Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
zuzukaa píše:
ahojky hrajete nekdo totu hru? us dlouho se chystam na to ze si ji stahnu nebo koupim zajimaly by me vase nazori? kde si je mam stahnout?? je mi jedno jestly 1 nebo 2 atd hlavne aby vse slo dekuji mooccc![]()
aha no ja bych si ji koupila ale ziju v anglii a sem to nikdo neposila … a kdys tak bych se nedoplatila a tady kupovat nechci bylo by to v anglictine a to by mi vadila … ach jooo
![]()
zuzukaa píše:
aha no ja bych si ji koupila ale ziju v anglii a sem to nikdo neposila … a kdys tak bych se nedoplatila a tady kupovat nechci bylo by to v anglictine a to by mi vadila … ach jooo![]()
![]()
ja bych to asi nekde stahla… dc++, torrenty, nebo třeba czshare… ![]()
Hrála jsem 2, teď už minimálně z časových důvodů a je to bomba hra
Hlavně mě bavilo stavění a zařizování domů ![]()
Jinak není pravda, že stažená hra blbne, mám všechny datadisky a nemám jediný problém
To jen avizujou na The Sims forech, že stažená je „rozbitá“, aby asi lidi odradili od nelegálního stahování
![]()
Hrávala jsem 2 a byla to super hra. Už ji, ale nemám, měla jsem ji půjčenou od kamarádky.
Já 2 hrávala hodně, teď mám i 3, ale z časových důvodů už moc nehraji. Ale bezva
A stáhnout přes torrenty
tam člověk většinou najde vše.
Taky sem hrála, v těhotenství…trojku
Hrála sem i dvojku a kdysi před deseti lety i jedničku
A super, super!
No a tu trojku mám v originálu, ale známej si to stáhnul přes www.ulozto.cz a jede mu to prej normálně ![]()
Ahoj, když už tak bych poradil trojku, ta je pořádně vymakaná
Tak na této hře jsem propařila spoustu času, když jsem ještě neměla dítko.
A šla jsem pěkně postupně od 1 ke 3. A doporučuji pustit se rovnou do té trojky, je nejpropracovanější.
Taky bych to stáhla, na netu je spoustu verzí, některé blbnou, jiné ne. Já jsem si s tím vždy dokázala poradit ![]()
Nejlepší je určitě 2. A to stažená, s 3 staženou jsou problémy, ale určitě si postahuj dodatky
. Hernajs, mám málo času a zas přemýšlím, že si je nainstaluju
![]()
Hrávala jsem 2, mám doma originál a svého času jsem u toho dokázala prosedět hodiny. S jedničkou se to nedá srovnat, tu bych rozhodně nesháněla a šla minimálně do té dvojky. Trojka je prý je ještě lepší, přítel mi ji chtěl koupit k Vánocům, ale já jsem odmítla, přece jen teď už to hraju fakt jen vyjímečně.
jo a nejlepší je cz torrent.http://tracker.cztorrent.net/torrents
za 1 sms si aktivuješ účet a stahuje se fakt rychle a hry odtud fungují
![]()
Gabi, já si 3 koupila origoš a po 2 s dodatkama mě 3 už moc nebavila..
ahojky hrajete nekdo totu hru? us dlouho se chystam na to ze si ji stahnu nebo koupim zajimaly by me vase nazori? kde si je mam stahnout?? je mi jedno jestly 1 nebo 2 atd hlavne aby vse slo dekuji mooccc