Blokování na Facebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.6.11 22:27

Blokování na facebooku

Ahoj,
na facebooku mám vše blokované a vidět to mohou jen přátelé. Zajímalo by mě, jestli jde, aby některý z mých přátel například viděl jen fotky, ale ne příspěvky. Jde o to, že jsem ze slušnosti odkývla přátelství i lidem z práce, ale nemusí vědět vše, o čem si píšu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13745
10.6.11 23:02

To nevím, máš tam ale možnosti si to konkrétně nastavit, tak si to prozkoumej.

Jen ti chci říct, že jsem tady četla, že když si někoho z přátel odstraníš, tak to on nepozná (jako že mu nepřijde email nebo tak něco). Jen se mu přestanou objevovat tvoje fotky a příspěvky, čehož si ani nemusí všimnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
10.6.11 23:25

Ahoj, mělo by to jít. V nastavení si sama zvolíš jméno, kterému chceš „povolit“ míň :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.11 23:31

A kde :nevim: , jsem jelito a vůbec se neorientuji. Jde o to, že jsem na jedné stránce napsala komentář a vůbec mi nedošlo, že je pod tím ikonka facebooku :zed: .

• Citovat
  • Upravit
8284
10.6.11 23:31
Smarcie píše:
Ahoj, mělo by to jít. V nastavení si sama zvolíš jméno, kterému chceš „povolit“ míň :-)

No nevim, to bych nerekla… :think: Je tam proste moznost „pratele“, tak to uvidi vsichni, koho mas v pratelich, ale z tech uz nejde vybirat, kdo ma nebo nema neco videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.6.11 23:36
Anonymní píše:
A kde :nevim: , jsem jelito a vůbec se neorientuji. Jde o to, že jsem na jedné stránce napsala komentář a vůbec mi nedošlo, že je pod tím ikonka facebooku :zed: .

Ted tomu sice trochu nerozumim, ale jestli jsi nekam napsala komentar,ktery nemaji videt vsichni pratele, muzes ho odstranit.
Osobne doporucuji, nepsat na FB nic, co nemaji vsichni pratele videt, nebo si proste nepridavat vsechny zname do pratel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.6.11 23:37

Já si myslím, že to právě nějak jde, že si můžeš roztřídit přátele do skupin a nastavit, co se jaké skupině zobrazuje… Nebo tak něco :lol: Ale zachytila jsem to jenom okrajově, zkusím to najít… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.6.11 23:41
Angua píše:
Já si myslím, že to právě nějak jde, že si můžeš roztřídit přátele do skupin a nastavit, co se jaké skupině zobrazuje… Nebo tak něco :lol: Ale zachytila jsem to jenom okrajově, zkusím to najít… :think:

Jo aha! Angua ma pravdu! omlouvam se!
Ja to nikdy nepouzivala, tak mi ta moznost nejak unikla, je to tam nedavno pridana moznost.
Tak to urcite pujde roztridit, co kdo uvidi, jeste jednou pardon!
Jdu to taky prostudovat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
10.6.11 23:42

JJ, jde to. dáš si účet - nastavení soukromí - upravit nastavení - a pak u každého volíš u koho chceš, aby to viděl. Můžeš jmenovitě vybrat lidi, u kterých nechceš, aby se ti na to koukali. Je to v Přizpůsobit.

Holky a já fakt nepoznám, když si mě někdo vyškrtnul z přátel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie

dáš účet potom nastavení soukromí potom upravit nastavení a jak tam je na výběr. pouze přátelé, přátelé přátel atd. tak dáš přizpůsobit… Tam si zadáš pro koho to má být skryto…

• Citovat
  • Upravit
50725

Jo, tak když píšeš příspěvek, tak je vlevo od tlačítka Sdílet takový zámeček se šipkou. Ten rozklikneš, dáš přizpůsobit a můžeš nastavit buď konkrétní lidi, kteří to uvidí, případěn zvolíš, pro koho se to má skrýt. A jde tam dát i celá skupina - třeba si uděláš skupinu Kolegové, napíšeš do toho okýnka normálně Kolegové a mělo by to jít. Je tam i možnost Nastavit jako výchozí možnost, takže by to mělo tak být pro každý tvůj příspěvek, pokud nezvolíš něco jiného (teda logicky, netestovala jsem) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
10.6.11 23:43
lemaz píše:
JJ, jde to. dáš si účet - nastavení soukromí - upravit nastavení - a pak u každého volíš u koho chceš, aby to viděl. Můžeš jmenovitě vybrat lidi, u kterých nechceš, aby se ti na to koukali. Je to v Přizpůsobit.Holky a já fakt nepoznám, když si mě někdo vyškrtnul z přátel?

Koukám, si byla rychlejší :mrgreen:
No nepoznáš to, jedině v seznamu přátel, že Ti tam někdo chybí :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
10.6.11 23:45

Aha, jasně, to, co píšu je jenom pro příspěvky, v Nastavení soukromí se dá nastavit všecko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.6.11 06:37
Anonymní píše:
Ahoj,
na facebooku mám vše blokované a vidět to mohou jen přátelé. Zajímalo by mě, jestli jde, aby některý z mých přátel například viděl jen fotky, ale ne příspěvky. Jde o to, že jsem ze slušnosti odkývla přátelství i lidem z práce, ale nemusí vědět vše, o čem si píšu. :nevim:

Ahoj, nedávno jsem to u některých lidí využila. Účet - nastavení soukromí - upravit nastavení - a hned nahoře mé vlastní příspěvky a tam si naklikáš kdo je nemá vidět. Pak v menu u Tvého profilu nebude mít ani záložku zeď, jen fotky a informace, které mu sama dovolíš prohlédnout. Na zeď se prostě nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.6.11 06:48

Ahá, tak proto u některých lidí nevidím Zeď… No to je vrchol toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie