Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
sam s tim dost bojuju. Pouzivate Facebook (FB) ? mate na nem zalozeny profil a jste aktivni?
Ja to dost dlouho bojkotoval az me donutili okolnosti, ale mam tam naproste minimum informaci. Co vy a vase okoli? zijete na FB?
jj, mám profil, já i manžel.Ale ten tam moc nechodí. Já každý večer, pokud mám čas. popovídám tam s kámoškama, dám info o malé, popř nějaké fotky… Ale zase kdybych nemela cas, tak se nezblaznim, ze tam treba tyden nebudu.
Jinak segra je tam porad, ta tim vylozene zije, taky je ji 14, pubertacka:-D
měla jsem,zrušila jsem,asi jsem neuměla používat,otáčelo se vše proti mě a jsem cíťa citlivá,vadilo mi to přetváření se tam všech
jsem ráda,že ho nemám,nechybí mi,ani ty kecy ostatních,že jsem looser,když nemám profil na FB
já si jako looser nepřipadám
mám e-mimino a tady jsem spokojená ![]()
jo, fb mám. A mám tam informace, které mi nevadí, když se přátelé doví. Nikoho, koho neznám si nepřidávám a profil mám jen pro přátele.
Nemám, ani o tom neuvažuju…není to pro mě podstatná věc, a ani nechci být viditelná, přátel mám i tak dost bez FB. Kdysi jsem chatovala, našla si přítele, a jsme spolu doteď, máme nádhernou dceru, a tím to taky pro nás skončilo, chat jsme od té doby nepoužili.
Mám ovšem známé, co na FB jsou denně, a dokonce s celou rodinou, denně snad nové fotky, děsně se odkrývají, i jejich děti, což mi přijde dost nebezpečné.
mám, kouknu několikrát denně, co se děje u známých, shlédnu fotenky, jak rostou děti apod. Jinak různé stupidní hry, otázky apod. tam bojkotuji.
mám FB a už bych si to bez něj neuměla představit ![]()
Mám tam v přátelích jen ty lidi co opravdu znám a už nejsem,ale viditelná pro jejich přátelé. Soukromí mám alespoň tak zajištěné. No a informace tam mám takové, které mi nevadí zveřejnit.
Ne nemám!! nějak jsem nepochoúpila proč bych si měla s někým vyměňovat informace o tom co právě dělám,kam jdu a co si myslím.Je to taky mimo jimé hrozný žrout času na což mi stačí už e-mimino ![]()
A nevím no
z fb mám celkově špatný dojem.Z toho jaký je to fenomén,jak mocný snadno zneužitelný nástroj to je..jak je tam každý a tak.Ne a ne a nechci ![]()
Mám,hlavně kvůli hrám.Můj profil vidí jen přátelé,stejně taky fotky a ani ty ne všechny
Mám ho hlavně kvůli přátelům co bydlí daleko nebo nemám možnost je vídat.Vidím jak se mají a jak jim rostou děti
Já profil na facebooku taky nemám a ani to nevyhledávám. Zatím mi k životu nechybí ![]()
Mám a používám když potřebuji pomoci s jazykovým překladem do školy
(hoodně často a spousta bývalých spolužáků ze střední apod. žila či žije v cizině) a pak ke kontaktu (chatu) se vzdálenou rodinou či lidmi, kteří právě žijí v cizině či jinak daleko. Jinak nemám potřebu psát si do statusu, že jdu na záchod, pohádala jsem se s kamarádkou či že mě bolí hlava ![]()
Ano, profil mám - ale přidávám si na něj pouze lidi, které osobně znám (tj. ne třeba jen „virtuální“ známé), používám ho především pro sdílení fotek a takovou tu nejběžnější, rychlou komunikaci.
Ano mám, a používám hlavně pro fotky od malé, protože naše rodina je roztahaná po celé evropě
a nevídáme se tak často ![]()