Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
jani09 píše:
Jrk píše:
jani09 píše:
Celý facebook se mi už 2 dny zobrazuje blbě a ja nevim,co s tím.Poradí mi nekdo,prosím?
Jaky pouzivas prohlizec?
Google chrome.Nebo mam i mozilu
přez mozilu firefox to jde.Ale šlo to i přez tento.......ted už ne. TO SI TEDA ZASE ZMENIM PROHLÍŽEČ?
Asi bych zkusil to nejjednodussi. Zcela i s nastavenim odinstalovat Chrome a naoinstalovat znovu.
Jrk píše:Asi bych zkusil to nejjednodussi. Zcela i s nastavenim odinstalovat Chrome a naoinstalovat znovu.jani09 píše:
Jrk píše:
jani09 píše:
Celý facebook se mi už 2 dny zobrazuje blbě a ja nevim,co s tím.Poradí mi nekdo,prosím?
Jaky pouzivas prohlizec?
Google chrome.Nebo mam i mozilu
přez mozilu firefox to jde.Ale šlo to i přez tento.......ted už ne. TO SI TEDA ZASE ZMENIM PROHLÍŽEČ?
Tak to u mě bude na dlouho,ale možná budu používat dal firefox.
jani09 píše:Jrk píše:pROTOŽE TED 2 DNY NEŠEL.
to jani09 : proc?
Nejak ti nerozumim. Zkus mi celou vetou popsat kde mas problem.
Mas proble s internetovym pripojenim, se zobrazenim FB, nebo s tim ze ti nefunguje PC?
Stahnout program je prece snadne a lze to udelat kdykoliv. Mozna bych zauvazoval nad tim jestli mas nejakeho znmaeho nebo servis PC kolem sebe aby ti to cele preinstaloval, dal do kupy.
Jrk píše:jani09 píše:Jrk píše:pROTOŽE TED 2 DNY NEŠEL.
to jani09 : proc?Nejak ti nerozumim. Zkus mi celou vetou popsat kde mas problem.
Stahnout program je prece snadne a lze to udelat kdykoliv. Mozna bych zauvazoval nad tim jestli mas nejakeho znmaeho nebo servis PC kolem sebe aby ti to cele preinstaloval, dal do kupy.
Mas proble s internetovym pripojenim, se zobrazenim FB, nebo s tim ze ti nefunguje PC?
prostě mi to nešlo,zobrazovalo se všechno přez sebe a najednou to jde.Nic jsem nedělala. ![]()
Jrk píše:
a nemas tam vira?
Počkej,podívám se.
Tak jsem našla jen pštrosa.
Vtip.Blbej?
jani09 píše:Jrk píše:
a nemas tam vira?Počkej,podívám se.
Tak jsem našla jen pštrosa.
Vtip.Blbej?
Me Pc neblbne, takze vtip dobrej ![]()
Nepoužívám a ani mi nepřipadá, že bych byla o něco ochuzena. Pozvánky od aktivních uživatelů FB jsem si dokonce zablokovala, aby mi nechodili na email, dost mě to otravovalo. Přišlo mi zbytečný kamarádit se s někým, kdo se mi roky neozval a teď prudí x krát za týden s pozvánkou… ![]()
Používám, a můj chlap taky…
občas si třeba proti sobě zahrajeme Poker…
ale statusy atd. moc nepíšu… spíš dávám fotky.
Ted 3 dny mam problém- stranka facebooku je malinká a nejde zvětšit..Možná jsem něco blbě zmáčkla
http://www.facebook.com/photo.php?… Dej nám prosím líbík,moc si přejeme vyhrát za naší holčičku.Děkujeme
@rohlice píše:@rohlice úplně s Tebou souhlasím, mám stejný názor
měla jsem,zrušila jsem,asi jsem neuměla používat,otáčelo se vše proti mě a jsem cíťa citlivá,vadilo mi to přetváření se tam všech![]()
jsem ráda,že ho nemám,nechybí mi,ani ty kecy ostatních,že jsem looser,když nemám profil na FB
já si jako looser nepřipadám
mám e-mimino a tady jsem spokojená
Bohuzel ano…a hodne…je to zrout casu. ale je to silnejsi nez ja ![]()
driv jsem jela na libimseti a ted fcbk nooo