Jak se přizpůsobujete partnerce? Prosím pány o názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.11 13:36
Dafné píše:
Taky bych v tom čuchala jinou. Já jsem se dověděla přesně to samý, že byl nespokojený v sexu - a kupodivu to zjistil až po 17 letech dobrého vztahu, když jsme řešili problém, že jsem nemohla otěhotnět a donosit dítě. Takže zatímco já oplakávala další potrat, tak jiná byla bezstarostná veselá a furt po ruce na sex (protože si jí vozil s sebou na služebky). A pak když otěhotněla, a já byla po dalším neúspěšném pokusu IVF (on se pokoušel mít dítě s náma oběma najednou !!!), tak jsem se dověděla jak byl už dlouho nespokojený. Nechápu teda proč neodešel už dávno, když byl chudáček tak nespokojený. Dokonce neodešel ani za ní, protože by jí kdovíjak miloval, to že je ona lepší zjistil kupodivu až když otěhotněla. Ale to je jiný příběh.Každopádně bych se ho zeptala co mu konkrétně vadí, když píšeš, že se mu v sexu snažíš vyhovět a zkoušíš nový věci, tak co přesně mu vadí. A fakt bych zkusila mu dát na starost na pár dní vaše 3 děti se vším všudy - že by to nezvlád, je podle mě chabá výmluva, ty to přece taky zvládneš. A on přece musí být úspěšný v práci, když vás všechny uživí, a to by nezvlád 3 děti, který jsou navíc jeho?

Já pořád doufám, že v tom jiná není… Že mu nevyhovuji v sexu zjistil také, až jsem byla 4.krát těhotná… Nové věci zkouším, i když v 8.mesíci jsem mu řekla, že na to, abych ho putala k posteli a pak nad ním něco dělala, už nestačím, že mě bolí kříže, tvrdne břicho a těžko se mi dýchá. Pak mi pár týdnú před porodem vyčetl, že i když mu zkouším vyhovět, dělám u toho ksichty :-(

Spíš jsem chtěla od pánů slyšet, jestli je to normální, jestli opravdu čekají od své partnerky, že se jim v tomhle přizpůsobí… Já bych si ráda odpočala, abych byla večer „v náladě“, jenže jak, když on není celý den doma?

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 13:44
katalyzator píše:
Dobrý den, zakladatelko.
Cítím něco jako závazek Vám odpovědět, když jste nás, muže, přímo k tomu vyzvala. Ale ač jsem četl ten Váš zakladatelský příspěvek prakticky v okamžiku jeho vzniku, tak mi to stále nejde. Nějak mi to nejde, najít to, co by mi mohlo vadit, nemám se čeho chytnout, o co se opřít … tak, jak situaci popisujete, jak sebe popisujete, mne na Vás nic nedráždí, neštve, ani zevně ani vskrytu … musím říct, že pro mne jste naopak imponujcí ženská. Co všechno toho zvládnete! …
Leda začít od toho, co jediné je jisté - že toho Vašho chlapa něco užírá. Ale co, sakra, to může být? Něco ho sere - a není jasné co. A ještě k tomu to hodí na Vás - a ještě k tomu na sex, který evidentně funguje! No tohle, to je faul, to je přeci nečestné a nesportovní!
Asi bych se taky cítil podvedený.
Zkusím číst dál.

Díky. To je zrada tady v diskusi :-) Že slyšíte jenom jednu stranu, manžel by to patrně vědel popsat líp…

Už to tady zaznělo několikrát, že ho něco užírá. Ano, před půlrokem měnil práci, a bylo to velice náročné. I pro něho v práci i pro mne, do toho stěhování… tam někde krize začala, snažila jsem se to neřešit (i když hormony to moc neulehčili). Teď už dva-tři měsíce říká, že je to v práci celkem ok, že už má z toho lepší pocit. Proto jsem tak vedle, že krize se u nás spíš zhoršuje. :-(

zakl.

• Citovat
  • Upravit
2745
23.11.11 13:50

No právě, ta nejasnost je tam ta frustrující - co vlastně, když všechno se zdá být ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
23.11.11 13:52

Jo, aby nevzniklo nedorozumění: Ty poslední věty měly být:
No tohle, to je faul, to je přeci (z jeho strany) nečestné a nesportovní!
Asi, být Vámi, bych se taky cítil podvedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.11.11 14:12

Já pořád doufám, že v tom jiná není… Že mu nevyhovuji v sexu zjistil také, až jsem byla 4.krát těhotná… Nové věci zkouším, i když v 8.mesíci jsem mu řekla, že na to, abych ho putala k posteli a pak nad ním něco dělala, už nestačím, že mě bolí kříže, tvrdne břicho a těžko se mi dýchá. Pak mi pár týdnú před porodem vyčetl, že i když mu zkouším vyhovět, dělám u toho ksichty :-(

