Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
monikalysa píše:
Gabi, já si 3 koupila origoš a po 2 s dodatkama mě 3 už moc nebavila..
Takže říkáš, že jsem zase až tak o moc nepřišla, jo? ![]()
Já mám k 3 tři dodatky, ale řekla bych, že teď jich je asi už ještě víc. Nějak jsem ztratila přehled ![]()
gabi.design píše:monikalysa píše:Takže říkáš, že jsem zase až tak o moc nepřišla, jo?
Taky jsem měla 2 se vším + stahované doplňky jako nábytek, oblečení atd. vytvořené hráči a když jsem si pak stáhla novou 3, tak mě nezaujala a nehraju jí dodnes ![]()
Já jsem nedávno stahovala trojku tady , je to ten 4tý příspěvek od vrchu, všech pět částí stáhnout a rozbalit, vygeneruje ti to i CD klíč, pak o kousek níž stáhneš crack. Na druhé stránce toho fóra je na to všechno návod. Funguje to naprosto bez problémů, i na počítači, který nemá tak úplně parametry nutné ke hře (slabá grafika) hra jede bez sekání.
Jo a je to česky ![]()
Taky jsem hrávala 1 i 2
Trojku jsem si chtěla nechat koupit, ale taky se k tomu teď už nedostanu. Nicméně poslední dobou mě popadá záchvat, že bych to zase nainstalovala
Tak zkusím stáhnout tu trojku, ať vím, co tam vylepšili ![]()
Ahoj,ja uz to hraju od jednicky, stahnute to ma z CZTrackeru a problemy s tim nejsou. Nejnovejsi dodatek k 3 dilu simiku je Medieval, simici ve stredoveku.
Nastys píše:
Já mám k 3 tři dodatky, ale řekla bych, že teď jich je asi už ještě víc. Nějak jsem ztratila přehled
I já si jak blbec kupovala k trojce každej novej dodatek, ale stejně, 2 byla prostě v mnoha věcech lepší
Ve 3 je snad super jen to dělání lidí, ale to omrzí..
![]()
gabi.design píše:monikalysa píše:Takže říkáš, že jsem zase až tak o moc nepřišla, jo?
Nepřišla, spíš jsi ušetřila, i když já 3jky výhodně prodala na aukru
![]()
ahoj prosim tak stahuju pres uloz to a nerozumim tomu mam tam od 1 part do 6 mam stahnout vsechny?? a pak co dal???? ![]()
prosim poratte jaky program musim mit na tak zvane rozipovani souboru? mam windows7 a kdys hru mam stazenou porad mi to pise ze to nejde .. neni tadyy naka hodna duse ktera ji ma stahlou a poslala by mi j treba pres skype? nembo email?
Musíš stáhnout všechny odkazy a pak na jeden klikneš a dáš extrahovat (rozbalit nebo rozzipovat), ale všechny už musíš mít stažené, pak ti to půjde. Pokud nemáš program na rozbalování, tak si stáhni WinRAR, třeba tady Ale pokud to stahuješ přes ulozto přes ten odkaz co jsem posílala já, tak tam je na druhé stránce té diskuze přesný návod jak to udělat. Kdyztak se ještě ptej ![]()
monikalysa píše:Nastys píše:I já si jak blbec kupovala k trojce každej novej dodatek, ale stejně, 2 byla prostě v mnoha věcech lepší
Já mám k 3 tři dodatky, ale řekla bych, že teď jich je asi už ještě víc. Nějak jsem ztratila přehled![]()
![]()
![]()
to určitě omrzí.. nedávno mě chytal zápal, že postahuji nějaké další nové datadisky a opět si zahraju, ale nevim nevim ![]()
No já jsem právě dřív hrávala tu dvojku, ale pak mě to omrzelo a smazala jsem to
a disk jsem samozřejmě někomu půjčila a už se mi nevrátil. A teď mě nějak chytlo, že bych si to zahrála, tak jsem si řekla, že zkusím stáhnout tu trojku, ze zvědavosti, ani jsem nečekala, že mi to pojede. Mám jen základ a zatím mě to baví, ono to stejně po pár týdnech omrzí, jak se to furt všechno opakuje…
Nastys píše:monikalysa píše:to určitě omrzí.. nedávno mě chytal zápal, že postahuji nějaké další nové datadisky a opět si zahraju, ale nevim nevimNastys píše:I já si jak blbec kupovala k trojce každej novej dodatek, ale stejně, 2 byla prostě v mnoha věcech lepší
Já mám k 3 tři dodatky, ale řekla bych, že teď jich je asi už ještě víc. Nějak jsem ztratila přehled![]()
![]()
![]()
To mě občas taky chytá a nejvíc mě naštve, když něco postahuju, pak ještě pár nových vlasů, nábytku a tak, však to znáš, strávím nad tím půlden, pak zapnu hru a zjistím, že se mi hrát vlasně ani nechce
![]()
monikalysa píše:Nastys píše:To mě občas taky chytá a nejvíc mě naštve, když něco postahuju, pak ještě pár nových vlasů, nábytku a tak, však to znáš, strávím nad tím půlden, pak zapnu hru a zjistím, že se mi hrát vlasně ani nechcemonikalysa píše:to určitě omrzí.. nedávno mě chytal zápal, že postahuji nějaké další nové datadisky a opět si zahraju, ale nevim nevimNastys píše:I já si jak blbec kupovala k trojce každej novej dodatek, ale stejně, 2 byla prostě v mnoha věcech lepší
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi připomíná mě
Malá mi přes den usne, já nadšeně postahuju nové doplňky, pustím si hru - díky množství doplňků si stihnu uvařit čaj, než naběhne
Pak hraju 10 minut a vypínám
Občas teda mám období, že zase pro změnu vydržím dlouho a postavím si nový barák, chudáci simáci si začnou od píky, žádný cheaty, makaj do úmoru, aby nemuseli mít v baráku např. trávu atd.
Ale už to není jako dřív (před mateřskou), kdy jsem u nich trávila šíleně času a baráčky pak dávala ke stažení na jednom foru ![]()