Prosim o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
2.10.09 18:16

„potrebovala bych spis poradit, co delat, pokud bych tehotna opravdu byla znovu, co delat a jak presvedcit doktory, ze se mi toto vazne stalo “

jak chces presvedcovat doktory ze jsi potratila???? to nechapu tak o tom potratu mas jak jsi pak nekde psala lekarskou zpravu ne?? ( pokud jsi byla na revizi tak ji mit musis) a v te nemocnici o tom jsou zaznamy taky..

ja ne ze bych ti nechtela verit, ale fakt pises dost zmatene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.09 18:18

...

Pri 1. tehotenstvi jsem ji mela, ted kdyz se obavam ze jsem tehotna tak ji nemam… musis to cist cely.

Na krev si urcite pristi tyden zajdu a pote se uvidi dal

• Citovat
  • Upravit
3590
2.10.09 18:20

„no tak nejdriv k tomu co se mi stalo (asi 2 roky zpatky): mela jsem podezreni ze jsem tehotna, udelala jsem si tedy tehotensky test,ktery mi vysel negativni, dosla jsem k doktorce, ktera mi rekla, ze ze sliznice to nepozna, menstruace se nedostavila . Mesic pote jsem potratila samovolnym potratem v 5. mesici..“

tak nevim ale tady pises ze se nedostavila a to popisujes ten pripad pred dvema lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.10.09 18:25

takze jsi MS mela normalni prvni tri mesice tehotenstvi a pak ten posledni mesic pred potratem se nedostavila????takhle jsi to myslela??? to ze jsi potratila ti nikdo nebere, ale nechapu jak jsi dosla na ten 5.mesic???to ti rekli v te nemocnici???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.10.09 18:30

Já se v tom také nemohu vyznat :roll: .

Pokud tet máš pocit že jsi opět těhotná ale dr nic nevidí musí ti nabrat krev,ta určitě lhát nebude a pokud těhu jsi tak bude vysoké hcg a nebo alespon nějaké!

Běž k dr,nech si udělat znovu ultrazvuk,nech si nabrat krev,přines zprávu z předchozího potratu aby věděly že jsi potratila a mohly tě více sledovat,jiná rada asi neexistuje.Pokud těhu jsi držim palce at je vše v pořádku!

Vy se o miminko usilovně snažíte?
Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
2.10.09 18:44

Ahoj všem,nedá mi to nepřispět.

Přečetla jsem si celou diskuzi a stále nevím jak to vlastně bylo. :?

Zakladatelka o sobě vůbec nic nepíše,což jí mmch jako anonymní dává volnou ruku.Kolik jí je,kde žije - myslím vesnice,maloměsto,velkoměsto - kvůli lék. péči,její dostupnosti,vybavení nemocnice- příp. dr. u které byla atd. Nějak mi to nejde na mozek,že by v dnešní době 3D a myslím,že i před 2 lety to už nebyla taková novinka.Pokud dr. nemá vaginální UTZ v ordinaci vím i o případu,že pacientky posílá do nemocnice,ale myslím že tento UTZ je už běžnou součástí každého gynekologa.Nicméně taky nepíšeš,zda Ti odebral HCG.Tam by se to ukázalo.
Pokud chceš mít teď jiatotu,tak jdi na HCG,vem ty zprávy sebou k dr. či do nemocnice,pak UTZ a uvidíš.Z té zprávy si oni vyčtou co a jak bylo a o ničem je přesvědčovat přece NEMUSÍŠ.

Budu Ti držet palce ať se to brzo rozuzlí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.10.09 21:14

Re: ...

Tazatelka píše:
Velikost ditete mi nikdo nerekl, placentu i kontrakce jsem mela. Pupecni snuru nevim, o tom me nikdo neinformoval. Bricho jsem mela zvetsene a podle zpravy z nemocnice Pardubice mi delali ,,kyretaz po neuplnem potratu´

promiň a kde máš zprávu z porodnice????? Kde je pitevní zpráva plodu??? Tam je přesně napsané že plod pohlavý mužského zemřel proto a proto, vážil 560g a měřil 30cm, placenta v pořádku a délka pupečníku 30cm!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.09 21:50

...

zadnou jsem nedostala

ja nebudu tady urcity veci psat porad dokola. Rozhodne mi nejde o to, proc to dite umrelo, takze priste prosim te vic premejslej

• Citovat
  • Upravit
7053
2.10.09 22:34

Jestli si ji nedostala,tak si ji můžeš vyžádat buď z nemocnice nebo pokud si pamatuju psalas,že ji poslali tvé dr. Tak ta Ti udělá kopii.
Asi bych chtěla vědět,proč se to stalo,proč zemřelo - kvůli dědič.vadám,vývojovým vadám atd.Navíc je to myslím i dost důležité pro nového dr. aby s tím při novém těhu případně počítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.10.09 22:49

tak pokud vim tak jsi psala, ze chces zabranit tomu, aby pripadne dalsi tehotenstvi nedopalo stejne..a pokud jsi potratila uz v celkem pokrocilim tehotenstvi tak myslim je dulezi vedet proc se to stalo..aby se tomu dalo pripadne zamezit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.10.09 23:00

Re: ...

Tazatelka píše:
zadnou jsem nedostalaja nebudu tady urcity veci psat porad dokola. Rozhodne mi nejde o to, proc to dite umrelo, takze priste prosim te vic premejslej

To je ale docela podstatná věc pokud chceš předejít dalším problémum.Muže to být genetická vada,muže se jednat o nějaký problém který se dá lehce vyřešit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.10.09 09:09

Zakladatelko asi je treba ujasnit si, oc ti vlastne jde.
co vlaste chces, proc jsi zakladala tuhle diskusi.
my do tebe nechceme rejt, jen nevime, na co ti vlastne mame odpovedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.09 17:33

...

Ujasnit si uz neni potreba, byla jsem u doktora a je to mimodelozni tehotenstvi… diky vsem za rady

• Citovat
  • Upravit
LucyBell
10.12.11 18:49

Ahojky,mám takový dotaz.Jsem v 7tydnu těhotenství,ale musim na interupci kterou mám mít za 4dny.Doktor mi pred zakrokem napsal užíváni Clotrimazolu,včera jsem si ho na noc zavedla a dnes od rána krvácím,mám bolesti,točí se mi hlava…Chci se zeptat jestli to nejak nemohlo uškodit plodu nebo co to může být.Děkuji za odpověd Lucy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty