jsou zli.nechapu ty reakce matek, nic si z toho nedelej, stojime pri tobe, drz se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat