Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,mam a som za to rada!
Aplikacie pohodlne stahujes cez iTunes,najskor si po pripojeni telefonu k PC vytvoris „konto“,zaregistrujes vyrobne cislo tvojho IPhone,vyplnis udaje-bankove nemusis,predpokladam ze budes stahovat hlavne free aplikacie…
No a potom priamo v telefone je ikonka Appstore,tam kliknes a vyberas a stahujes…
Mas to prehladne rozdelene podla zamerania,potom oblubene,free a platene.
Mne registraciu vyplnal manzel,takze presne podrobnosti neviem ale tvrdil ze je to jednoduche a za chvilku. Ja uz len do telefonu stahujem-ozaj,v PC mas na iTunes svoje konto kam si zalohujes cely obsah telefonu,vratane aplikacii. Super system-vymazes omylom-nevadi-za par sekund je to naspat…
ahojky us to mam diky moc jinak se chci zeptat je na tom telefonu bluetoth?? nebo ho musim take stahnout? jestly je tak kde prosim a jeste posledni vec kdys si stahnu nake aplikace jak je muzu vymazat??
Bluetooth jako takový v telefonu není. Funguje pouze při hraní her s ostatními uživateli. Aplikaci která se ti nelíbí vymažeš tak, že na ni klikneš a cca 3 vteřiny držiš. Všechny aplikace se ti ,,rozskáči,, a ty křížkem odstraniš nebo prstem premistiš co potřebuješ. Když máš hotovo, zmáčkneš dole kolečko.
Nejlepší je, když zajdeš za nějakým zkušeným uživatelem. Ukáže tijak stahovat filmy, hudbu a nebo placené aplikace zadarmo. ![]()
aplikace us vim jak stahovat myslim ze to zvladnu
jinak sem z neho uplne nadcena ma ten telefon nake nevyhody?
super
hele co jeste bych si mnela stahnout? mam zakladni menu jednu stranku a nevim jestly jeste neco chybi? ![]()
Neviem,na co hlavne chces vyuzivat ten iphone.
Ja mam napr.Skype,Facebook,rozne noviny ako Sme,Cas atd,televizny program,hry pre deti ale aj karty a niektore vecicky ako baterka,mapy…
Hudba a filmy sa tam davaju cez iTunes,cez PC,takze to mam vselico podla zaujmov.
V Appstore mas aplikacie prehladne rozdelene,staci hladat,skusat a pokial stiahnes free aplikaciu a nebude sa ti pacit-najmensi problem je vymazat ju…
No můžeš si stáhnout aplikaci všech rádii a kdekoliv poslouchat, nebo různé televizní kanály a dívat se na telku. facebook, icq, spoustu dalších vychytávek. ![]()
kam2 píše:
No můžeš si stáhnout aplikaci všech rádii a kdekoliv poslouchat, nebo různé televizní kanály a dívat se na telku. facebook, icq, spoustu dalších vychytávek.
JAK SI MAM STAHNOUT HUDBU Z PC DO IPHONU??
Musis ju mat ulozenu v PC,a potom cez aplikaciu iTunes ju pridas do kniznice a nasledne aktualizujes iPhone a zaskrtnes aj polozku hudba.
Ono ti to prehodi bud vsetky alebo vybrane albumy…
obrazky se mi podarili stahnout s pocitace do iphonu ale uložená cd s hudbo mi nejdou nahrad poradí mi někdo jednoduchej spůsob.sem už stoho unavenej a nechapu proc to nejde.
Bluetooth iPhone myslim ma, teda ten muj jo
Nastaveni - Obecne - Bluetooth - Zapnout
Treba na handsfree ![]()
vědí o sobě pc i iphon ale nic se neukladá.jak mám postupovat.sou to všehno rady na nic.
Apple iphone 3 - 4 , to je jedna velká hrůza a nevýhoda za spoustu peněz. Namátkově pouze 1.9 Mpx fotoaparát, nemožnost natáčet video, nelze posílat MMS, absence paměťové karty, bluetooth jen pro přídavná zařízení, nefunguje jako MassStorage, v Čechách jen v angličtině, iTunes jen pro Windows a Mac OS, neumí doručenky, kolísá signál, malý display, každý Apple iphone jde na trh již zastaralý a předražený v poměru k tomu, co umí, tj. takřka nic.
ahoj prosim kdo ma tenhle telefon?potrebuji poradit! kde stahovat aplikace atd diky