Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky omrkla jsem další fotky Zlatíček a hlasovala jsem ještě pro další děti, jde to
takže i když ostatní nevyhrajou první cenu, tak druhá a další jsou taky fajn, tak nevím, co se furt někdo rozčiluje!!!
gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
Gabrielo bacha na huuusyyyyA já si jdu dát kuře na oběd.
Ahoj Barunko držím pěstičky aby jsi vyhrála, moje hlasy máš jistý:) a holčičkám moc držím pěstičky.
K těm diskuzím na netu je mi z toho zle, na fb správně řekl někdo z blesku že je to soutěž aby se ukázali miminka a nechápu že se tam někdo rozčiluje nad tím že jiní vedou, chápu že peníze potřebuje každý z rodičáku to není nijak valný, ale těmto dětem to pomůže k životu. Chápu paní že jestli je s 3800 a bydlí po známých tak prachy taky potřebuje, ale jejímu miminku o život nejde, navíc paní může jít do azylového domu atd… řešení se dá vždycky najít ale těmto prckům výhra pomůže k životu.
Držím pěstičky a máš mojí plnou podporu.
Alex01 píše:
holky omrkla jsem další fotky Zlatíček a hlasovala jsem ještě pro další děti, jde totakže i když ostatní nevyhrajou první cenu, tak druhá a další jsou taky fajn, tak nevím, co se furt někdo rozčiluje!!!
stejně hlasování ted není konečné, dále postupuje prvních 50. kterým se pak bude hlasovat pomocí sms. Takže šanci mají všichni ostatní.
beruska79 píše:gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
paní Lenka se vyzíva ted na mne
uplne ji vidim jak puka zavisti, ubozacka
Jsem byla sníst to kuře a nestačím se divit. ![]()
gabi.design píše:beruska79 píše:Jsem byla sníst to kuře a nestačím se divit.gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
jsem taky samozivitelka,ale v zivote by me nenapadlo zavidet jine mamince vyhru ![]()
EvaG píše:Alex01 píše:stejně hlasování ted není konečné, dále postupuje prvních 50. kterým se pak bude hlasovat pomocí sms. Takže šanci mají všichni ostatní.
holky omrkla jsem další fotky Zlatíček a hlasovala jsem ještě pro další děti, jde totakže i když ostatní nevyhrajou první cenu, tak druhá a další jsou taky fajn, tak nevím, co se furt někdo rozčiluje!!!
já vím, prostě jsme projížděla ostatní fotky a padly mě do oka, ale na dvojčata si hlídám čas abych mohla hlasovat znova ![]()
Tak sbírka by byla super…zapojila bych se ráda ![]()
na FB jsem připsala koment.....ale už tam nejdu,mám dobrou náladu a pipka nějaká by mi jí zkazila.
Dvojčátka hlas dostaly ![]()
Můj Mates ještě ne.-----jdu teda i na něj ![]()
Chudák mamina dvojčátek se tu už neukázala… :-/
jak jí asi musí bejt… ![]()
beruska79 píše:gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!! ![]()
Nikdy jem nikomu nic nezáviděla, ale někdo aby byl tak hnusnýýýýýýýýýýý a závi děl matce nemocných dětí par korun navíc tak to je síla
![]()
dvojmatka píše:beruska79 píše:reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!!gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
Moje řeč. ![]()
gabi.design píše:dvojmatka píše:Moje řeč.beruska79 píše:reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!!gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
taky se tam spolu hádáme…řekla jsem, že je zlá, když dokáže říct, že nějaký dítě je nehezký a ona prej, že se mi určitě taky každej chlap nelíbí a že jí neznám…no zaplaťpánbu, že jí neznám…podle ní zná každej TV nova, ale že já znám lidi, co nemaj televizi…tak na to ona řekne, že je to jejich blbost…no co na to říct??? ![]()
dvojmatka píše:gabi.design píše:taky se tam spolu hádáme…řekla jsem, že je zlá, když dokáže říct, že nějaký dítě je nehezký a ona prej, že se mi určitě taky každej chlap nelíbí a že jí neznám…no zaplaťpánbu, že jí neznám…podle ní zná každej TV nova, ale že já znám lidi, co nemaj televizi…tak na to ona řekne, že je to jejich blbost…no co na to říct???dvojmatka píše:Moje řeč.beruska79 píše:reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!!gabi.design píše:Starrky píše:Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku.gabi.design píše:Gabi - ale husa by byla k obědu lepšííBackler píše:To jo, potrefená husa nejvíc kejhá.
TA ZENSKA MA NEJAKY MINDRAK!!!!!!!!!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat