Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj potřebuju nutně poradit koupila jsem si the sims 3 CD nainstalovala ale pokaždé když to zapnnu chce to po mě nejaký program ale ten mi píše že nejde tak jsem koukla na nápovědu a tam psali že mám v ovládacích panelech zapnout nějakej net… a když jsem to skusila psao mi že se vyskytla chyba at zkontroluju připojení k internetu ale k internetu jsem připojená nevíte náhodou co to může být? ![]()
@cuclik píše:
chce to po mě nejakýprogram …
zapnout nějakejnet …
chyba at zkontroluju připojení k internetu …
nevíte náhodou co to může být?
Vím. nějaká chyba. Co chceš odpovědět, když nenapíšeš jaký program a co přesněpíše?
Opravdu je tam přesněnapsáno „Chci Windows Update“?
Jak vidím, nemá cenu ti radit, nechám to na jiných.
Píše pro spuštění hry musíte nainstalovat windows update tak na to kliknu začne se to instalovat a když je to na konci tak mi napíše že sooubor nelze stáhnout at zkontroluju připojení k internetu ale internet mám :/ ![]()
Dá se zaheslovat hra sims?
Ale ne úplně…
Jen aby dcera měla přístup na svoji verzi a já na svoji.
Našla jsem peprnější upgrady ![]()
No pokud hrajete na jedné verzi a na jednom PC tak ne, kdyz tam něco nainstaluješ tak k tomu Maj přístup všechny účty
co přesně si našla že to nemůže mít dcera? ![]()
@Kriss Tina píše:
No pokud hrajete na jedné verzi a na jednom PC tak ne, kdyz tam něco nainstaluješ tak k tomu Maj přístup všechny účtyco přesně si našla že to nemůže mít dcera?
samé prasečinky ![]()
@Terrinka93 klidně
Narazila jsem na toto a kolega iťák prý no teda
…že mi to do sim nahraje. Tak zjišťuji možnosti ![]()
https://bonusweb.idnes.cz/…Magazin.aspx?…
wicked whims? ![]()
Jinak by bylo možná řešením po sobě vždy složku s mody někam uklidit (zaheslovat) a před každým zapnutím hry ji znovu vrátit.
@Ketris ještě jsem to nezkusila..nevim jestli to bude šlapat