Nemocná dcera - už si nevím rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
24.9.22 22:15

@stinga dnes tak 6 krát curala určitě ale je bleda spala jen jednou za den cca 2.5 hodky ikdyz si hraje jde videt ze je unavena :( v pusince nic nemá a zkoušela jsem podat i tet ve spaní ale neúspěšně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
24.9.22 22:21
@Venisek píše:
@stinga dnes tak 6 krát curala určitě ale je bleda spala jen jednou za den cca 2.5 hodky ikdyz si hraje jde videt ze je unavena :( v pusince nic nemá a zkoušela jsem podat i tet ve spaní ale neúspěšně :,(

tak 6× čurání je dost, zřejmě je ještě nějak unavená z těch horeček, pije už i něco jiného než UM? že by jsi zítra zkusila dát třeba čaj nebo džusík mimorádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 22:24

@stinga dnes jen UM s donucenim jinak nic vyzkoušela jsem mnoho lahviček dzusiku atd bylo toho dost a nic dokonce jsem zkusila lízátko jak bude reagovat za normálních okolností by to hned vzala ale ani to nevzala takže jsem bezmocná nevím co to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 22:27

Nemluvě o tom jak se v noci vzbudí hodně pláče a nenechá na sebe ani sáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
24.9.22 22:27

@Venisek tak uvidíš zítra, ještě mě napadlo, že možná vidí, že jsi z toho ve stresu a zrovna nechce pít, děti někdy takhle protikladně reagují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 22:29

@stinga ve stresu jsem teda silene spíš se bojím abych něco nezanedbala nedej bože dehydrataci ale u dr vše v pořádku uvidíme dnes v noci zda něco vypije jinak moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
24.9.22 22:32
@Venisek píše:
@stinga ve stresu jsem teda silene spíš se bojím abych něco nezanedbala nedej bože dehydrataci ale u dr vše v pořádku uvidíme dnes v noci zda něco vypije jinak moc dekuji

zkus se trochu uklidnit, horečky opadly, zdravotní stav se zlepšuje, dcera čurá, takže dehydratovaná není, je veselá - takže to všechno vypadá, že se lepší,
ty děti to z nás nějak přebírají, tu nervozitu - ale vím, že je to těžká rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 22:34

@stinga je to velký stres zažila jsem s dcerami od narození hodně takže to bude spíš tím s každé maličkosti přijde strach :,( ale dekuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.9.22 22:39

Před měsícem měli všechny tři děti virózu, u které nechtěli pít ani jíst. Čepy se jim udělali až po několika dnech úplně vzadu v krku. Bolelo je u polykání. Když je bolí v krku, pravidelně nejedí a nepijou. Také mám strach z dehydratace. Na minimu to poznáš tak, že má fakt málo počúraných plín, jsou hodně žluté. Má vyschlé rty. Zrovna před měsícem mé osmiměsíční dítě půl dne nepilo vůbec ani půl dne nečůralo.
Když má crp 10, má virózu, není to kvůli zubům. I když může mít i virózu i mu růst zuby. Píšeš, že mělo zánět průdušek. Buď prostě mělo více nemocí za sebou, to je běžné a nejvíc pravděpodobně. Anebo se mu první nemoc komplikuje. Pokud mu teploty už klesly, nebrečí Ti bolestí a nemá příznaky dehydratace, neřeš, nabízej pití. V úplně akutní situaci bych nabízela i sladké pití, které jinak ne, džus, vodu s medem a citrónem. Nejspíš už se to zlepšuje. Pokud brečí i přes nurofen, volala bych na pohotovost. Klidně může mít zánět ucha, cokoliv… Na pohotovosti Ti rádi poradí. Já i lidí kolem jsme tam už kvůli dětem párkrát volali a nikdy se nechovali, že je obtěžujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.9.22 22:40
@Venisek píše:
Hezký večer maminky mám Roční holčičku která byla nemocná zanet prudusek. Ale od středy zacla mít horečky 39 hlavně v noci přestala mi úplně pít i jist co vypije je maximálně UM a to max 400 ml za den s donucenim. U DR jsme byli CRP nízké (10) moč negativni sono bříška normální. Je možné že to jsou zoubky a vše odmítá? Na doporučení dávám Nurofen mažu kalgelem ale žádná změna v noci se vzbudí a strašně pláče i 2 hodiny Může být dehydratovana? Děkuji všem :,(

No ale CRP 10 není úplně nízké. Je typické pro virovou infekci. Navíc to CRP se klidně může i zvýšit. 400 ml je nic moc, hlavně při horečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 22:42

@Bramborova včera jsem byla u dr jak jsem již psala vše v pořádku ouška krk poslechové i sono bříška taktéž negativni moc DR řekla že RCP 10 nic nenaznacuje a na malé nic nevidí napizim vše i sladké ale nedaří se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.9.22 22:56
@Venisek píše:
Myslím si že to by CRP ukázalo ale měla nízké jen 10 dnes průjem ale jen 2 krát kasovity dávám tasectan

Tak třeba to je nějaká střevní viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 22:58

@Hlaholice no snad se to zítra zlepší a začne pořádně pít jinak nebudu riskovat a zajedu na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.9.22 23:08
@Venisek píše:
@Hlaholice no snad se to zítra zlepší a začne pořádně pít jinak nebudu riskovat a zajedu na pohotovost

Taky bych zajela. Malý příjem tekutin, horečka a průjem není nejlepší kombinace. Přinejhorším tam půjdeš zbytečně. Ale lepší než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.9.22 23:12

@Hlaholice no právě hlavně aby malá byla v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie