Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Poslala jsem Barunce odkaz, at se k tomu vyjadri.
Ja nechapu ty matky, co maji zdrave deti a budou pyskovat. Maj byt radi, ze maji zdrave krasne deti ! taky mi prijde ze je o dost prioritnejsi dat penize na pristroje ke zlepseni kvality zivota nez ze nejaka matka s ditetem pojede na dovolenou ![]()
Jiřina Rebekka Nevosadová Milé ne-dámy je vidět, že jste zřejmě žádná z vás nečetla pravidla soutěže, kde se výslovně píše:
Pro získání většího počtu hlasů mohou soutěžící zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních serverů i na svých osobních stránkách.
Pokud jste tedy negramotné, nemáte šanci vyhrát.
Nařčení rodičů vedoucích dvojčátek, je vysloveně hyenismus, stejně tak by jste mohly osočovat rodiče postiženého Lukáška. Vždyť která maminka by pro své děti neudělala všechno, aby jim těžky život aspoň trochu usnadnila?
Každá koruna se přeci hodí! Pokud se některá z Vás domnívá, že je v hlasování nějaký podvod, zřejmě (díky své negramotnosti) nedokáže odhadnout sílu internetu a solidarity ostatních převážně maminek!
Souhlasím s tím, že je o tom, kdo má nejvíce přátel a známých a umí si to zařídit tak, aby svému dítěti posílali hlas. A která soutěž o tomto není?
Spousta dětí nemá šanci - samozřejmě do SMS hlasování postupuju prvních 50
Zahod'te svou závist a neschopnost pochopit princip těchto soutěží, osobně si myslím, že cílem soutěže je zviditelnit stránky Blesk.cz a zároveň ukázat světu svého potomka. Ale pokud se naskytne sebemenší příležitost někomu, kdo to potřebuje takto pomoct, tak není důvod neposlat hlas čitelným způsobem 1× za 8 hodin z jedné IP adresy - toto je tu ošetřeno poměrně důkladně!
A že někdo brnká na city? A vy ostatní snad ne svýma přestylizovanýma fotkama? Na tom nevidím nic špatného. Každého z hlasujících osloví jiná fotka.
Konto na charitu se samozřejmě založí, ale to už každého bude stát víc než 3× denně kliknout myší!
Uvidíme, jak bude vypadat další SMS kolo, kde už to začne hlasujícím lézt do kapes.
Tak se vzpamatujte, a vaše spekulace si nechte někam jinam.
Barunko a jak sama vidíš, těch dobrých komentářů jsou tisíce zato těch šptných pár, jen se podívej kolik mají tvoje děti bodíků =) udělej si stránky a zřiď holkám konto, určitě ti každý z těch lidiček co dali hlas pošlou i kdyby jen desetikorunu =)
Hele já jsem na to ted´koukala na facebooku, to je úplný šílenství. Všechny ty děti tam jsou nejrásnější, ale jejich matky jsou trapky. ![]()
eva valoi píše:
Hele já jsem na to ted´koukala na facebooku, to je úplný šílenství. Všechny ty děti tam jsou nejrásnější, ale jejich matky jsou trapky.
Já se hlavně divím, že to tak prožívají. ![]()
eva valoi píše:
Hele já jsem na to ted´koukala na facebooku, to je úplný šílenství. Všechny ty děti tam jsou nejrásnější, ale jejich matky jsou trapky.
poslala jsem také hlas ![]()
z celého srdce vám holky přeji aby jste to vyhrál ![]()
PS: z hloupých lidí si nic nedělej, právě v tíživých situacích poznáš opravdové přátelé ![]()
Ahoj¨Baru. Sice jsem ještě do Tvých diskuzí nepřispěla ale sleduju je a je mu z toho hrozně smutno
Vůbec si nedokážu představit co prožíváš.
Pro Tvé holčičky hlasuju a odkaz jsem rozeslala do všech koutů,tak snad se udržíte na 1místě a nakonec ty penízky vyhrajete.
Z mamin, které jsou schopný něco takového v diskuzi napsat si orpavdu nic nedělej, jsou to kravky.
Pokud bude nějaká sbírka doufám, že to bude nepřehlédnutelně napsané. I já bych ráda něco přispěla (i když to nebude žádná sláva).
Posílám hrozně moc síly jak tobě tak holčičkám ![]()
eva valoi píše:
Je vidět, že emimino dokáže držet při sobě… jen tak dál ![]()
hlasuju stále.. a pokud bude sbírka, ráda zašlu penízky
gabi.design píše:eva valoi píše:Já se hlavně divím, že to tak prožívají.
To víš mít fotku v blesku to je terno.
eva valoi píše:gabi.design píše:To víš mít fotku v blesku to je terno.eva valoi píše:Já se hlavně divím, že to tak prožívají.
Pro některé evidentně ano. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat