Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5801
2.11.11 13:56

holky omrkla jsem další fotky Zlatíček a hlasovala jsem ještě pro další děti, jde to :) takže i když ostatní nevyhrajou první cenu, tak druhá a další jsou taky fajn, tak nevím, co se furt někdo rozčiluje!!!

• načítám...
beruska79
2.11.11 13:57
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
Gabrielo bacha na huuusyyyy :-D
To jo, potrefená husa nejvíc kejhá. :mrgreen: A já si jdu dát kuře na oběd. :mrgreen:
Gabi - ale husa by byla k obědu lepšíí :mrgreen:
Husu nemám, leda že bych si dala PANÍ Lenku. :mrgreen:
:mrgreen: paní Lenka se vyzíva ted na mne :lol: uplne ji vidim jak puka zavisti, ubozacka
  • Upravit
4072
2.11.11 13:58

Ahoj Barunko držím pěstičky aby jsi vyhrála, moje hlasy máš jistý:) a holčičkám moc držím pěstičky.

K těm diskuzím na netu je mi z toho zle, na fb správně řekl někdo z blesku že je to soutěž aby se ukázali miminka a nechápu že se tam někdo rozčiluje nad tím že jiní vedou, chápu že peníze potřebuje každý z rodičáku to není nijak valný, ale těmto dětem to pomůže k životu. Chápu paní že jestli je s 3800 a bydlí po známých tak prachy taky potřebuje, ale jejímu miminku o život nejde, navíc paní může jít do azylového domu atd… řešení se dá vždycky najít ale těmto prckům výhra pomůže k životu.
Držím pěstičky a máš mojí plnou podporu.

• načítám...
10937
2.11.11 13:59
Alex01 píše:
holky omrkla jsem další fotky Zlatíček a hlasovala jsem ještě pro další děti, jde to :) takže i když ostatní nevyhrajou první cenu, tak druhá a další jsou taky fajn, tak nevím, co se furt někdo rozčiluje!!!

stejně hlasování ted není konečné, dále postupuje prvních 50. kterým se pak bude hlasovat pomocí sms. Takže šanci mají všichni ostatní.

• načítám...
29436
2.11.11 14:00
beruska79 píše:
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
To jo, potrefená husa nejvíc kejhá. :mrgreen: A já si jdu dát kuře na oběd. :mrgreen:
:mrgreen: paní Lenka se vyzíva ted na mne :lol: uplne ji vidim jak puka zavisti, ubozacka

Jsem byla sníst to kuře a nestačím se divit. :mrgreen:

• načítám...
beruska79
2.11.11 14:01
gabi.design píše:
beruska79 píše:
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
Jsem byla sníst to kuře a nestačím se divit. :mrgreen:

jsem taky samozivitelka,ale v zivote by me nenapadlo zavidet jine mamince vyhru :roll:

• Upravit
5801
2.11.11 14:03
EvaG píše:
Alex01 píše:
stejně hlasování ted není konečné, dále postupuje prvních 50. kterým se pak bude hlasovat pomocí sms. Takže šanci mají všichni ostatní.

já vím, prostě jsme projížděla ostatní fotky a padly mě do oka, ale na dvojčata si hlídám čas abych mohla hlasovat znova :)

• načítám...
11896
2.11.11 14:04

poslano :mavam:

• načítám...
65389
2.11.11 14:10

Tak sbírka by byla super…zapojila bych se ráda :wink:
na FB jsem připsala koment.....ale už tam nejdu,mám dobrou náladu a pipka nějaká by mi jí zkazila.
Dvojčátka hlas dostaly :mrgreen:
Můj Mates ještě ne.-----jdu teda i na něj :wink:

• načítám...
5778
2.11.11 14:12

Chudák mamina dvojčátek se tu už neukázala… :-/

jak jí asi musí bejt… :-(

• načítám...
5278
2.11.11 14:13
beruska79 píše:
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:

reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!! :zed:

• načítám...
560
2.11.11 14:14

Nikdy jem nikomu nic nezáviděla, ale někdo aby byl tak hnusnýýýýýýýýýýý a závi děl matce nemocných dětí par korun navíc tak to je síla :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
29436
2.11.11 14:15
dvojmatka píše:
beruska79 píše:
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!! :zed:

Moje řeč. :palec:

• načítám...
5278
2.11.11 14:18
gabi.design píše:
dvojmatka píše:
beruska79 píše:
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
reje úplně do všech…normálně z ní crčí závist a zloba…nedivim se, že je bez chlapa…taky bych s ní nebyla!! ubožačka!! :zed:

taky se tam spolu hádáme…řekla jsem, že je zlá, když dokáže říct, že nějaký dítě je nehezký a ona prej, že se mi určitě taky každej chlap nelíbí a že jí neznám…no zaplaťpánbu, že jí neznám…podle ní zná každej TV nova, ale že já znám lidi, co nemaj televizi…tak na to ona řekne, že je to jejich blbost…no co na to říct??? :nevim:

• načítám...
3182
2.11.11 14:24
dvojmatka píše:
gabi.design píše:
dvojmatka píše:
beruska79 píše:
gabi.design píše:
Starrky píše:
gabi.design píše:
Backler píše:
taky se tam spolu hádáme…řekla jsem, že je zlá, když dokáže říct, že nějaký dítě je nehezký a ona prej, že se mi určitě taky každej chlap nelíbí a že jí neznám…no zaplaťpánbu, že jí neznám…podle ní zná každej TV nova, ale že já znám lidi, co nemaj televizi…tak na to ona řekne, že je to jejich blbost…no co na to říct??? :nevim:

TA ZENSKA MA NEJAKY MINDRAK!!!!!!!!!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí