PC hra The Sims

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
18.4.11 09:21
Jahudka84 píše:
Teda, tak spolu mají dvě děti, bydlí spolu, ale nabídka na svatbu furt nic :evil:

zjistila jsem, že když ta hra nechce, abyste se vzali, tak prostě tu nabídku nedostanou. Já jsem pořád pálila za tím svým a pořád nic. Nakonec mi hra sama nabídla, že můj potenciální partner je ten a ten a v podstatě mi ho „dohodila“. To šlo ráz na ráz - jako po másle.
Mají ti tvoji podobnou povahu, vlastnosti? Nemá třeba ten chlap ve vlastnostech odpor ke svatbě nebo svazkům? Nevím, jestli tam něco takového je, ale zase proč by měli děti že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.4.11 08:26

Tak hele, asi na tom něco bude. Zkusila jsem se dát dohromady s někým jiným a s ním to byl takovej fofr… nabídka stěhování během prvního rande… takže tam by ta svatba mohla vyjít… Jsem na to zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.4.11 16:09

Tak nevim, vztah pěstuju velmi poctivě, nicméně už zmizela i nabídka stěhování o svatbě nemluvě… to mě teda pěkně se*e :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.4.11 17:54
Jahudka84 píše:
Tak nevim, vztah pěstuju velmi poctivě, nicméně už zmizela i nabídka stěhování o svatbě nemluvě… to mě teda pěkně se*e :evil:

to je divný.. 8-o to se mi ještě nestalo. A nemá ta tvoje Siminka ve vlastnostech nějaký negativní odpor k vztahům? Ale proč by to tam bylo předtím že.. fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
6.11.12 13:04

Ahoj obnovuji téma ale bude trošku jiná otázka. Nevíte někdo kde se stahují různé doplňky do hry vím že kamarádka měla ve hře různý vychytávky jako že jde simík přeměnit na mimozemšťana, různé domy, atd… nevím kde tohle stáhnout mám nahrané mazlíčky a roční období. Kdo ve volné chvíli hraje? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
6.11.12 13:47

Obvykle se to hledá tak, že si zadáš hru, kterou potřebuješ (1-3) a za to dáš downloads.
Něco jde stáhnout i na českých stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
6.11.12 13:48

Já mám originál dvojku a trojku, do dvojky pak noční život, mazlíčky a univerzitu. Zrovna se chystám si to spustit. :-) Pokud teda ztichne i holka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.11.12 14:27

Moc volných chvilek nemám, ale když to jde, tak hraju dvojku - roční období :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
7.11.12 13:07
@Kapřík90 píše:
Ahoj obnovuji téma ale bude trošku jiná otázka. Nevíte někdo kde se stahují různé doplňky do hry vím že kamarádka měla ve hře různý vychytávky jako že jde simík přeměnit na mimozemšťana, různé domy, atd… nevím kde tohle stáhnout mám nahrané mazlíčky a roční období. Kdo ve volné chvíli hraje? :mavam:

Ahoj, já stahuju na www.thesimsresource.com Registrace je bezplatná. Jsou tam placené, i free položky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
7.11.12 13:09
@Kapřík90 píše:
Ahoj obnovuji téma ale bude trošku jiná otázka. Nevíte někdo kde se stahují různé doplňky do hry vím že kamarádka měla ve hře různý vychytávky jako že jde simík přeměnit na mimozemšťana, různé domy, atd… nevím kde tohle stáhnout mám nahrané mazlíčky a roční období. Kdo ve volné chvíli hraje? :mavam:

Jinak já hraju docela často Sims 3. Poslední dobou mě docela chytlo stavění domků :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
7.11.12 17:20

@Vertiline ahoj moc díky za stránky je tam i něco jako spirála života, apod.? mám the sims 2. 3 jsem taky měla ale hodně se mi sekala ale i tak mě hra baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
7.11.12 19:03
@Kapřík90 píše:
@Vertiline ahoj moc díky za stránky je tam i něco jako spirála života, apod.? mám the sims 2. 3 jsem taky měla ale hodně se mi sekala ale i tak mě hra baví :palec:

Teda, já vůbec nevím co je spirála života. A to hraju Sims už strašně dlouho. Zkus mi to trochu popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
7.11.12 19:47

@Vertiline
http://porsche33.mypage.cz/…uper-objekty
je tady toho dost ale nejde mi to stáhnout já jsme prostě debil na tohle a tak moooc bych to chtěla :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.11.12 07:56
@Kapřík90 píše:
@Vertiline
http://porsche33.mypage.cz/…uper-objekty
je tady toho dost ale nejde mi to stáhnout já jsme prostě debil na tohle a tak moooc bych to chtěla :cert: :)

No já jsem to zkusila stáhnout a stáhlo se mi to normálně. Je to zabalený, takže to musíš rozbalit a pak dát do hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
9.11.12 08:14

@Vertiline jo a jaký na to musím mít program mám winrar ale přes ten mi to nejde :( prosím poraď :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák