Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Musela jsem si ho založit kvůli VŠ. Jediná možnost jak pracovat na společných projektech. Jinak bychom se nikdy nesešli, protože jsme všichni měli trochu jiný rozvrh. Ale v tu dobu jsem ho nechtěla.
FB používám, rozumně. Nastavila jsem si vše tak, jak mi vyhovuje, a zvažuji, co kde dám, tak je pro mě FB ku prospěchu. POkud to někdo neumí, je lepší, když ho nepoužívá. Problém totiž nebývá ve FB, ale v jeho uživatelích. Takže většina lidí si nakaká do vlastního hnízda, užívá FB tak jak nemá, a pak se diví, a vinu samozřejmě hází na FB. Já FB používám i v práci, pokud se snažím někoho „sehnat“. A právě díky lidské blbosti a tomu, co tam kdo na sebe vyblije, se mi to úspěšně daří. Takže za mě - díky Facebooku.
Ja mam FB, ale i z toho duvodu, ze mam spoustu kamaradu kamarade i rodinnych prislusniku, kteri zijou mimo republiku a jsme tak vic v kontaktu. Hlavne pres fotky.
Mam a krom soukromych ucelu mam i stranku, kde se realizuji ve vareni. Okruh pratel mam, na svou zed toho moc nedavam. Jsem spise zalezla ve skupinach, kde zive debatuju, jednu dokonce spravcuju. Od unora zacinam podnikat a hodlam FB yvyuzit jako neopomenutelny marketingovy nastroj. ![]()
Nemám a ani mít nebudu ( dokud si to okolnosti nevyžádají, jak to všichni píšou)
…Ano, okolnosti mě nutí si facebook založit, např. kvůli škole, zaměstnání, ale myslím, že to nemá dobrý vliv na vztahy, takže radši budu v nevýhodě ohledně kontaktu a spokojená a stastná doma ![]()
Mám profil na xichtbooku a reálného kontaktu s lidmi až přehršel. Na xichtbooku mám asi dvacet přátel a lezu do dvou skupin.
@fifinka609 není zač. kdyžtak je to v nastavení zabezpečení.
@fifinka609 jde i úplně zrušit. Návod bude někde na internetu…
@fifinka609 tady máš postup http://www.jaknafacebook.com/…traneni-uctu