Prosím, nesuďte mě

Anonymní
18.4.20 23:50

Prosím nesudte mě a nebo jo

Ahoj, je mi 22 let a mám dvě malé děti (3 a 1 a pul roku) po druhém dítěti jsem se nějak sesypala a zavolala na policii, ty mě poslali do psychiatrické léčebny a deti do ústavu. Dávali mi prášky a přítel trval na tom, že jsem absolutně mimo, jde o to že jsem to prostě nezvládla. Nechtěla jsem nikomu ublížit a oni mi je vzali, já vím že to zní fakt na hlavu ale stalo se to. Teď k nám chodí paní ze socialky a rádi nám co dál atd. Děti jsou u nás, ale jsme na podpore, teda než půjdou do skolky. Nesmím s nimi být sama a všude kam jdu mám pocit, že se mi lidé smějí, že na mě ukazují, že by mě odstrelili.. nikam nevycházím bez něho a to dobrovolně. Sama bych asi zůstala na ulici, ne že bych nešla pracovat ale jsem tak trochu mimo realitu občas. Jsem na to šla asi moc brzy, nedokážu být na malé přísnější, je mi jich líto, za to že mají mě za matku. Vlastně jsem ani nevěděla moc do čeho jdu, sama nemám matku už od mala, myslela jsem že se pro ně roztrhnu ale nejde mi to. Pokaždé lituju zvýšeného tónu co řeknu, když řeknu že mám dvě děti, sama tomu nemůžu uvěřit a koukám na ně jako magnet. Jsem blbá kráva!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
174
18.4.20 23:59

Dřív v tvým věku to zvládaly ženský přece v pohodě. Moje máma v tvým věku měla úplně stejně staré děti a nebyla jediná. Takže na věk bych to neházela.. Taky dost záleží jaký je tvůj partner, jestli podpora, nebo tě do těchto stavů třeba dostává.. Najdi si nějakou psycholožku :kytka:. Proč vám byly děti odebrány? Přítel se nemohl postarat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 22 let a mám dvě malé děti (3 a 1 a pul roku) po druhém dítěti jsem se nějak sesypala a zavolala na policii, ty mě poslali do psychiatrické léčebny a deti do ústavu. Dávali mi prášky a přítel trval na tom, že jsem absolutně mimo, jde o to že jsem to prostě nezvládla. Nechtěla jsem nikomu ublížit a oni mi je vzali, já vím že to zní fakt na hlavu ale stalo se to. Teď k nám chodí paní ze socialky a rádi nám co dál atd. Děti jsou u nás, ale jsme na podpore, teda než půjdou do skolky. Nesmím s nimi být sama a všude kam jdu mám pocit, že se mi lidé smějí, že na mě ukazují, že by mě odstrelili.. nikam nevycházím bez něho a to dobrovolně. Sama bych asi zůstala na ulici, ne že bych nešla pracovat ale jsem tak trochu mimo realitu občas. Jsem na to šla asi moc brzy, nedokážu být na malé přísnější, je mi jich líto, za to že mají mě za matku. Vlastně jsem ani nevěděla moc do čeho jdu, sama nemám matku už od mala, myslela jsem že se pro ně roztrhnu ale nejde mi to. Pokaždé lituju zvýšeného tónu co řeknu, když řeknu že mám dvě děti, sama tomu nemůžu uvěřit a koukám na ně jako magnet. Jsem blbá kráva!!!

Hlavu vzhůru, každý nějak začínal. Vaše děti vás určitě milují. Zkuste se s němi více zblížit. Určitě z toho budou mít radost.
:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.20 00:06

@Kristina1990 tak jsem asi zaostala..ne on mi teď právě pomáhá, on je starší a má tak nějak všechno pod kontrolou, o to víc se hanbim, já mám ve všem zmatek. No ja nevim, když mi jedna řekne z té její děti v mem věku studovali a jestli umím vůbec vařit tak mi to moc nedá. To já nevím ani..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.20 00:08
@Anonymní píše:
Hlavu vzhůru, každý nějak začínal. Vaše děti vás určitě milují. Zkuste se s němi více zblížit. Určitě z toho budou mít radost. :)
vy jste tady milý, myslela jsem že si to odskacu
  • Citovat
  • Upravit
alena1995
19.4.20 00:13

Na řeči typu „dřív to ženy zvládaly i v tvém věku..“ se úplně vykašli. Dřív bylo spoustu věcí jinak, doba nebyla tak uspěchaná, ženy neměly tolik starostí co v dnešní době.

Najdi si psycholožku, zkus se sama pomalu „posouvat“, začni nějakým malým cílem a až se ti podaří, tak zase zkus další, neříkej o sobě, že jsi krava a sama sebe neshazuj. Nemusíš být super matka a super žena, žádná z nás není. A na rodičovství tě nic nepřipraví. Já si myslím, že každá ženská co má děti Ti neřekne, že Vše dela na 100% a nikde chybu neudělala.

Děti tě budou potřebovat, tebe, silnou mamu co se hned nezhroutí. Partner by ti měl být větší oporou místo řeči, že jsi mimo, ale nejlepší je ze začátku začít u sebe. Myslím si, ze máš nějaky psychicky problém, vzhledem k tomu, že píšeš, že ti přijde jak si na tebe lidí ukazují a smějí se ti, dost pravděpodobně totiž si tě ty lidi ani nevšimnou a jen si to namlouvas, tím si v hlavě tvoris problém, který vůbec neexistuje.

Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19981
19.4.20 00:14

Ja tomu nerozumím, jak ti je vzali? A jak mohli, když máš chlapa, se o ně nemohl postarat? Bereš stále leky, chodíš k psychologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 00:30

@alena1995 Dekuju za radu.. hledám ale zatím nic.. Prášky už neberu, sama jsem je přestala brát

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.20 00:38

@lachtanice86 ja už nevím jak to přesně bylo, vím že mě odvezla policie na kliniku a tam jsem byla nějaký čas, pak jsem chodila děti navštěvovat, někdy já a přítel, někdy odděleně.. postupem přicházeli domu, ale ne na jednou, pak kdyz u nás přespali a vše bylo v pořádku, tak se rozhodli, že u nás mohou zůstat tedy pod podmínkou, že s nimi nebudu sama, jinak nám je vezmou na dobro a taky mi doporučili psychologa.. Nejspíš někdo zavolal na ústav.. Ne no, on mi řekl že jsem nechtěla aby šly k němu, ale to nevím proč jsem řekla

• Citovat
  • Upravit
1134
19.4.20 00:52

Určitě to chce psychologa. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 01:01

@Barry1997 Jsem v zahraničí v Německu už od 18

• Citovat
  • Upravit
1134
19.4.20 01:07
@Anonymní píše:
@Barry1997 Jsem v zahraničí v Německu už od píše: Více

Aha a umíš vůbec německy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 01:10

@Barry1997 Umím, ne perfektně ale umím, nemá 7 pádů aspoň

• Citovat
  • Upravit
1134
19.4.20 01:12
@Anonymní píše:
@Barry1997 Jsem v zahraničí v Německu už od píše: Více
Aha a umíš vůbec německy?
@Anonymní píše:
@Barry1997 Umím, ne perfektně ale umím, nemá 7 pádů aspoň

Aha. Fakt nechápu, proč vám vzali děti. Co máš napsané v papírech z nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 01:15

@Barry1997 Chronická deprese

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat