Používáte Facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jrk
494
6.6.11 07:33

jani09 píše:
Jrk píše:
jani09 píše:
Celý facebook se mi už 2 dny zobrazuje blbě a ja nevim,co s tím.Poradí mi nekdo,prosím?
Jaky pouzivas prohlizec?
Google chrome.Nebo mam i mozilu
přez mozilu firefox to jde.Ale šlo to i přez tento.......ted už ne. TO SI TEDA ZASE ZMENIM PROHLÍŽEČ?

Asi bych zkusil to nejjednodussi. Zcela i s nastavenim odinstalovat Chrome a naoinstalovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
6.6.11 08:18
Jrk píše:

jani09 píše:
Jrk píše:
jani09 píše:
Celý facebook se mi už 2 dny zobrazuje blbě a ja nevim,co s tím.Poradí mi nekdo,prosím?
Jaky pouzivas prohlizec?
Google chrome.Nebo mam i mozilu
přez mozilu firefox to jde.Ale šlo to i přez tento.......ted už ne. TO SI TEDA ZASE ZMENIM PROHLÍŽEČ?

Asi bych zkusil to nejjednodussi. Zcela i s nastavenim odinstalovat Chrome a naoinstalovat znovu.

Tak to u mě bude na dlouho,ale možná budu používat dal firefox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
6.6.11 09:38

to jani09 : proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.6.11 20:58
Jrk píše:

pROTOŽE TED 2 DNY NEŠEL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
9.6.11 10:26
jani09 píše:
Jrk píše:
pROTOŽE TED 2 DNY NEŠEL.

Nejak ti nerozumim. Zkus mi celou vetou popsat kde mas problem.
Mas proble s internetovym pripojenim, se zobrazenim FB, nebo s tim ze ti nefunguje PC?

Stahnout program je prece snadne a lze to udelat kdykoliv. Mozna bych zauvazoval nad tim jestli mas nejakeho znmaeho nebo servis PC kolem sebe aby ti to cele preinstaloval, dal do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 13:08
Jrk píše:
jani09 píše:
Jrk píše:
pROTOŽE TED 2 DNY NEŠEL.

Nejak ti nerozumim. Zkus mi celou vetou popsat kde mas problem.
Mas proble s internetovym pripojenim, se zobrazenim FB, nebo s tim ze ti nefunguje PC?

Stahnout program je prece snadne a lze to udelat kdykoliv. Mozna bych zauvazoval nad tim jestli mas nejakeho znmaeho nebo servis PC kolem sebe aby ti to cele preinstaloval, dal do kupy.

prostě mi to nešlo,zobrazovalo se všechno přez sebe a najednou to jde.Nic jsem nedělala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
9.6.11 13:22

a nemas tam vira?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 14:17
Jrk píše:
a nemas tam vira?

Počkej,podívám se.

Tak jsem našla jen pštrosa.

Vtip.Blbej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
10.6.11 09:17
jani09 píše:
Jrk píše:
a nemas tam vira?

Počkej,podívám se.

Tak jsem našla jen pštrosa.

Vtip.Blbej?

Me Pc neblbne, takze vtip dobrej :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.6.11 09:31

Nepoužívám a ani mi nepřipadá, že bych byla o něco ochuzena. Pozvánky od aktivních uživatelů FB jsem si dokonce zablokovala, aby mi nechodili na email, dost mě to otravovalo. Přišlo mi zbytečný kamarádit se s někým, kdo se mi roky neozval a teď prudí x krát za týden s pozvánkou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.6.11 09:47

Používám, a můj chlap taky… :) občas si třeba proti sobě zahrajeme Poker… :mrgreen: ale statusy atd. moc nepíšu… spíš dávám fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.6.11 21:51

Ted 3 dny mam problém- stranka facebooku je malinká a nejde zvětšit..Možná jsem něco blbě zmáčkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.10.11 11:03

http://www.facebook.com/photo.php?… Dej nám prosím líbík,moc si přejeme vyhrát za naší holčičku.Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
24.11.13 00:41
@rohlice píše:
měla jsem,zrušila jsem,asi jsem neuměla používat,otáčelo se vše proti mě a jsem cíťa citlivá,vadilo mi to přetváření se tam všech :nevim: :zed: jsem ráda,že ho nemám,nechybí mi,ani ty kecy ostatních,že jsem looser,když nemám profil na FB :roll: já si jako looser nepřipadám :lol: mám e-mimino a tady jsem spokojená :pankac:
@rohlice úplně s Tebou souhlasím, mám stejný názor :-)
  • Citovat
  • Upravit
1217
24.11.13 00:51

Bohuzel ano…a hodne…je to zrout casu. ale je to silnejsi nez ja :-)
driv jsem jela na libimseti a ted fcbk nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák