Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
prosím o rozklousknutí jsem nerozhodná buď tuto:
https://m.alza.cz/…d7631326.htm?…
nebo
https://detske-chuvicky.heureka.cz/…cam-speed9s/?…
Prosím o Vaše zkušenosti a rady, abych mohla konečně vybrat. Děkuji ![]()
Máme trulife a strašný, má ji i ségra, švagr a všem zlomily napájecí kabely.
Navic tyto videochuvy bych asi nevolila z toho důvodu, že se nedají upevnit na postýlku, kočárek atd. Ta základna je moc velká.
Ty budeš mít vždycky u postýlky, kočárku nějaký prostor kam ji postavit tak aby bylo vidět na dítě?
Děkuji za radu u mě se vždy něco najde kam chůvičku položit, ale já potřebuji hlavně chůvičku a zárověň kameru, kvůli dění se v pokoji mám 3 letou slečnu a chci využít na sledování dění se v pokoji, když budu třeba vařit a zárověň, když už ji budu mít využít jako chůvičku???takže spíše tu teslu?
Já zjistila, že nejlepší „chůvička“ je kamera jako jeTapo.
Má to velký dosah, takže vidím i klidně 50 km od domova, co se mi v bytě děje. A plno dalších výhod.
O víkendu jsem skrz kameru na dálku sundavala naší kočku ze záclony. ![]()
Mam chuvicku Tesla smart baby a jsem s ni moc spokojena. Abych ji mohla pripevnit na postylku, tak jsem koupila drzak asi za 200kc
obraz ma hezky, jedinna nevyhoda je, ze nejde vypnout na dalku, pokazde ji musim vytahnout ze site. Jinak za tu cenu spokojenost ![]()
@NovakovaMa děkuji tak nakonec jsem vzala tu teslu a jak myslite ze nejde vypnout na dalku? Kdyz dam v apce rezim soukromy rezim, tak kamera spi.Pak ji zase v apce zapnu😊
@sonicek25 píše:
@NovakovaMa děkuji tak nakonec jsem vzala tu teslu a jak myslite ze nejde vypnout na dalku? Kdyz dam v apce rezim soukromy rezim, tak kamera spi.Pak ji zase v apce zapnu😊
Ahaa, tak to jsem nezkousela
dekuji za radu, vecer vyzkousim ![]()
@NovakovaMa zkuste a uvidite:) a dekuji za radu prijde mi fajn😊
@Alexandria Nixia souhlas, máme tapo a z Brna jsem sledovala dění v Pardubicích s nádherně čistým signálem
nejlepší kup
Ještě se zeptám možná jsem pitomá nebo naivní, ale jak je to s bezpečností tesla kamera/chůvičky, neni možnost napadnutí třeba hackerem, nějakým šmírákem
🙈když je přes wifi, vím že se to v minulosti řešilo a napadlo mě to až teď🙈 😔