Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
budulinek2011
2.11.11 13:43
beruska79 píše:
valkil píše:
EvaG píše:
Kdo je gabriela cachová?? :mrgreen:
spíš bych se ptala, kdo je ta milá Lenka Miki Mikolášová, co dělá tu prima negativní reklamu :mrgreen:
to je nejaka zhrzena matka, ta se rozjela co? :mrgreen: uz jsem tam taky napsala, ze mi je z nich na :poblion:

To mysliš sykorová markéta?? na fb???

• Upravit
4239
2.11.11 13:44
beruska79 píše:
valkil píše:
EvaG píše:
spíš bych se ptala, kdo je ta milá Lenka Miki Mikolášová, co dělá tu prima negativní reklamu :mrgreen:
to je nejaka zhrzena matka, ta se rozjela co? :mrgreen: uz jsem tam taky napsala, ze mi je z nich na :poblion:

Ahááááááááá-ono totiž podle profilu na FB celá milá dáma MIKOLÁŠKOVÁ je evidentně matkou MIŠÁNKA, který je na 3.místě :palec: :pankac: :pankac: proto je tak nepříčetná :cert: :cert: :cert: včera byla na 1.místě-dnes na 3. :jazyk:

• načítám...
29321
2.11.11 13:45
Alex01 píše:
suchar píše:
Tak taky mě ty trubky na facu vytočily a musela jsem být sprostá :roll: mě osobně se to dotklo ,protože mám taky postižené dítě a vím jak lidi závidí a jsou hnusní :poblion:
proboha, co ti můžou lidi závidět, když máš postižené dítě!!! Nechápu!!! Ne tebe, ale ty lidi!!!! :hug:

alex no bohužel je to smutné ,ale závidí že dostávám soc. dávky a třeba příspěvek na zakoupení auta :roll: nad tím se už nepozastavuju.............jsou mi všichni takový chudáci ukradení :pankac:

• načítám...
5801
2.11.11 13:48
suchar píše:
Alex01 píše:
suchar píše:
Tak taky mě ty trubky na facu vytočily a musela jsem být sprostá :roll: mě osobně se to dotklo ,protože mám taky postižené dítě a vím jak lidi závidí a jsou hnusní :poblion:
proboha, co ti můžou lidi závidět, když máš postižené dítě!!! Nechápu!!! Ne tebe, ale ty lidi!!!! :hug:
alex no bohužel je to smutné ,ale závidí že dostávám soc. dávky a třeba příspěvek na zakoupení auta :roll: nad tím se už nepozastavuju.............jsou mi všichni takový chudáci ukradení :pankac:

to jo, člověk to nesmí řešit!!! přeju ti hodně sil v boji s postižením a s hloupými lidmi!! :kytka:

• načítám...
6230
Ditta77 píše:
beruska79 píše:
valkil píše:
EvaG píše:
Ahááááááááá-ono totiž podle profilu na FB celá milá dáma MIKOLÁŠKOVÁ je evidentně matkou MIŠÁNKA, který je na 3.místě :palec: :pankac: :pankac: proto je tak nepříčetná :cert: :cert: :cert: včera byla na 1.místě-dnes na 3. :jazyk:

No jo - tak proto tak prudí. Ale o co jí jde, když to stejně je jenom +. kolo?

• načítám...
5278

ta paní mikolášková je normálně nemocná!!! :cert:

napsala jsem pod její canc toto:
naprosto nechápu, že se někdo může nervovat…to mi přijde dost ujetý! maminka dvojčátek neporušila pravidla soutěže, to bylo vysvětleno hned několikrát, takže odsuzovat jí za něco, co neudělala je blbost…o to víc, že člověk v její situaci určitě neuvažuje o tom, jak kde koho podvést…člověk v její situaci uvažuje jen, jak to nejcenější, co v životě má zachránit!!! když tam fotky dala a připsala, co připsala…věřte, že nechtěla ani nikoho podvést ani nikomu způsobit „nervy“ nad tím, že jejich zlatíčko má málo bodů…jediné o co jí šlo, bylo získat peníze na záchranu svých dětí…a jestli tohle nepochopí někdo, kdo je taky matkou…tak pak nevím!!!! a že si měla požádat o pomoc televizi nebo kdoví co…vy myslíte, že každej ví, že něco takovýho je možný?? vy myslíte, že s dvojčata,a se celej den fláká a sleduje televizi, aby věděla, že takový možnosti jsou?? využila týhle možnosti, využila jí správně, neporušila pravidla…tak se přestaňte rozčilovat a jděte pohladit svoje krásný a hlavně „zdravý“ děti a sakra si važte toho, že zdravý jsou a nutně nepotřebujete výhru!!!!!!!