Kristepane, to je neskutečný!!! Nějak mi to připomíná kdysipřítele, to jsem se taky dozvěděla, že nemůžeme mít dobrý vztah, protože nemám sex ráda tak jako on. Že u toho nekřičím nahlas a spoustu dalších hovadin, který si už naštěstí nepamatuju. Je fakt, že jsme spolu byli jen 5 let a děti naštěstí neměli. Tenkrát v tom z jeho strany byla ohromná nespokojenost sama se sebou, studoval neúspěšně už kolikátou vejšku a potřeboval, aby ho lidé obdivovali, což se bohužel nedělo.
Teď konkrétně k tvému problému - taky z toho vnímám nespokojenost, možná takovou tu krizi, kdy muži dosáhnou určitého věku, najdou si šedivé vlasy (pokud ještě nějaké měli), mají pocit, že už mladý nikdy nebudou, život je najednou na nic, jen práce, manželka, děti, jsou bez sebe úzkostí, co se to s nima děje…a odnese to ten, kdo je v první linii po ruce.
Jiná žena v tom vůbec nemusí být, jen ještě osobní zkušenost, pokud je chlap opravdu nespokojenej sám se sebou a je to ten typ, který potřebuje obdiv, kterému se mu nedostává, může se brzy objevit - mladší, naivnější, obdivu schopnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.11.11 14:13

Omlouvám se za zmatečné citování, chtěla jsem citovat jen něco a nějak se nepovedlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 14:58
kat124 píše:

Kristepane, to je neskutečný!!! Nějak mi to připomíná kdysipřítele, to jsem se taky dozvěděla, že nemůžeme mít dobrý vztah, protože nemám sex ráda tak jako on. Že u toho nekřičím nahlas a spoustu dalších hovadin, který si už naštěstí nepamatuju. Je fakt, že jsme spolu byli jen 5 let a děti naštěstí neměli. Tenkrát v tom z jeho strany byla ohromná nespokojenost sama se sebou, studoval neúspěšně už kolikátou vejšku a potřeboval, aby ho lidé obdivovali, což se bohužel nedělo.
Teď konkrétně k tvému problému - taky z toho vnímám nespokojenost, možná takovou tu krizi, kdy muži dosáhnou určitého věku, najdou si šedivé vlasy (pokud ještě nějaké měli), mají pocit, že už mladý nikdy nebudou, život je najednou na nic, jen práce, manželka, děti, jsou bez sebe úzkostí, co se to s nima děje…a odnese to ten, kdo je v první linii po ruce.
Jiná žena v tom vůbec nemusí být, jen ještě osobní zkušenost, pokud je chlap opravdu nespokojenej sám se sebou a je to ten typ, který potřebuje obdiv, kterému se mu nedostává, může se brzy objevit - mladší, naivnější, obdivu schopnější.

Ano, uznávám, že v posteli nejsem zřejmě to, co by si přál. To jsem ale chtěla vědět, je to pro chlapy opravdu tak důležité? U nás to není, že by sex nebyl, jen to není tak úplně podle jeho představ.

Krize středního věku… Nevím, má 40, je studovaný, podle mého názoru i úspěšný… A když, tak co s tím? Čekat, až ho to přejde?

zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 15:00
kat124 píše:Kristepane, to je neskutečný!!! Nějak mi to připomíná kdysipřítele, to jsem se taky dozvěděla, že nemůžeme mít dobrý vztah, protože nemám sex ráda tak jako on. Že u toho nekřičím nahlas a spoustu dalších hovadin, který si už naštěstí nepamatuju. Je fakt, že jsme spolu byli jen 5 let a děti naštěstí neměli. Tenkrát v tom z jeho strany byla ohromná nespokojenost sama se sebou, studoval neúspěšně už kolikátou vejšku a potřeboval, aby ho lidé obdivovali, což se bohužel nedělo.

Ano, uznávám, že v posteli nejsem zřejmě to, co by si přál. To jsem ale chtěla vědět, je to pro chlapy opravdu tak důležité? U nás to není, že by sex nebyl, jen to není tak úplně podle jeho představ.

Krize středního věku… Nevím, má 40, je studovaný, podle mého názoru i úspěšný… A když, tak co s tím? Čekat, až ho to přejde?

zakl
(ještě jednou, zmatečné citování)

• Citovat
  • Upravit
88
23.11.11 15:26

Zakladatelko, mě k té jeho nespokojenosti napadá, pokud máš chlapa trochu podobnýho tomu mému, že má krátkou paměť. Teda já tomu tak říkám. Mě taky vyčítal že nejsem na sex a jaká je se mnou nuda, když jsme měli krizi. A tvářil se u toho že jsem taková byla vždycky a přitom jsem sama věděla že to není pravda, že jsem mu dopřála takových zážitků jako žádná jiná. Jenže jak nastala krize, sexu bylo málo a to trvalo asi půl roku. Jenže on je schopný si pamatovat jen poslední dva dny, takže pokud dva dny nic není, jsem frigida :roll: Myslím že to ten tvůj má taky tak, v krizi se plácáte delší dobu a on si to hloupě sesumíroval a vyšlo mu, že to tak bylo vždycky. Chce to si s ním opravdu v klidu promluvit, zaútočit na něj, aby se nestihl připravit a chtít vědět všechno popravdě, jestli někoho má a co konkrétně mu vadí. Ale nehysterčit, domluvit se na řešení schůdném pro oba včetně toho, aby ti nic nevyčítal, protože on taky není pan dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
23.11.11 15:50

Tak jo. Sex je důležitý. Ale není to jenom sex / kopulace - je to takový sex, v němž je výraz zájmu (o mne). Nechávám link na tohle téma, napíšu po páté. Zdar.
xxx
 http://www.fithall.cz/…ape_sex.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.11.11 20:30

Posílám příspěvek svého manžela, upozorňuji předem, že i já bych mu ráda často dala „ránu do hlavy“, zejména ve chvílích, kdy začíná filozofovat. Je to ale názor příslušníka opačného pohlaví a myslí ho vážně. Jen to bere z chlapského hlediska (absence vnímání všech souvisejících věcí - např. ty 4 děti…)

Na popud ženy jsem si přečetl celou konverzaci a mám pro tebe velice podobné rady jako KAKABUS. Myslím si, že přesto že je schopný, úspěšný a ještě k tomu urval pěknou ženu se kterou si v rámci své úspěšnosti pořídil čtyři děti se vlastně ničemu v životě nenaučil. Stále zůstává pavijánem s dvoudenní pamětí. Podle toho se k tobě také chová a chovat se bude do konce vašich dní. A prognoza do jeho 50 je ještě horší. Myslím si že potřebuje od života impulz (nebo možná ránu do hlavy), který by ho posunul od pavijána alespoň k neandrtálci. Tím impulzem by mohla být tvá nabídka na rozchod a upřímné vyznání jak jsi vlastně ty spokojená s ním. Z příspěvků je jasné, že vlastně myslí jen sám na sebe a z toho zase plyne, že rozhodně nemůže být v sexu dobrý. Spíš spáchá víc škody než užitku. Když není dobrý na sex ani domácí práce, tak peníze může posílat jako alimenty. Když uděláš to, co ti radím já, v lepším případě se vzpamatuje a ještě ti poděkuje. Když ne bde ti lépe bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.11.11 20:41
kat124 píše:
Posílám příspěvek svého manžela

Zakladatelko tohle je hezky shrnuti!
Kat124 obdiv manzelovi, ze prelouskal diskuzi a jeste napsal dobrej prispevek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
24.11.11 03:53

...

Tak jo. Jak to tedy mám s tím sexem a přizpůsobováním. Tak pro mne je sex důležitý a zároveň mám za to, že je třeba se umět přizpůsobit, a to z obou stran. Dobře mi jde kompromis - můžu si odepřít několikrát, někdy ale něco dostat potřebuju - měly b y v tom být tedy jakási naděje. Také mi to přijde snadné, když dostanu najevo, že nezájem o sex není nezájmem o mne (natož třeba nějakým vyděračským manévrem (třeba „trestem“ za pozdní příchod :-)), ale cítím v tom potřebu odpočinku (nebo třeba jasně vyjádřenou potřebu dělat něco jiného) - když je zamítnutí jasné. Odklad na zítřek mi také nedělá potíž - když to není odklad 30× po sobě… Takže tedy: „ne“ je srozumitelné a jasné s tím, že „ano“ bude a skutečně bude :-)
Je to odpověď na Vaši otázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.11.11 08:42
jakkoli píše:
kat124 píše:
Posílám příspěvek svého manžela
Zakladatelko tohle je hezky shrnuti!
Kat124 obdiv manzelovi, ze prelouskal diskuzi a jeste napsal dobrej prispevek :potlesk:

To s ním nebude k vydržení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.11.11 08:58
Nevernej12 píše:

Ad sex, tam je to moc individuální .. ale např. chlap (teda alespoň já) ocení když žena chce néé kvůli povinnosti, ale kvůli sobě. Chce si sama užít, sama sobě udělat dobře .. to je pak hodně poznat.
To tu milenku odlišuje .. ona prostě zavolá „už jsem to týden neměla - potřebuju to“ a ostatní je to jedno, užije si a nazdar.

A za mě ještě tohle (možná mimo mísu) - milenka z osmdesáti, devadesáti procent touží ve skrytu duše nebýt jen milenka, proto stojí o sex, proto volá a říká, že to chce. Protože prostě o toho chlapa stojí intenzivně a právě v tomhle okamžiku. A po letech a dětech? Už je to víc dřina, víc tolerance, vycházení vstříc. Jak můžu říct chlapovi, se kterým bydlím, miláčku, pojď na to, už jsem to týden neměla? Copak mě někdy nějakej právoplatnej přítel nechal týden bez jakéhokoliv náznaku, pokusu, žádosti o sex, abych mohla první začít já? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí