Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, které rozumíte počítači líp jak já
potřebuji poradit, chtěla jsem udělat prezentaci s fotek s hudbou…první pokus byl ve windows movie maker, před koncem se mi to ale zaseklo a nejde to z lišty pryč ani obnovit, chtěla bych to aspoň zavřít, protože jsem pak zkusila v picase a tam mi to šlo líp…jenže, to se mi taky zaseklo…už se s tímmorduju takovou dobu…hledám fotky, píšu popisky atd…teď to mám oboje seklé a nejraději bych ten počítač rozbila, jaké u toho chytám nervy, potřebuji tu picasu aspoň rozjet, na liště to je, nejde to otevřít ani zavřít, já se zblázním
pravé tlačítkko taky nereaguje ![]()
Jedna možnost je nechat to chvíli být, třeba se to rozchroustá a rozjede, ale tomu moc nevěřím.
Pak jedině zmáčknout najednou Ctrl Alt Delete, tam to vypnout.
A ukládat průběžně! pro příští pokus=)
Pokud to nereaguje, tak se to zkrátka asi kouslo a nedá se nic dělat, budeš muset restartovat počítač ![]()
Správce úloh ti spustit jde? ctrl+alt+delete naráz, tam bys pak měla být schopná jednotlivé programy vypnout, i když nereagují.
to nééé, mě hrábne fakt, všechno ostatní jede, jen ty obě prezentace v různých programech se mi sekly, už to je seklé dlouho v tom windows movie player, to už se nerozjede, jen t té picase bych to chtěla zachránit…protože už ani nevím jak jsem to udělala, jsem trochu antitalent na pc
![]()
Tak zkus přes správce úloh zavřít ten první program a nech chvíli ještě běžet tu picasa, třeba se rozjede, když zavřeš vše ostatní. Ale byl by to dost velkej zázrak
mě to nejde jednotlivě pozavírat, mám pc v němčině, a v té nabídce když zmáčknu ctrl+alt+delete se mi nic takového nenabízí, jen restartovat atd…divné…no nic budu to muset prostě zavřít všechno…škoda
![]()
viky23 píše:
mě to nejde jednotlivě pozavírat, mám pc v němčině, a v té nabídce když zmáčknu ctrl+alt+delete se mi nic takového nenabízí, jen restartovat atd…divné…no nic budu to muset prostě zavřít všechno…škoda![]()
Má to víc záložek, zkus tu druhou, kliknutím na záhlaví prvního sloupce si je seřaď podle abecedy a pak vypni ten konkrétní proces.
holky děkuji za pomoc, ale už jsem to vypla celé a jsem ráda, že to zmizlo, krám jeden…
jdu to zkusit znova ![]()