Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja si spis myslim, ze to ze jsi tehotna sis jen myslela…pak jsi treba fakt otehotnela..kdyz rikas, ze mesic pred tim potratem nic nebylo na utz videt tak jsi byla treba tak ten 4-5 tydne( to u me taky nebyla videt ani tecka) a pak za ty 4 tydny jsi potratila takze tak nejak v tom 8-9 tydnu…ale to, ze jsi byla tehotna driv sis asi jen namlouvala…
Velikost ditete mi nikdo nerekl, placentu i kontrakce jsem mela. Pupecni snuru nevim, o tom me nikdo neinformoval. Bricho jsem mela zvetsene a podle zpravy z nemocnice Pardubice mi delali ,,kyretaz po neuplnem potratu´
Namlouvala asi tezko, podle toho co mi v nemocnici potom rekla
Anonymní pokud je to jak říkáš žalovala bych gynekoložku za to že to nepoznala!
no jo ale kdyz k tomu taky prd napises…to ze ti delali revizi jsi vubec nenapsala…
Pokud by jsi měla pořád pocit že těhu jsi měla ti přinejmenším vzít krev i když na ultrazvuku by to taky musela vidět
Jinak mohlo se stát že jsi opravdu byla v 5 měsíci,ale plod zemřel třeba už ve 4 měsíci.
Mě ve 14 týdnu zjistily že plod nežije již od 9 týdne,takže to možné opravdu je i to že proto proběhla jen kyretáž a né porod,proto že mě bylo vysvětleno že když mrtvý plod zustane v těle dlouho sám se rozloží ![]()
a to tomu plodu nedeli ani pitvu, aby zjistili proc se to stalo??v 5. mesici uz se to dela ne???
a hystologie také nemohla být použita pro rozklad rosolovitého plodu(přesná citace)
no presne tak, ty pises jak smsky,pak se nediv, ze ti neverime, obcas si tady z nas dela nekdo srandu. mela jsi napsat hned, ze jsi normalne potratila velke dite.
ikdyz to tim nerozpoznanim na sonu je to fakt neuveritelne. delali ti sono vaginalni, nebo pres bricho?
potom ale plati, co jsem psala prve - je extremne nepravdepodobne, ze bys byla tehotna - zvlaste po te, co jsi zmenila lekare. aby dva lekari nezavisle na sobe prehlidli na UZ pokrocile tehotenstvi, je vicemene nesmysl.
pokud to chces zkusit testnou, jdi jeste nekam jinam na sono.
tak bez normalne nekam do porodnice..rekni co se ti stalo pred tema 2 roky a ze ted ti zas dr. tvrdi, ze nejsi tehotna a ty si myslis, ze jo…pokud teda nelzes tak te urcite vysetri a tehotenstvi poznaji…
a pokud jsi nekde na zacatku tehotenstvi tak si zajdi na krev do laboratore..
no ted si to ctu jeste jednou…pises nekdy ve druhem prispevku, ze menstruace se nedostavila a pak zas na druhe stance diskuze pises, ze jsi MS mela normalne a pravidelne…
tak nevim no…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.