a ona mi odpověděla toto:
Monika je taky těžce mimo!!!!!!!!!!!!!! exstuje televize Nova a tu zná každej!!!! stačí zavolat a bude mít milion, cpu já někomu že jsem svobodná matka pobírající 3800!!!!!!!!!zajímá to někoho????vy jste úplně mimo, je to snad soutěž s názvem nejkrásnější dítě!!!!!!!!! vy 2 jste úplně mimo mísu!!!!!!!!!

jako chápete jí??? on podle ní každej zná Novu? já znám plno lidí, co doma televizi vůbec nemaj, protože je to pro ně zbytečnost!!

• načítám...
10937
Ditta77 píše:
beruska79 píše:
valkil píše:
EvaG píše:
Ahááááááááá-ono totiž podle profilu na FB celá milá dáma MIKOLÁŠKOVÁ je evidentně matkou MIŠÁNKA, který je na 3.místě :palec: :pankac: :pankac: proto je tak nepříčetná :cert: :cert: :cert: včera byla na 1.místě-dnes na 3. :jazyk:

Fakt?? Nic proti, ale zrovna téhle fotce bych hlas neposlala já když tu fotku vidím, tak ten chlapeček tam vypadá jak nějakej gauner, nebo ja to napsat, no prostě takovej drsnej, ne mě se vůbec nelíbí. :oops:

• načítám...
15319
2.11.11 13:49
shadowgirll píše:
Alex01 píše:
Nelisa píše:
No a co to trochu urychlit a požádat admina o vypsání sbírky přímo na stránkách emimina? Čím víc sbírek, tím víc peněz, navíc čím rychleji, tím dřív budou mít přístroje doma.
Co vy na to? Já bych otevřela diskuzi na dotazech pro admina, třeba to půjde úplně v pohodě (nevím, jestli to není proti pravidlům, ale když tak požádáme o změnu pravidel emimina :mrgreen: ).Barunko, až bude hlasování smskou, dej pls info sem a do naší uzavřené skupinky, ať to neminu, děkuji, můj a manželův sms hlas máš jistý. :hug:
do sbírky bych určitě přispěla, snad to půjde!!
bylo by super kdyby se toho nápadu někdo ujal a zeptal se ADMINA co by bylo možné udělat pro zrealizování sbírky a zda je to vůbec možné tady na emiminu :palec: :palec: :palec: :palec:

Tak jsem to tam hodila. :-D

• načítám...
beruska79
2.11.11 13:50
sikinka16 píše:
beruska79 píše:
valkil píše:
EvaG píše:
To mysliš sykorová markéta?? na fb???

jaka Marketa?? ja se tam hadam s tou Mikolasovou silenou :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.11.11 v 21:46

• Upravit
15319
2.11.11 13:51

DOTAZ PRO ADMINY: https://www.emimino.cz/…iminu-86293/

Holky, prosím napište tam svůj názor, ať admini ví, že je nás hodně. :lol: :palec:

• načítám...
29321
Alex01 píše:
suchar píše:
Alex01 píše:
suchar píše:
alex no bohužel je to smutné ,ale závidí že dostávám soc. dávky a třeba příspěvek na zakoupení auta :roll: nad tím se už nepozastavuju.............jsou mi všichni takový chudáci ukradení :pankac:
to jo, člověk to nesmí řešit!!! přeju ti hodně sil v boji s postižením a s hloupými lidmi!! :kytka:

jéé děkujeme :hug:

• načítám...
5778

Hodila bych to na ten blbý fc, ale nejsem registrovaná.. :-(

Juchůůů počet hlasůůů 4152

• načítám...
beruska79
Ditta77 píše:
beruska79 píše:
valkil píše:
EvaG píše:

ahaaaa :roll:

• Upravit
1089
2.11.11 13:54

Zatím jsem klikla dvakrát na ty hezoučké holčičky, určitě ještě přidám. Hodně štěstí. :srdce:

• načítám...
29436
2.11.11 13:56
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
Gabrielo bacha na huuusyyyy :-D
To jo, potrefená husa nejvíc kejhá. :mrgreen: A já si jdu dát kuře na oběd. :mrgreen:
Gabi - ale husa by byla k obědu lepšíí :mrgreen:

Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML